Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μέρος από την παρουσίαση της γιορτής των Χριστουγέννων του σχολείου μας που έγινε στην Κοργιαλένιο Βιβλιοθήκη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μέρος από την παρουσίαση της γιορτής των Χριστουγέννων του σχολείου μας που έγινε στην Κοργιαλένιο Βιβλιοθήκη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μέρος από την παρουσίαση της γιορτής των Χριστουγέννων του σχολείου μας που έγινε στην Κοργιαλένιο Βιβλιοθήκη

2 2011 χρόνια τώρα γεννιέται… στα σπήλαια και τις φάτνες των ταπεινών, στους δρόμους με τους ανάπηρους, στα παιδιά των κάθε λογής φαναριών, στα νοσοκομεία με τους αρρώστους,

3 στα γηροκομεία με τους παππούδες, στις φυλακές με τους κρατούμενους, στα όνειρα του κοριτσιού με τα σπίρτα,

4 2011 χρόνια τώρα Τον θέλουμε να γεννιέται στα ρεβεγιόν μας, στα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας, στα φαγητά, στα σόου των διασκεδαστών μας,

5 στις καρδιές αυτών που Τον κοινωνούν στις Εκκλησιές Του, σε όσους προσεύχονται, σε όσους αγαπούν, σε όσους μετανοούν…

6 στις δηλώσεις των ισχυρών, στα όπλα και τις κραυγές των πολέμων, σε μια Ιστορία καμωμένη από χρήμα, εγωισμούς, ψέμα, θάνατο..

7 γεμάτη Ηρώδηδες που θέλουν να Τον θανατώσουν, για να μη χάσουν το προνόμιο να δυναστεύουν τη ζωή μας…

8 2011 χρόνια τώρα είναι εδώ, δίπλα μας, μαζί μας, σε ό,τι κάνουμε, σε ό,τι θα θέλαμε να κάνουμε

9 στο χαμόγελο που χαρίζουμε στον διπλανό μας, στο δάκρυ που κυλά απ’ τα μάτια μας για κάθε τι που πεθαίνει

10 στην απλότητα, στη ζεστασιά, στη σκέψη, στο άγγιγμα της καμπάνας, στο πιάτο φαγητό που δίνουμε, στην κουβέντα που θα πούμε απ’ την καρδιά μας, στην μια προσευχή που θα πούμε…….

11 2011 χρόνια τώρα ζητά να γεννηθεί σε σένα, σε μένα, σε όλους μας. Θα Του ανοίξουμε φέτος; Η απάντηση θα δοθεί χαράματα, 25 Δεκεμβρίου 2011. Και θα είναι προσωπική

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 Ψυχιατρικά προβλήματα & χρήστες

22

23

24 Κάνναβης / Μαριχουάνα (Cannabis sativa)

25 Το φυτό της κάνναβης περιέχει περισσότερα από 60 συστατικά, με πιο δραστικό συστατικό την 9-τετραϋδροκανναβινόλη (THC), η οποία είναι ψυχοδραστική ουσία και επιδρά στον εγκέφαλο

26 Αμφεταμίνες / Έκσταση

27 Κοκαΐνη & Ψυχικές διαταραχές Μεγάλη διαφορά στην διάθεση, παραλήρημα με έντονο το αίσθημα της καταδίωξης τρομαχτικούς πανικούς, ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.

28 Μεγάλη ψυχική διέγερση με αποτέλεσμα την αϋπνία, την αμνησία και τον μεγάλο εκνευρισμό.

29 Οπιοειδή (Ηρωίνη)

30 Διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος (LSD)

31 Νέα συνθετικά ναρκωτικά Για τον εντοπισμό των νέων ναρκωτικών που κάνουν την εμφάνισή τους στην Ευρώπη, η ΕΕ έχει θέσει σε λειτουργία ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης. Το σύστημα αυτό παρακολουθεί επίσης δυνητικά επιβλαβείς νέες τάσεις στη χρήση ψυχοδραστικών ουσιών. Ένα νέο είδος ναρκωτικού έκανε την εμφάνισή του πέρσι στην ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με το ΕΚΤΕΠΝ, πρόκειται για πακέτα και φακελάκια που περιέχουν, όπως αναγράφουν, «μείγμα βοτάνων» για κάπνισμα, το οποίο παρέχει στον καπνιστή παρόμοια επίδραση με τη μαριχουάνα. Η σειρά αυτών των προϊόντων έχει την ονομασία «Spice» και η κομψή τους συσκευασία είναι ιδιαίτερα ελκυστική στα νεαρά άτομα.

32

33

34


Κατέβασμα ppt "Μέρος από την παρουσίαση της γιορτής των Χριστουγέννων του σχολείου μας που έγινε στην Κοργιαλένιο Βιβλιοθήκη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google