Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επιστολή Παραίτησης Αγαπητέ κύριε προϊστάμενε, Ξέρετε ότι είμαι ευσυνείδητος υπάλληλος αλλά δεν είναι δυνατόν να αντεπεξέλθω πλέον στις συνεχείς μαλακίες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επιστολή Παραίτησης Αγαπητέ κύριε προϊστάμενε, Ξέρετε ότι είμαι ευσυνείδητος υπάλληλος αλλά δεν είναι δυνατόν να αντεπεξέλθω πλέον στις συνεχείς μαλακίες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Επιστολή Παραίτησης Αγαπητέ κύριε προϊστάμενε, Ξέρετε ότι είμαι ευσυνείδητος υπάλληλος αλλά δεν είναι δυνατόν να αντεπεξέλθω πλέον στις συνεχείς μαλακίες που μας ζητάτε να φέρουμε σε πέρας. Τα τελευταία 5 χρόνια που είσαστε προϊστάμενος μας, μας έχετε τρελάνει με τις ιδιορρυθμίες σας. Κάνε αυτό, διόρθωσε το ξανά, άλλαξε το κόμμα από εκεί, βάλε μια οξεία εδώ, ξανατύπωσε το σε κόκκινες κόλλες, τώρα ξανατύπωσε το σε μπλε, μάλλον όχι ξανατύπωσε σε ροζ κλπ κλπ. Γενικά μας πρήξατε τα αρχίδια και επειδή πλέον δεν μου μπαίνει το σώβρακο προτιμώ να σταματήσω να εργάζομαι μέχρι να ηρεμίσω και να επανέλθουν τα αρχίδια μου στα κανονικά επίπεδα. Για να μην νομίζεται ότι σας κοροϊδεύω, σας επισυνάπτω και μια φωτογραφία. Με τιμή, Ο πρώην υπάλληλός σας.

3 Πειστήκατε τώρα;


Κατέβασμα ppt "Επιστολή Παραίτησης Αγαπητέ κύριε προϊστάμενε, Ξέρετε ότι είμαι ευσυνείδητος υπάλληλος αλλά δεν είναι δυνατόν να αντεπεξέλθω πλέον στις συνεχείς μαλακίες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google