Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. Εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου, οι απλοί πολίτες, εργαζόμενοι, αγρότες, νεολαίοι και συνταξιούχοι αυτής της χώρας αρνούμαστε να πληρώσουμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. Εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου, οι απλοί πολίτες, εργαζόμενοι, αγρότες, νεολαίοι και συνταξιούχοι αυτής της χώρας αρνούμαστε να πληρώσουμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

2 Εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου, οι απλοί πολίτες, εργαζόμενοι, αγρότες, νεολαίοι και συνταξιούχοι αυτής της χώρας αρνούμαστε να πληρώσουμε με το μαρασμό της κοινωνίας μας και τη διάλυση της ζωής μας τα χρέη που δημιούργησαν οι κυβερνώντες, νυν και πρώην, μαζί με τους «ημέτερους» τους επιχειρηματίες, μιζαδόρους, τραπεζίτες και άρπαγες «επενδυτές». ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

3 Με χιλιάδες κεριά άναψαν την ελπίδα

4

5

6

7

8

9

10 ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΑΡΙ ΕΔΩ ΛΑΣΙΘΙΣΤΑΝ

11

12

13

14

15 ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ Μαθητές και φοιτητές μαζί, προετοιμάζουν δράσεις από το πρωί, για την ανθρώπινη αλυσίδα στην βιβλιοθήκη του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης στην Ιεράπετρα.

16

17

18 Αυτό που ζητώ από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι: Να θέσουν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στη διάθεσή μου τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσω σε κάθε συνάντηση που θα επιδιώξω να κάνω στην Αθήνα. Αυτονόητο είναι πως το ίδιο ισχύει και για τους αναπληρωματικούς. Εξίσου αυτονόητο είναι πως ως Δήμαρχος καταθέτω πρώτος την παραίτησή μου. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

19 ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

20

21

22 Αρχίζει η κατάληψη στο ταμείο του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

23 Συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής

24 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... Ανοιχτός Κοινωνικός Χώρος «σβούρα»


Κατέβασμα ppt "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. Εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου, οι απλοί πολίτες, εργαζόμενοι, αγρότες, νεολαίοι και συνταξιούχοι αυτής της χώρας αρνούμαστε να πληρώσουμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google