Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

254 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Ειδική Συγκέντρωση – Ασθένεια ALS Ice Bucket Challenge.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "254 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Ειδική Συγκέντρωση – Ασθένεια ALS Ice Bucket Challenge."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 254 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Ειδική Συγκέντρωση – Ασθένεια ALS Ice Bucket Challenge

2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΕΛΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΩΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ 14:30 - 15:00 Όλοι στο Σύστημα Όλοι 15:00 - 15:15 Τυπικά Έναρξης Α.Σ. 15:15 - 15:30 Προσευχή/Παρουσίες/Ταμείο Α.Α.Λ. 15:30 - 15:45 ALS-Εκπαίδευση Υ.Α.Λ. 15:40 - 16:25 Ζωηρό Παιχνίδι Υ.Α.Λ. 16:25 - 16:30 VIDEO - ALS Υ.Α.Λ. 16:30 Λήξη Α.Α.Λ.

3 Ειδική Συγκέντρωση – Ασθένεια ALS Το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 η Αγέλη μας, στα πλαίσια της εκμάθησης και ευαισθητοποίησης των Λυκοπούλων αλλά και της κοινωνικής της εισφοράς, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία ειδική συγκέντρωση για την ασθένεια ALS και να τελέσει το δικό της Ice Bucket Challenge.

4 ΣΚΟΠΟΣ/ΣΤΟΧΟΣ Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν: α) η ευαισθητοποίηση και κατανόηση των Λυκοπούλων για την ασθένεια ALS (επιπτώσεις, αντιμετώπιση, θεραπεία) καθώς επίσης και η κατανόηση ότι η πράξη/πρόκληση με τον κουβά ΔΕΝ είναι ένα απλό παιχνίδι για διασκέδαση αλλά τρόπος ευαισθητοποίησης και προσέλκυσης εσόδων για την διεξαγωγή ερευνών για αποτελεσματική αντιμετώπισης της ασθένειας. β) εισφορά εκ μέρους της Αγέλης μας για την στήριξη της προσπάθειας αυτής μέσο του TELETHON. Για αυτό το σκοπό είχε ζητηθεί από τα Λυκόπουλά και τους Βαθμοφόρους να συνεισφέρουν όποιο ποσό μπορούσαν για την εισφορά αυτή. Η προσπάθεια απέφερε καρπούς αφού μαζεύτηκε το ποσό τον EUR 100 το οποίο και θα δοθεί στο TELETHON

5 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Εκπαίδευση/Μάθηση

6 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (συν.) Παιχνίδι

7 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (συν.) VIDEO-ALS Φυσικά από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το παιχνίδι, η εκπαίδευση αλλά και το σχετικό VIDEO με 2 από τους Βαθμοφόρους να λούζονται τα νερά. Για το VIDEO μπορείτε να απευθυνθείτε είτε στο σχετικό άρθρο που έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Συστήματος μας και συγκεκριμένα της Αγέλης μας: http://ageli254.blogspot.com/ ή στου YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=RjaZNZ9D6O0

8 ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Με το πιο πάνω VIDEO παρακαλούμε ΟΛΕΣ τις Αγέλες Παγκύπρια να πράξουν το ίδιο. Αν όχι το λούσιμο, η εισφορά είναι υπεραρκετή! Σας ευχαριστούμε!!!!


Κατέβασμα ppt "254 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Ειδική Συγκέντρωση – Ασθένεια ALS Ice Bucket Challenge."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google