Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

O ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "O ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 O ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

3 ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

4 ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 1. Η λειτουργία της επιχείρησης στο πλαίσιο των νόμων και των εντολών της δημόσιας διοίκησης με την άμεση νομική του υποστήριξη 2. Η καλλιέργεια μιας συλλογικής συνείδησης στους εργαζόμενους της επιχείρησης, εκπαιδευμένης να επιλέγει το νόμιμα ορθό τρόπο ενέργειας και να αντιδρά σε ο,τιδήποτε αντιβαίνει σε αυτό.

5 ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΕΣΩ 1.Της κατανόησης της επιχείρησης και της γνώσης του αντικειμένου 2.Συμμετοχή στα κέντρα λήψεως αποφάσεων i.Συμμετοχή στα όργανα λήψεως αποφάσεων επί της γενικής στρατηγικής και των πολιτικών της επιχείρησης (Δ.Σ., εκτελεστικές επιτροπές, λοιπά συμβούλια) ii.Ευθύνη υλοποίησης και εφαρμογής στρατηγικής σε τομείς συναφείς προς τα νομικά καθήκοντα (υποστηρικτικές υπηρεσίες )

6 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

7 Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

8

9 Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη συνίσταται στην οργάνωση και εφαρμογή ενός εθελοντικού συστήματος συνεισφοράς στη βιώσιμη ανάπτυξη καθοριζόμενο από τις αξίες και το σκοπό μιας επιχείρησης

10 ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ» ΑΡΧΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

11

12 Η καλλιέργεια μιας συλλογικής συνείδησης εκπαιδευμένης να επιλέγει το νόμιμα ορθό τρόπο ενέργειας και να αντιδρά σε ο,τιδήποτε αντιβαίνει σε αυτό.

13

14 ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Τηρούμε τις υποσχέσεις μας ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ Επιδιώκουμε τη σε βάθος κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών μας και ενστερνιζόμαστε τις επιδιώξεις τους για το μέλλον ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ Αναγνωρίζουμε την αξία των ανθρώπων μας, ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε την ανάπτυξή τους μέσα σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Λειτουργούμε επαγγελματικά και υπεύθυνα, κερδίζοντας το σεβασμό των «Συμμετόχων» στις δραστηριότητές τους. ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ


Κατέβασμα ppt "O ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google