Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα κοριτσάκι με πορτοκαλί φόρεμα, πορτοκαλιά παπούτσια και πορτοκαλί λουλούδι στα μαλλιά. Υπάρχουν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα κοριτσάκι με πορτοκαλί φόρεμα, πορτοκαλιά παπούτσια και πορτοκαλί λουλούδι στα μαλλιά. Υπάρχουν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ Αιμιλία Αριστείδου

2 Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα κοριτσάκι με πορτοκαλί φόρεμα, πορτοκαλιά παπούτσια και πορτοκαλί λουλούδι στα μαλλιά. Υπάρχουν πάνω σε πλακέτα τα χρώματα κόκκινο, κίτρινο και μπλε. Το παιδί θα πρέπει να συνδυάσει τα χρώματα μεταξύ τους για να βρει πια φτιάχνουν το πορτοκαλί χρώμα. Γεια σας φίλοι μου! Χρειάζομαι πορτοκαλί χρώμα για την ζωγραφιά μου όμως δεν ξέρω πια χρώματα να ενώσω για να το φτιάξω. Έσωσε δυο – δυο χρώματα και βρες ποια από αυτά φτιάχνουν το πορτοκαλί χρώμα που είναι σαν τα ρούχα μου!

3 Ά ΣΚΗΣΗ 2 Φόντο ένα περιβόλι με πολλά καρποφόρα δέντρα: μηλιές, πορτοκαλιές, αχλαδιές, μανταρινιές, λεμονιές, κερασιές, ροδακινιές, κτλ. Τα παιδιά θα πρέπει να επιλέξουν τα δέντρα που οι καρποί τους έχουν χρώμα πορτοκαλί. Στο περιβόλι του παππού μου υπάρχουν πολλά δέντρα με φρούτα. Πάτησε πάνω στα δέντρα που τα φρούτα τους έχουν χρώμα πορτοκαλί!

4 Ά ΣΚΗΣΗ 3 Φόντο μια εικόνα, χωρίς χρώματα, με διάφορα αντικείμενα σχεδιασμένα πάνω. Το παιδί θα πρέπει να πατήσει πάνω στα αντικείμενα που το χρώμα τους είναι πορτοκαλί. Όταν πατά τότε το αντικείμενο θα γίνεται πορτοκαλί, αν πατά σε λάθος σχέδιο τότε θα ακούγεται ξανά δοκίμασε. Στην εικόνα υπάρχουν πολλά αντικείμενα. Πάτησε και ζωγράφισε με πορτοκαλί χρώμα αυτά που το χρώμα τους είναι το πορτοκαλί!


Κατέβασμα ppt "Τ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα κοριτσάκι με πορτοκαλί φόρεμα, πορτοκαλιά παπούτσια και πορτοκαλί λουλούδι στα μαλλιά. Υπάρχουν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google