Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Διαδραστικές διεπαφές στα μνημεία της Ρόδου Δημήτρης Πλατής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Διαδραστικές διεπαφές στα μνημεία της Ρόδου Δημήτρης Πλατής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Διαδραστικές διεπαφές στα μνημεία της Ρόδου Δημήτρης Πλατής

2 Επισκέπτες βλέπουν δυο διακριτικά αλλά ενδιαφέροντα σηματάκια και τα σκανάρουν Δεν προσπερνάνε το μνημείο δίχως να πληροφορηθούν για αυτό και δίχως να ξέρουν αν αξίζει να το επισκεφτούν

3 Εμφάνιση – Αρχιτεκτονική Τρόπος προσπέλασης Ειδικά σχεδιασμένη για ανάγνωση από κινητά και tablets, με μεγάλα γράμματα και ευδιάκριτα εικονίδια. 2 QR Codes 1.Δίνει πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο 2.Μεταφέρει το χρήστη στη σελίδα

4 Σάρωση QR code

5 Άνοιγμα & Περιήγηση

6 Τι τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί Ασύρματο ρούτερ που θα παρέχει πρόσβαση σε ένα τοπικό server. Δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη γραμμής internet. Server μικρού κόστους (τάξεως 100€) και μεγέθους. Δυναμική ιστοσελίδα (php, mysql, html) όπως περιγράφτηκε από τα παιδιά.

7 Καινοτομικά στοιχεία της εφαρμογής QRhodes Δυνατότητα διάδρασης και δημιουργίας περιεχομένου χωρίς σύνδεση στο internet. Παροχή αναμνηστικών φωτογραφιών σε ηλεκτρονική μορφή Η χρήση τους σε social media θα διαφημίσει περαιτέρω τη Ρόδο. Παροχή προτάσεων για δραστηριότητες στην περιοχή, διαφήμιση τοπικών επιχειρήσεων.

8 Καινοτομικά στοιχεία της εφαρμογής QRhodes Δυνατότητα βαθμολόγησης και κριτικής σε αυτά που βλέπει. Αίσθημα συμβολής στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής. Ανάδειξη των αξιολογότερων σημείων ενδιαφέροντος, δυνατότητα για εντοπισμό και βελτίωση υπηρεσιών / αξιοθεάτων που παρουσιάζουν χαμηλή δημοτικότητα.


Κατέβασμα ppt "Διαδραστικές διεπαφές στα μνημεία της Ρόδου Δημήτρης Πλατής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google