Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις απαντήσεις που έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στις ερωτήσεις που δέχθηκε στο σημερινό debate; ΣΥΝΟΛΟ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις απαντήσεις που έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στις ερωτήσεις που δέχθηκε στο σημερινό debate; ΣΥΝΟΛΟ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις απαντήσεις που έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στις ερωτήσεις που δέχθηκε στο σημερινό debate; ΣΥΝΟΛΟ

3 Πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις απαντήσεις που έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στις ερωτήσεις που δέχθηκε στο σημερινό debate; Ψηφοφόροι ΝΔ

4 Αντίστοιχα, πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις απαντήσεις που έδωσε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου; ΣΥΝΟΛΟ

5 Αντίστοιχα, πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις απαντήσεις που έδωσε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου; Ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚ

6 Από τις απαντήσεις που έδωσε η κα. Αλέκα Παπαρήγα; ΣΥΝΟΛΟ

7 Από τις απαντήσεις που έδωσε ο κ. Αλέκος Αλαβάνος; ΣΥΝΟΛΟ

8 Και τέλος, από τις απαντήσεις που έδωσε ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης; ΣΥΝΟΛΟ

9 Συγκριτικά, ποιος πρόεδρος κόμματος πιστεύετε ότι είχε την καλύτερη πολιτική παρουσία;

10 Και τέλος, ποιος δημοσιογράφος έθεσε τις καλύτερες ερωτήσεις;

11 Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα To BHMA, in.gr Σκοπός δημοσκόπησης Αξιολόγηση της παρουσίας των πολιτικών αρχηγών στο Debate από την κοινή γνώμη Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Αντιπροσωπευτικό, άνδρες και γυναίκες, 18 ετών και άνω, βάση της απογραφής του 2001 της ΕΣΥΕ Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη856 άτομα, που παρακολούθησαν το Debate Χρονικό διάστημα συλλογής στοιχείων28 Μαΐου 2009 Μέθοδος δειγματοληψίας Πολυσταδιακή δειγματοληψία με χρήση quota ως προς το φύλο και την ηλικία. Τα αποτελέσματα είναι σταθμισμένα την ψήφο του 2007 Μέθοδος συλλογής στοιχείων Η συλλογή των στοιχείων έγινε με την μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων και βάσει ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου Τυπικό στατιστικό σφάλμαΜέγιστο σφάλμα 3,35% με διάστημα εμπιστοσύνης 95% Η ΚΑΠΑ RESEARCH Βασ. Σοφίας 7 α, 10674, Αθήνα +30 210 3621900 http://www.kapa-research.com info@kapa-research.com Είναι μέλος της ESOMAR και του ΣΕΔΕΑ και τηρεί τους κώδικες δεοντολογίας για τη διεξαγωγή και δημοσιοποίηση ερευνών κοινής γνώμης.


Κατέβασμα ppt "Πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις απαντήσεις που έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στις ερωτήσεις που δέχθηκε στο σημερινό debate; ΣΥΝΟΛΟ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google