Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Estate (module Αξίες Ακινήτων) Ver.4.37.3.0 Estate Έναρξη ►

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Estate (module Αξίες Ακινήτων) Ver.4.37.3.0 Estate Έναρξη ►"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Estate (module Αξίες Ακινήτων)
Ver Estate Έναρξη ►

2 Χαρακτηριστικά Αξίες Ακινήτων
Online Σύστημα Εύρεσης Τιμών προσδιορισμού αξίας ακινήτων για όλα τα συστήματα προσδιορισμού ...Αντικειμενικό Σύστημα Τιμές Ζώνης, Σ.Α.Ο., Σ.Ο., Σ.Ε., Τ.Ο., Κ ...Μικτό Σύστημα Τιμές εκκίνησης ...Α.Α. Γης Α.Β.Α., Ε.Β.Α., Τ.Ο. Ενσωμάτωση όλων των φύλλων υπολογισμού αξίας ακινήτων: Ε1, Ε2, Ε3, Ε4, Ε5 Κ1, Κ2, Κ3, Κ4, Κ5, Κ6, Κ7, Κ8, Κ9 ΑΑ Γης Καταχώρηση όλων των εντύπων Εθνικού Κτηματολογίου: Δ.1, Δ.2, Καταβολή Πάγιου Τέλους Κτηματογράφησης Αυτόματη υποβολή του εντύπου Δ.2 μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας της Κτηματολόγιο Α.Ε. Προηγούμενο Επόμενο

3 Πλεονεκτήματα Αξίες Ακινήτων
Εύκολη πρόσβαση μέσα από τα έντυπα της εφαρμογής extra Tax System Online αυτόματη ενημέρωση τιμών και περιοχών χωρίς αναβάθμιση Αυτόματη εισαγωγή των δεδομένων στα φύλλα υπολογισμού αξίας ακινήτων / γαιών της εφαρμογής extra Tax System Δυνατότητα συνεργασίας του συστήματος και με τα έντυπα Ε1 και Ε2 της Φορολογίας Εισοδήματος Πανελλαδική κάλυψη Αυτόματη ενημέρωση και υπολογισμός του εντύπου Ε.Τ.ΑΚ. από όλα τα φύλλα υπολογισμού (Ε, Κ, και ΑΑ Γης) Διαχείριση όλων των εντύπων του Εθνικού Κτηματολογίου με δυνατότητες αντιγραφής από Ε9 και ενσωμάτωσης σχεδιαγράμματος θέσης ακινήτου Εκτυπώσεις σε απλό λευκό χαρτί μεγέθους Α4 Συμβατή τεχνολογία με όλους τους browser και ταχύτατη απεικόνιση δεδομένων Προηγούμενο Επόμενο

4 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Υπολογισμός Αξίας Ακινήτων Εθνικό
Επιλέξτε το κύκλωμα που σας ενδιαφέρει: Υπολογισμός Αξίας Ακινήτων Εθνικό Κτηματολόγιο

5 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 1ο
Επιλέγετε μέσα από τη λίστα εντύπων του extra Tax System το έντυπο που επιθυμείτε να δημιουργήσετε (πατήστε «Δημιουργία»)

6 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 2ο
Μέσα από το έντυπο και με το πάτημα ενός πλήκτρου μεταφέρεστε στο Online σύστημα εύρεσης τιμών. Ο Νομός, Δήμος και Περιοχή αποστέλλονται αυτόματα μέσα από τα συμπληρωμένα στοιχεία του εντύπου, εξοικονομώντας σας σημαντικό χρόνο. (πατήστε «Σύνδεση με Χάρτες»)

7 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 3ο
Με το Online σύστημα Χαρτών έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα το οικοδομικό σας τετράγωνο, αντλώντας έτσι σε ελάχιστο χρόνο τη τιμή ζώνης και τους υπόλοιπους συντελεστές που σας ενδιαφέρουν. Πατήστε «Εμφάνιση» για να μεταβείτε στο χάρτη της επιλεγμένης οδού. (πατήστε «Εμφάνιση»)

8 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 4ο
Επιλέγοντας τη πρόσοψη του ακινήτου σας έρχονται αυτόματα όλες οι τιμές και οι απαραίτητοι συντελεστές για τον υπολογισμό της αντικειμενικής αξίας του. Με ένα κλικ τα δεδομένα μεταφέρονται αυτόματα στο έντυπο της εφαρμογής extra Tax System. Εναλλακτικά, μπορείτε να προβείτε και στην εκτύπωση του εμφανιζόμενου χάρτη, για ακόμα καλύτερη αρχειοθέτηση των δεδομένων σας. Βήμα 4ο (πατήστε το πλήκτρο «Εκτύπωση» ή «Ολοκλήρωση»)

9 Αξίες Ακινήτων Παρουσίαση < Επιστροφή

10 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 5ο
1.400,00 1,70 Βήμα 5ο Τα δεδομένα ενημερώνουν το φύλλο υπολογισμού και μπορείτε να προχωρήσετε εύκολα στη συμπλήρωση του εντύπου Κεντρικό Μενού Τέλος Τέλος

11 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 1ο
Επιλέγετε μέσα από τη λίστα εντύπων του extra Tax System το έντυπο που επιθυμείτε να δημιουργήσετε (πατήστε «Δημιουργία»)

12 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 2ο
Η συμπλήρωση των εντύπων γίνεται εύκολα και γρήγορα: με αυτόματη άντληση στοιχείων από τους υπόχρεους της εφαρμογής χρήση λιστών και ευρετηρίων τιμών των κωδικοποιημένων πεδίων του εντύπου αντιγραφή στοιχείων ακινήτου από τα αποθηκευμένα έντυπα Ε9 δημιουργία νέων εντύπων με αντιγραφή από τα καταχωρημένα Για να μεταφέρετε αυτόματα τα δεδομένα σας από τα καταχωρημένα έντυπα Ε9, πατήστε «Αντιγραφή από Ε9» (πατήστε «Αντιγραφή από Ε9»)

13 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 3ο
Με τη παραπάνω φόρμα μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα από τα αποθηκευμένα Ε9 του υπόχρεου (ή όλης της εφαρμογής). Πατήστε «ΟΚ» για να συνεχίσετε. (πατήστε «ΟΚ»)

14 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 4ο
Για την ολοκληρωμένη μεταφορά των στοιχείων στο έντυπο Δ.1 (ή Δ.2) ορίζετε μέσα από μία εύχρηστη φόρμα τις επιπλέον πληροφορίες του εντύπου. Πατήστε «Ενημέρωση Εντύπου» προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταφορά των στοιχείων (πατήστε «Ενημέρωση Εντύπου»)

15 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η μεταφορά των στοιχείων ολοκληρώνεται και μπορείτε να προβείτε στη συμπλήρωση των υπόλοιπων δεδομένων του εντύπου. Μπορείτε ακόμα να ενσωματώσετε στο έντυπο και χάρτη της περιοχής του ακινήτου! Επόμενο >

16 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 5ο
Μέσα από το έντυπο έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε στο Online Σύστημα Χαρτών και να αντλήσετε το σχεδιάγραμμα της θέσης του ακινήτου (πατήστε «Αναζήτηση στο Χάρτη»)

17 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων Βήμα 6ο
Κατόπιν ορισμού του Νομού, Δήμου και Διαμερίσματος της περιοχής που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να εντοπίσετε στο χάρτη το επιθυμητό οικοδομικό τετράγωνο και με το πάτημα του πλήκτρου «Ολοκλήρωση» να μεταφέρετε τον απεικονιζόμενο χάρτη εύκολα στο έντυπο της εφαρμογής. (πατήστε «Ολοκλήρωση»)

18 Παρουσίαση Αξίες Ακινήτων
Το διάγραμμα του χάρτη μεταφέρεται στο αντίστοιχο πεδίο του εντύπου, το οποίο μπορείτε έπειτα να εκτυπώσετε με τη χρήση ενός πλήκτρου! Κεντρικό Μενού Τέλος Τέλος


Κατέβασμα ppt "Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Estate (module Αξίες Ακινήτων) Ver.4.37.3.0 Estate Έναρξη ►"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google