Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Χρήση Αντιβιοτικών και Θεραπευτική Εδώ μπορείτε να βρείτε τα Διαγράμματα των ΦΕ 1 και ΦΕ 2, που μπορεί να είναι χρήσιμα για προβολή στην τάξη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Χρήση Αντιβιοτικών και Θεραπευτική Εδώ μπορείτε να βρείτε τα Διαγράμματα των ΦΕ 1 και ΦΕ 2, που μπορεί να είναι χρήσιμα για προβολή στην τάξη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Χρήση Αντιβιοτικών και Θεραπευτική Εδώ μπορείτε να βρείτε τα Διαγράμματα των ΦΕ 1 και ΦΕ 2, που μπορεί να είναι χρήσιμα για προβολή στην τάξη

2 ΦΕ 1 : Τα αποτελέσματα του δείγματος ελέγχου Αριθμός Βακτηρίων Ώρες Αριθμός Βακτηρίων Ώρες Αριθμός Βακτηρίων Ώρες Σχήμα 1. Χωρίς αντιβιοτικό. Η ανάπτυξη των βακτηρίων, αν ΔΕΝ χρησιμοποιείται κάποιο αντιβιοτικό. Σχήμα 2. Αντιβιοτικά και ευαίσθητα βακτήρια. Η ανάπτυξη των βακτηρίων με αποτελεσματικά αντιβιοτικά. Σχήμα 3. Αντιβιοτικά με ευαίσθητα και ανθεκτικά βακτήρια. Η ανάπτυξη των ανθεκτικών βακτηρίων, παρουσία αντιβιοτικών.

3 ΦΕ 2 : Τα αποτελέσματα του δείγματος από τον Χάρη Ώρες Αριθμός Βακτηρίων Ώρες Αριθμός Βακτηρίων Ώρες Αριθμός Βακτηρίων Σχήμα α. Αντιβιοτικό 1Σχήμα β. Αντιβιοτικό 2Σχήμα γ. Αντιβιοτικό 3


Κατέβασμα ppt "Χρήση Αντιβιοτικών και Θεραπευτική Εδώ μπορείτε να βρείτε τα Διαγράμματα των ΦΕ 1 και ΦΕ 2, που μπορεί να είναι χρήσιμα για προβολή στην τάξη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google