Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αλεξόπουλος Αναστάσιος

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αλεξόπουλος Αναστάσιος"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Αλεξόπουλος Αναστάσιος
Δ.Ε. ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ Αλεξόπουλος Αναστάσιος Γεννήθηκε το 1962 στο Μικρόβαλτο. Είναι συνταξιούχος ΙΚΑ και πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Σερβίων - Βελβεντού. Είναι παντρεμένος με τη Παρασκευή Νούραγα και έχουν 2 αγόρια.

3 Βητόπουλος Κωνσταντίνος
Δ.Ε. ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ Βητόπουλος Κωνσταντίνος Γεννήθηκε το 1962 στο Τρανόβαλτο. Επιχειρηματίας “Μαρμάρου”. Παντρεμένος με δύο παιδιά. Πρόεδρος “Σωματείο Βιομηχάνων και Βιοτεχνών Μαρμάρου Κοζάνης”.

4 Γιαζιτζιόγλου Αθανάσιος
Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ Γιαζιτζιόγλου Αθανάσιος Γεννήθηκε το 1968 στα Λεύκαρα. Κατοικεί στα Σέρβια και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του εμπορίου και των πωλήσεων. Είναι παντρεμένος με την Σπυροπούλου Θεοδώρα, με την οποία έχει δύο παιδιά. Πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών «Σέρβια εν δράσει».

5 Γκαμπούρα Αθηνά (Νανά)
Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ Γκαμπούρα Αθηνά (Νανά) Γεννήθηκε το 1980 στα Σέρβια. Τελείωσε στο Ε.Α.Π. Φυσικές Επιστήμες, τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων ΟΤΕΚ, HACCP Βιολογικών προϊόντων και HR. Έχει μια κόρη 10 χρονών. Είναι μέλος Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σερβίων και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Α’ δημοτικού σχολείου Σερβίων.

6 Γκουτζιομήτρος Μιλτιάδης
Δ.Ε. ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ Γκουτζιομήτρος Μιλτιάδης Γεννήθηκε στο Λιβαδερό το Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γεωπονίας, Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

7 Εμμανουήλ Θωμάς Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ Γεννήθηκε το 1962 στην Καστανιά.
Είναι παντρεμένος με τη Μπουκουβάλα Έλλη και έχουν δύο παιδιά. Εργάζεται στη ΔΕΗ και είναι πρώην πρόεδρος Καστανιάς.

8 Ζιούζιος Δημήτρης Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1982 με καταγωγή από το Προσήλιο και το Μεταξά. Με σπουδές στο Μαρκετινγκ, μεταπτυχιακό στην Επιχειρηματική Πληροφορική και Υποψήφιος Διδάκτωρ στην Αγροτική Ανάπτυξη. Είναι Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού και διετέλεσε πρόεδρος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου. Ιδρυτής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεατρικού Εργαστηρίου Σερβίων-Βελβεντού.

9 Ιωαννίδου Δέσποινα Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε στην Νεράϊδα Κοζάνης το Απεφοίτησε το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θες/νίκης (ΠΑ.ΜΑΚ.). Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Παπαθανασίου Οικονομολόγο. Έχει δύο παιδιά τον Χρήστο Οικονομολόγο, πτυχιούχο Τ.Ε.Ι. Θες/νίκης και τον Κωνσταντίνο, πτυχιούχο Πολιτικό Μηχανικό του Α.Π.Θ. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) και από το 1987 εργάσθηκε στο ΤΣΜΕΔΕ Δυτ. Μακεδονίας, Προϊσταμένη του Ταμείου.

10 Κακαφίκας Αναστάσιος Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1981 στο Πλατανόρευμα. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Μπάκανου Μαρία και έχουν ένα γιο. Εξασκεί το επάγγελμα του λογιστή με άδεια τάξεως Β’. Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων Βελβεντού.

11 Καρανάτσιος Ιωάννης Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1967 κατάγεται από το Μεταξά. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και βιοτέχνης. Πρώην πρόεδρος Ε.Μ.Α.Σ. Μεταξά, Πρώην Πρόεδρος Μεταξά και Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σερβίων.

12 Καρασαρίδου Βαρβάρα Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βαθύλακκο το Σπούδασε Νηπιαγωγός στην Αθήνα. Είναι σύζυγος του Αντώνη Κιρτικίδη, εργολάβου ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Εργάσθηκε 20 χρόνια σαν νηπιαγωγός και τώρα βρίσκεται στη σύνταξη. Είναι διοικητικό μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Σερβίων.

13 Λαζαριώτης Νικόλαος Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1957 στα Σέρβια. Παντρεμένος με την Ζαχαριάδου Παρασκευή και έχει δύο παιδιά. Είναι οικονομολόγος και εργάζεται στην ΑΝΚΟ Α.Ε. από το Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

14 Μπάκανος Γεώργιος Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1959 στη Λάβα. Είναι παντρεμένος με τη Τσολακίδου Δέσποινα του Σταύρου. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας (διατηρεί λογιστικό γραφείο και πρακτορείο ασφαλειών από το 1987). Δημοτικός Σύμβουλος 2003 – 2006, 2007 – 2010 μέλος Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Σερβίων Βελβεντού 2011 – 2012, μέλος Οικονομικής Επιτροπής.

15 Μπαλτά Παναγιώτα Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1967 στο Πλατανόρρευμα. Είναι έγγαμη με τον Τρεβλόπουλο Ευθύμιο και μητέρα δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος Νοσηλεύτρια Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Από το 1991 έως και σήμερα εργάζεται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Κοζάνης.

16 Μπρουσιόβας Σωκράτης Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1982 στην Θεσσαλονίκη, Σπούδασε στο οικονομικό Πανεπιστήμιο της Πάρμα. Ζεί και εργάζεται στα Σέρβια ως ελεύθερος επαγγελματίας ενώ ασχολείται με την ομάδα μπάσκετ των Σερβίων και γενικά με τον αθλητισμό.

17 Παναγιωτούλας Γεώργιος
Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ Παναγιωτούλας Γεώργιος Γεννήθηκε το 1960 στην Καστανιά. Είναι παντρεμένος με την Βάϊα Γκαμπούρα και έχουν τρία παιδιά. Ελεύθερος επαγγελματίας – εμπόριο ποτών. Πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Διετέλεσε επί δεκαετία Πρόεδρος του Μ.Σ. Καστανιάς.

18 Παπαδόπουλος Δημήτριος
Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ Παπαδόπουλος Δημήτριος Παντρεμένος  με την Σοφία Παπαδοπούλου, έχει δύο κόρες την Αλεξία και την Δήμητρα γιατρός και δικηγόρος, που κάνουν λαμπρή  καριέρα στην Γερμανία Σπούδασε  οικονομικά στο Μόναχο με διεθνή καριέρα στη πόλη του Μόναχου.  Διετέλεσε επί δέκα χρόνια Πρόεδρος  της ¨Ενωσης Κοζανιτών Μονάχου. Πριν τρία χρόνια ανέλαβε  πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιμέρων, το 2014 έχει επανεκλεγεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

19 Παπαχαρισίου Σταυρούλα
Δ.Ε. ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ Παπαχαρισίου Σταυρούλα Γεννήθηκε στο Λιβαδερό Κοζάνης το Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Προστασία Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. και την Διαχείριση Τεχνικών Έργων του Ε.Α.Π. Από το 2011 είναι Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβιων- Βελβεντού και από το 2013 Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας.

20 Πάσχος Κωνσταντίνος Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1980 στα Σέρβια. Ασχολήθηκε 8 χρόνια με τον  Πρωταθλητισμό στο Στίβο με το άθλημα  του Δίσκου και της Σφαίρας. Από το 2000 έως το 2010 κατοικούσε και εργαζόταν στην Πάρμα Ιταλίας όπου και φοίτησε στην φαρμακευτική σχολή της Πάρμας. Από το 2010 έως και σήμερα είναι μέλος της Ιταλικής εταιρίας ECOPELLET GROUP που δραστηριοποιείται στον χώρο τον στερεών καυσίμων σε παγκόσμιο επίπεδο.

21 Σαλτσίδης Σάββας Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1965 στις Αυλές. Είναι παντρεμένος με την Θεοδωρίδου Πελαγία και έχει δύο παιδιά. Είναι μόνιμος κάτοικος Σερβίων και διατηρεί με την σύζυγό του ασφαλιστικό γραφείο στα Σέρβια. Είναι ταμίας στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης και πρώην Πρόεδρος του «ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ» κατά την περίοδο

22 Σαμλίδης Ιορδάνης Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1977 στο Ροδίτη. Είναι Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων και επιχειρηματίας.

23 Τζουνοπούλου Παρασκευή
Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ Τζουνοπούλου Παρασκευή Γεννήθηκε στο Πλατανόρρευμα το 1969, κατοικεί στα Σέρβια. Ήταν παντρεμένη με τον Μάρκο Παπαμάρκο με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Ήταν επί 18 συναπτά έτη υπάλληλος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.) Κοζάνης – Σερβίων, όπου διετέλεσε Προϊσταμένη του Τμήματος Επιδοτήσεων και αρκετά χρόνια στο λογιστήριο. Πλέον αποτελεί συνεργάτης της εταιρείας “Αγροσυμβουλευτική Α.Ε.”.

24 Τσιρέκας Αθανάσιος Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ
Γεννήθηκε το 1967 στα Σέρβια. Είναι παντρεμένος με τη Μαργαρίτη Μαρία και έχει τρία παιδιά. Αποφοίτησε το 1983 από το ΓΕΛ Κοζάνης. Από το 1986 έως σήμερα εργάζεται στη ΔΕΗ. Από το 2011 – 2013 ήταν Πρόεδρος της Δ.Ε. Σερβίων.

25 Τσιτσόπουλος Ιωάννης Δ.Ε. ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ
Γεννήθηκε και μένει στην Ελάτη και είναι 52 ετών. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας βιοτεχνίας επεξεργασίας ξύλου στην Ελάτη. Πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

26 Χατζηλαζάρου Ελευθέριος (Δίκαιος)
Δ.Ε. ΣΕΡΒΙΩΝ Χατζηλαζάρου Ελευθέριος (Δίκαιος) Γεννήθηκε το 1977 στο Βαθύλακκο. Παντρεμένος με την Κυπιρτίδου Ελένη και έχουν δύο παιδιά. Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρίας κουφωμάτων αλουμινίου – PVC ΔΙΚΑΙΟΣ- ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ. Μέλος του συλλόγου Φαρασιωτών και του Αθλητικού συλλόγου


Κατέβασμα ppt "Αλεξόπουλος Αναστάσιος"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google