Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Podcast: Πρόκειται για αρχεία μουσικής ή ομιλίας τα οποία είναι σε ψηφιακή μορφή και άμεσα διαθέσιμα για μεταφόρτωση από το διαδίκτυο. Podcasting είναι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Podcast: Πρόκειται για αρχεία μουσικής ή ομιλίας τα οποία είναι σε ψηφιακή μορφή και άμεσα διαθέσιμα για μεταφόρτωση από το διαδίκτυο. Podcasting είναι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Podcast: Πρόκειται για αρχεία μουσικής ή ομιλίας τα οποία είναι σε ψηφιακή μορφή και άμεσα διαθέσιμα για μεταφόρτωση από το διαδίκτυο. Podcasting είναι όρος ο οποίος προέκυψε από το συγκερασμό των λέξεων ¨iPod¨ και ¨Broadcasting¨. Vodcast: Ανάλογα του Podcast με την διαφορά ότι αναφερόμαστε σε αρχεία βίντεο. Vodcasting είναι όρος ο οποίος προκύπτει από τις λέξεις ¨Vod ( Video on Demand¨ και ¨Broadcasting¨. Τι είναι;

3 Εκπαιδευτικές Χρήσεις  Για εκμάθηση ξένων γλωσσών  Για παροχή πληροφοριών (αυτόνομα ή συμπληρωματικά μιας εισήγησης)  Για βήμα προς βήμα οδηγίες  Ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με προβλήματα όρασης (podcasts) και αντίστοιχα για άτομα με προβλήματα ακοής (vodcasts)  Χρήσιμο εργαλείο για απομακρυσμένη ή / και ασύγχρονη μάθηση


Κατέβασμα ppt "Podcast: Πρόκειται για αρχεία μουσικής ή ομιλίας τα οποία είναι σε ψηφιακή μορφή και άμεσα διαθέσιμα για μεταφόρτωση από το διαδίκτυο. Podcasting είναι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google