Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ… ΠΕΤΡΑΣ!!. ΠΡΟΛΟΓΟΣ  Η ομάδα μας, θ'ασχοληθεί με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, της Πετρούπολης. Σκοπός μας, είναι να γνωρίσουμε άγνωστες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ… ΠΕΤΡΑΣ!!. ΠΡΟΛΟΓΟΣ  Η ομάδα μας, θ'ασχοληθεί με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, της Πετρούπολης. Σκοπός μας, είναι να γνωρίσουμε άγνωστες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ… ΠΕΤΡΑΣ!!

2 ΠΡΟΛΟΓΟΣ  Η ομάδα μας, θ'ασχοληθεί με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, της Πετρούπολης. Σκοπός μας, είναι να γνωρίσουμε άγνωστες πολιτιστικές πτυχές της και, παράλληλα, να πληροφορηθούμε για τις παροχές τους και τα εντυπωσιακά "μυστικά" που κρύβουν! Ακόμη, το όνομα της ομάδας μας, είναι: "Flintstones".

3 ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ:

4 Ποιες είναι οι προθέσεις του δήμου, σχετικά με τον πολιτιστικό τομέα;  «O πολιτισμός και ο αθλητισμός αποτελούν κομμάτια της πολιτιστικής και γενικότερης ανάπτυξης του λαού και θα κάνουμε τα πάντα γι’αυτούς!!»

5 ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ: Θέατρο Πέτρας 11983: Ένα μεγάλο γεγονός, για την περιοχή της Πετρούπολης.

6 Ο ΜΙΝΩΣ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ

7 Η Πετρούπολη γίνεται γνωστή στο πανελλήνιο, χάρη στο θέατρο Πέτρας!!

8 Απόσπασμα από συνέντευξη της Μελίνας Μερκούρη:  "Είναι αλήθεια ότι πολλοί τότε δεν μπορούσαν να εκτιμήσουν το μέγεθος του εγχειρήματος. Όταν, όμως, αργότερα απολάμβαναν ανεπανάληπτες παραστάσεις, συνειδητοποίησαν ότι η Πετρούπολη είχε γίνει διεθνές σταυροδρόμι του πολιτισμού και των τεχνών."

9 ΣΗΜΕΡΑ…

10 Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης

11 ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ:  KΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ

12

13 Πολιτιστικό Κέντρο ΦιλαρμονικήΒιβλιοθήκη

14 Φιλαρμονική:1964

15

16 Δημοτική Βιβλιοθήκη: 1988

17

18 Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης  28 Οκτωβρίου 1891: Ξεκινά η λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης.

19

20

21

22

23 ΕΠΙΛΟΓΟΣ Χρέος όλων, θα πρέπει να είναι η ουσιαστική υποστήριξη και, κατ’επέκταση, ενίσχυση όλων των πολιτιστικών δρωμένων του δήμου. Άλλωστε, σύμφωνα με το Nietzsche «ο πολιτισμός, είναι ΕΣΥ!».


Κατέβασμα ppt "Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ… ΠΕΤΡΑΣ!!. ΠΡΟΛΟΓΟΣ  Η ομάδα μας, θ'ασχοληθεί με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, της Πετρούπολης. Σκοπός μας, είναι να γνωρίσουμε άγνωστες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google