Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εισαγωγή στην ασφάλεια στο διαδίκτυο Δυνατότητες και προκλήσεις στο διαδίκτυο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εισαγωγή στην ασφάλεια στο διαδίκτυο Δυνατότητες και προκλήσεις στο διαδίκτυο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εισαγωγή στην ασφάλεια στο διαδίκτυο Δυνατότητες και προκλήσεις στο διαδίκτυο

2 ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

3 Η θετική πλευρά του διαδικτύου Σε ομάδες: Γράψτε στα χαρτάκια τα καλά και ευχάριστα πράγματα που κάνετε στο διαδίκτυο. (Ένα σε κάθε χαρτί) Επιλέξτε κάποια από αυτά, για να τα παρουσιάσετε στην τάξη.

4

5 Η αρνητική πλευρά του διαδικτύου Στα χαρτάκια γράψτε ποια είναι τα αρνητικά και τους κινδύνους του διαδικτύου. (Ένα σε κάθε χαρτί) Επιλέξτε κάποια από αυτά, για να τα παρουσιάσετε στην τάξη. Σκεφτείτε τρόπους αντιμετώπισης των αρνητικών πλευρών του διαδικτύου.

6

7 Με ποιους τρόπους συνδέεστε στο διαδίκτυο;

8

9 Εργασία σε ομάδες 5΄ Επιλέξτε ως ομάδα την πιο σημαντική για εσάς δυνατότητα του διαδικτύου. Ορισμός: Τι κινδύνους μπορεί να εμπεριέχει; Γράψτε 2 καλές πρακτικές, για να προλάβετε τους κινδύνους. Επιλέξτε ως ομάδα την πιο σημαντική για εσάς δυνατότητα του διαδικτύου. Ορισμός: Τι κινδύνους μπορεί να εμπεριέχει; Γράψτε 2 καλές πρακτικές, για να προλάβετε τους κινδύνους. Ασφάλεια στο Διαδίκτυο http://www.pi.ac.cy/InternetSafety/ Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

10 Εργασία σε ομάδες 5΄ Επιλέξτε ως ομάδα τον πιο σημαντικό για εσάς κίνδυνο του διαδικτύου. Ορισμός: Πού μπορεί να συμβεί; Γράψτε 2 καλές πρακτικές, για να προλάβετε τους κινδύνους. Επιλέξτε ως ομάδα τον πιο σημαντικό για εσάς κίνδυνο του διαδικτύου. Ορισμός: Πού μπορεί να συμβεί; Γράψτε 2 καλές πρακτικές, για να προλάβετε τους κινδύνους. Ασφάλεια στο Διαδίκτυο http://www.pi.ac.cy/InternetSafety/ Ασφάλεια στο Διαδίκτυο


Κατέβασμα ppt "Εισαγωγή στην ασφάλεια στο διαδίκτυο Δυνατότητες και προκλήσεις στο διαδίκτυο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google