Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ Ομάδα: FTS 2011-12, Β’ τετράμηνο Λύκειο Δεμενίκων Τμήμα Ατε2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ Ομάδα: FTS 2011-12, Β’ τετράμηνο Λύκειο Δεμενίκων Τμήμα Ατε2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ Ομάδα: FTS 2011-12, Β’ τετράμηνο Λύκειο Δεμενίκων Τμήμα Ατε2

2 Τα μέλη της ομάδας FTS ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΙΚΑΣ

3 Το θέμα της εργασίας Τίτλος: Ελευθερία αναζητώντας το πραγματικό νόημα της λέξης Τίτλος: Ελευθερία αναζητώντας το πραγματικό νόημα της λέξης Υπότιτλος: Αστυνομική βία και ελευθερία Υπότιτλος: Αστυνομική βία και ελευθερία Ερευνητικό ερώτημα: Ερευνητικό ερώτημα: – Είναι η αστυνομία πραγματικά ένα όργανο που μειώνει την εγκληματικότητα, η μήπως με την βία και την φυλάκιση στερεί την ελευθερία;

4 Μεθοδολογία της Έρευνας Συνεντεύξεις Συνεντεύξεις Βιβλιογραφική έρευνα Βιβλιογραφική έρευνα

5 Αποτελέσματα-Συμπεράσματα Οι κύριοι παράγοντες που στερούν την ελευθερία μας είναι: Οι κύριοι παράγοντες που στερούν την ελευθερία μας είναι: η εγκληματικότητα, η εγκληματικότητα, η φυλάκιση, η φυλάκιση, οι αντιδημοκρατικές κυβερνήσεις οι αντιδημοκρατικές κυβερνήσεις Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η αστυνομία μας στερεί την ελευθερία και κάνει κατάχρηση της εξουσίας της. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η αστυνομία μας στερεί την ελευθερία και κάνει κατάχρηση της εξουσίας της. Η τιμωρία των εγκληματιών πρέπει να γίνεται με φυλάκιση ή κοινωνική εργασία, ανάλογα με το τι έγκλημα έχουν διαπράξει. Η τιμωρία των εγκληματιών πρέπει να γίνεται με φυλάκιση ή κοινωνική εργασία, ανάλογα με το τι έγκλημα έχουν διαπράξει.

6 Προβλήματα - Προτάσεις - Επίλογος Ήταν δύσκολο να βρούμε «ειδικούς» για να τους πάρουμε συνέντευξη. Ήταν δύσκολο να βρούμε «ειδικούς» για να τους πάρουμε συνέντευξη. Για να είμαστε πραγματικά ελεύθεροι πρέπει να περιοριστεί η εξουσία που ασκεί η αστυνομία και οι κυβερνήσεις αλλά ταυτόχρονα να μειωθεί και η εγκληματικότητα. Για να είμαστε πραγματικά ελεύθεροι πρέπει να περιοριστεί η εξουσία που ασκεί η αστυνομία και οι κυβερνήσεις αλλά ταυτόχρονα να μειωθεί και η εγκληματικότητα.


Κατέβασμα ppt "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ Ομάδα: FTS 2011-12, Β’ τετράμηνο Λύκειο Δεμενίκων Τμήμα Ατε2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google