Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

2011-12, Β’ τετράμηνο Λύκειο Δεμενίκων Τμήμα Ατε2 Ομάδα: Rebels Ελευθερία: Αναζητώντας το πραγματικό νόημα της λέξης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "2011-12, Β’ τετράμηνο Λύκειο Δεμενίκων Τμήμα Ατε2 Ομάδα: Rebels Ελευθερία: Αναζητώντας το πραγματικό νόημα της λέξης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 2011-12, Β’ τετράμηνο Λύκειο Δεμενίκων Τμήμα Ατε2 Ομάδα: Rebels Ελευθερία: Αναζητώντας το πραγματικό νόημα της λέξης.

2 Τα μέλη της ομάδας REBELS Αργυρόπουλος Θοδωρής Γκεζέπης Δημήτρης Κωστόπουλος Βασίλης Παναγιωτόπουλος Θοδωρής Χρυσικός Κωνσταντίνος

3 Το θέμα της εργασίας Τίτλος: Ελευθερία αναζητώντας το πραγματικό νόημα της λέξης. Υπότιτλος : Ελευθερία της έκφρασης. Ερευνητικά ερωτήματα: – Είναι τα Graffiti ελευθερία έκφρασης; – Μπορούν οι άνθρωποι να εκφραστούν με τα ρούχα τους;

4 Μεθοδολογία της Έρευνας Ερωτηματολόγια Βιβλιογραφική έρευνα

5 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίων / Συνεντεύξεων (τα πιο ενδιαφέροντα) 85% των μαθητών απάντησαν οτι δεν ντρέπονται να ακούν την μουσική που τους αρέσει μπροστά σε άλλους. 35% των μαθητών δήλωσαν πως θα ήθελαν να ντύνονται λίγο διαφορετικά. 40% των μαθητών δήλωσαν πως δεν φοβούνται καθόλου την αντίδραση των άλλων αν τους δουν με ιδιαίτερα ρούχα.

6 Συμπεράσματα Πολλοί εκφράζονται μέσω των Γκράφιτι. (Σύσταση: όποιος θέλει να κάνει γκράφιτι μπορεί να κάνει σε εγκαταλελειμμένα κτήρια) Οι άνθρωποι μπορούν να εκφραστούν μέσα από τα ρούχα που φοράνε: για πολλούς το να φοράνε ωραία ρούχα και λαμπερά σημαίνει ότι νιώθουν ελεύθεροι. Η τέχνη είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος έκφρασης και ελευθερίας.


Κατέβασμα ppt "2011-12, Β’ τετράμηνο Λύκειο Δεμενίκων Τμήμα Ατε2 Ομάδα: Rebels Ελευθερία: Αναζητώντας το πραγματικό νόημα της λέξης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google