Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πολλαπλασιαμός. οδηγίες Παρουσιάζεται ένας κάμπος με ανεμόμυλους. Κάθε φορά εμφανίζεται και ένας ανεμόμυλος με μια μαθηματική πράξη πολλαπλασιασμού. Θα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πολλαπλασιαμός. οδηγίες Παρουσιάζεται ένας κάμπος με ανεμόμυλους. Κάθε φορά εμφανίζεται και ένας ανεμόμυλος με μια μαθηματική πράξη πολλαπλασιασμού. Θα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πολλαπλασιαμός

2 οδηγίες Παρουσιάζεται ένας κάμπος με ανεμόμυλους. Κάθε φορά εμφανίζεται και ένας ανεμόμυλος με μια μαθηματική πράξη πολλαπλασιασμού. Θα υπάρχει ένας ήλιος που θα γράφει πίνακας πολλαπλασιασμού. Όταν πατήσει πάνω το παιδί θα του εμφανίζεται ο πίνακας πολλαπλασιασμού (σχεδίασε τον)

3 Οι πράξεις θα είναι όλες κάθετες 234 3 Χ

4 Θα τριψήφιος ο αριθμός που πολλαπλασιάζεται και μονοψήφιος ο αριθμός που πολλαπλασιάζει. Το αποτέλεσμα θα είναι πάντοτε τριψήφιο. Θα παρουσιάζονται 10 ανεμόμυλοι και θα τον βαθμολογεί από τα 20. Οι βαθμοί θα προσθέτονται μέσα σε ένα ηλιοτρόπιο. Κάθε φορά που τελειώνει μεγαλώνει το ηλιοτρόπιο και δίνει το βαθμό.


Κατέβασμα ppt "Πολλαπλασιαμός. οδηγίες Παρουσιάζεται ένας κάμπος με ανεμόμυλους. Κάθε φορά εμφανίζεται και ένας ανεμόμυλος με μια μαθηματική πράξη πολλαπλασιασμού. Θα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google