Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-FERRY BOAT. ΠΑΛΙΑ - FERRY BOAT Τα ειδή των ferry boat στη περιοχη του Ρίου- Αντίρριου είναι τα μονόπορτα και τα δίπορτα όπως.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-FERRY BOAT. ΠΑΛΙΑ - FERRY BOAT Τα ειδή των ferry boat στη περιοχη του Ρίου- Αντίρριου είναι τα μονόπορτα και τα δίπορτα όπως."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-FERRY BOAT

2 ΠΑΛΙΑ - FERRY BOAT Τα ειδή των ferry boat στη περιοχη του Ρίου- Αντίρριου είναι τα μονόπορτα και τα δίπορτα όπως τα Αικατερίνη και Άνω Χώρα. Ο μεγαλύτερος αριθμός των καραβιών ήταν 33.

3 FERRY BOAT ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ Πριν από τη γέφυρα το μοναδικό μεταφορικό μέσο ήταν τα ferry boat και είχε πολλά κέρδη. Αντιθέτως τώρα πια τα περισσότερα αυτοκίνητα προτιμούν τη γέφυρα και τα κέρδη έχουν μειωθεί δραματικά.

4 FERRY BOAT - ΣΗΜΕΡΑ Σήμερα έχουν μείνει 13 από τα οποία δουλεύουν 10. Υπάρχουν καράβια αραγμένα στην προβλήτα του Ρίου και δεν δουλεύουν πια.

5 ΤΙΜΕΣ ΓΕΦΥΡΑΣ MHXANAKIA 1.901 I.X. 12,90 6,30 ΦΟΡΤΗΓΑ ΝΤΑΛΙΚΕΣ45,50 24,40 ΛΕΟΦΩΡΙΑ60 29,90

6 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-FERRY BOAT. ΠΑΛΙΑ - FERRY BOAT Τα ειδή των ferry boat στη περιοχη του Ρίου- Αντίρριου είναι τα μονόπορτα και τα δίπορτα όπως."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google