Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«Οικονομικές επιπτώσεις». Σήμερα οι επιχειρήσεις βασίζονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές,στα τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας, στα τηλεομοιότυπα, στα τοπικά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«Οικονομικές επιπτώσεις». Σήμερα οι επιχειρήσεις βασίζονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές,στα τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας, στα τηλεομοιότυπα, στα τοπικά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 «Οικονομικές επιπτώσεις»

2 Σήμερα οι επιχειρήσεις βασίζονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές,στα τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας, στα τηλεομοιότυπα, στα τοπικά δίκτυα υπολογιστών και στα διαδίκτυα.

3 Η επικοινωνία έχει γίνει παγκόσμια και γι αυτό έχει δημιουργηθεί παγκόσμια οικονομία καθώς είναι συνδεδεμένη με τις οικονομίες των άλλων χωρών. ‘Ετσι λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων, οι τάσεις που αφορούν την οικονομία διαδίδονται γρηγορότερα από ποτέ.

4 Όσα συμβαίνουν στην οικονομία της Αμερικής έχουν οικονομικές επιπτώσεις ακόμη και στην άλλη πλευρά του πλανήτη. Άρα τα αποτελέσματα των πληροφοριών εξαρτούνται από την ταχύτητα με την οποία αυτές μεταδίδονται.

5 Για παράδειγμα …

6 «Από την οικονομία της παραγωγής στην οικονομία παροχής πληροφοριών»

7 Οι τεχνολογίες των επικοινωνιών μας βοηθούνε να μετακινηθούμε από την οικονομία της παραγωγής στην οικονομία παροχής πληροφοριών. Αυτή η εναλλαγή δημιουργεί ένα νέο κύκλο απασχολήσεως. Λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας τα εργοστάσια λειτουργούν πιο αποδοτικά. Πολλοί άνθρωποι απολύονται και αυτό έχει επίπτωση στην οικονομία και την κοινωνία.

8 Έτσι λοιπόν για να διευθετηθεί το πρόβλημα των ανέργων καθιερώνεται νέα προγράμματα εκπαιδεύσεως και καταρτίσεως.


Κατέβασμα ppt "«Οικονομικές επιπτώσεις». Σήμερα οι επιχειρήσεις βασίζονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές,στα τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας, στα τηλεομοιότυπα, στα τοπικά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google