Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Τον 4 αιώνα π.Χ. ο σοφιστής Ιππίας ο Ήλιος έβαλε σε σειρά τις Ολυμπιάδες σε σχέση με την πρώτη, το 776.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Τον 4 αιώνα π.Χ. ο σοφιστής Ιππίας ο Ήλιος έβαλε σε σειρά τις Ολυμπιάδες σε σχέση με την πρώτη, το 776."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ

2 ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Τον 4 αιώνα π.Χ. ο σοφιστής Ιππίας ο Ήλιος έβαλε σε σειρά τις Ολυμπιάδες σε σχέση με την πρώτη, το 776 π.Χ. Ο κατάλογος των Ολυμπιάδων έγινε μετά απ’ τον Αριστοτέλη, τον Ερατοσθένη, το Φλέγωνα και τον Ιούλιο τον Αφρικανό.

3 Εποχή Τέλος καλοκαιριού Καλοκαίρι Άνοιξη Καλοκαίρι Άνοιξη Τέλος καλοκαιριού Αγώνες 55 η Ολυμπιάδα Νεμέα Ίσθμια Νεμέα Ίσθμια 56 η Ολυμπιάδα

4 ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ Θεαγένης από τη Θάσο (παγκράτιο, πυγμαχία) Λεωνίδας από τη Ρόδο (δρομέας) Μίλων από τον Κρότωνα (παλαιστής) Διαγόρας από τη Ρόδο (πυγμάχος) Μελαγκόμας από την Καρία (πυγμάχος) Ηρόδωρος από τα Μέγαρα (σαλπιγκτής) Αστύλος από τον Κρότωνα (σταδιοδρόμος) Πολυδάμας από τη Σκοτούσσα (παγκρατιαστής)

5

6 ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΜΑΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΛΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΛΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΗΣ


Κατέβασμα ppt "ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Τον 4 αιώνα π.Χ. ο σοφιστής Ιππίας ο Ήλιος έβαλε σε σειρά τις Ολυμπιάδες σε σχέση με την πρώτη, το 776."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google