Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ελληνικοί πολιτικοί By Chris Georginezis. Γεωργός Παπαντρέου Ο γεωργός Παπαντρέου είναι ο τωρινός πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ατάκα: <<λεφτά υπάρχουν>>

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ελληνικοί πολιτικοί By Chris Georginezis. Γεωργός Παπαντρέου Ο γεωργός Παπαντρέου είναι ο τωρινός πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ατάκα: <<λεφτά υπάρχουν>>"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ελληνικοί πολιτικοί By Chris Georginezis

2 Γεωργός Παπαντρέου Ο γεωργός Παπαντρέου είναι ο τωρινός πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ατάκα: <<λεφτά υπάρχουν>> αλλά τώρα το άλλαξε και λέει <<που πήγαν τα λεφτά??>>

3 Αντώνης Σαμαράς Ο τωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Πρόσφατα ανήγγειλε νέα μέτρα κατά της πτώχευσης αλλά κανείς δεν τον άκουγε.

4 Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρώην πρωθυπουργός γνωστός έως κι ο ακατονόμαστος. Κάποιοι λένε ότι είναι βρικόλακας ένα είναι σίγουρο ότι με την γκαντεμιά έγινε γνωστός (και όχι με την πολιτική).

5 Γιώργος Παπακωνσταντίνου Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι ο υπουργός οικονομίας.

6 ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ Ο Πρώην αρχηγός του ΔΝΤ τώρα πια αποφυλακίστε με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων με περιοριστικούς όρους. Η καμαριέρα πια έγινε διάσημη.

7 Άσχετοι πολιτικοί Είναι μερικοί πολιτικοί που είναι άσχετοι π.χ.

8 Ευτυχώς… Ευτυχώς υπάρχουν και σατιρικές εκπομπές πχ. Ράδιο Αρβύλα αλ Τσαντίρι Νιουζ, Ελληνοφρένεια κ.λπ. Τουλάχιστον αυτές οι εκπομπές μας κάνουν να ξεχνάμε την κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα.

9 ΤΕΛΟΣ Για το τέλος ένα υπόδειγμα πολιτικού Για το τέλος ένα υπόδειγμα πολιτικού


Κατέβασμα ppt "Ελληνικοί πολιτικοί By Chris Georginezis. Γεωργός Παπαντρέου Ο γεωργός Παπαντρέου είναι ο τωρινός πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ατάκα: <<λεφτά υπάρχουν>>"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google