Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πώς να εγγραφείτε στο συνέδριο Α. Μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε με ένα SMS από το κινητό σας. Στείλετε μήνυμα στον αριθμό 6050 γράφοντας τα αρχικά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πώς να εγγραφείτε στο συνέδριο Α. Μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε με ένα SMS από το κινητό σας. Στείλετε μήνυμα στον αριθμό 6050 γράφοντας τα αρχικά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4 Πώς να εγγραφείτε στο συνέδριο Α. Μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε με ένα SMS από το κινητό σας. Στείλετε μήνυμα στον αριθμό 6050 γράφοντας τα αρχικά PC και αφού αφήσετε κενό γράψτε το όνομα σας με ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. π.χ. PC NICOS HADJIERAKLEOUS Η εγγραφή σας ολοκληρώνεται με μήνυμα επιβεβαίωσης από το σύστημα που θα σταλεί στο κινητό σας. Η χρέωση είναι 10 ευρώ +ΦΠΑ. Μπορείτε να κάνετε μόνο δυο εγγραφές από κάθε κινητό.

5 Πώς να εγγραφείτε στο συνέδριο Β. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή από το διαδίκτυο απλά πατήστε πιο κάτω http://www.paidiatros.com/easyc onsole.cfm/page/confRegister/c onfID/970 Β. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή από το διαδίκτυο απλά πατήστε πιο κάτω: http://www.paidiatros.com/easyc onsole.cfm/page/confRegister/c onfID/970

6 Πώς να εγγραφείτε στο συνέδριο ΛΕΥΚΩΣΙΑ Δημαρχείο Λατσιών Ορθοδοντικό Κέντρο Στάθης Ευσταθίου ΛΕΜΕΣΟΣ Ιατρείο Χριστόδουλου Λάσπου Αγίας ΛΑΡΝΑΚΑ Academic & General Book Shop ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ P.&A.Loizou Ltd, Printing&Copy Centre


Κατέβασμα ppt "Πώς να εγγραφείτε στο συνέδριο Α. Μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε με ένα SMS από το κινητό σας. Στείλετε μήνυμα στον αριθμό 6050 γράφοντας τα αρχικά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google