Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Tα οφθαλμόλουτρα. Το να “καρφώνεται” ένας άνδρας στο στήθος μιας γυναίκας είναι καλό για την υγεία και ίσως είναι το νέο μυστικό της μακροζωίας. Αποκαλείπτει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Tα οφθαλμόλουτρα. Το να “καρφώνεται” ένας άνδρας στο στήθος μιας γυναίκας είναι καλό για την υγεία και ίσως είναι το νέο μυστικό της μακροζωίας. Αποκαλείπτει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Tα οφθαλμόλουτρα

2 Το να “καρφώνεται” ένας άνδρας στο στήθος μιας γυναίκας είναι καλό για την υγεία και ίσως είναι το νέο μυστικό της μακροζωίας. Αποκαλείπτει μια έρευνα Γερμανών επιστημώνων.

3 Οι επιστήμονες ανακαλήψαν ότι 10 λεπτά Οφθαλμόλουτρου την ημέρα, είναι τόσο ευεργητικό όσο μισή ώρα εντατικής άσκησης.

4 Η έρευνα διεξήχθει για 5 χρόνια σε μια ομάδα 200 ανδρών. Απόδειξε ότι οι άνδρες που κάναν οφθαλμόλουτρα για 10 λεπτά την ημέρα, υπέφεραν λιγότερο από υπέρταση, καρδιοαγγειακές παθήσεις, συγκριτικά με του ξενέρωτους που δεν είχαν υποβληθεί σε οφθαλμόλουτρα.

5 Dr. Karen Weatherby, που διεξείγαγε την έρευνα συνιστά: Η σεξουαλική διέργεση, αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς, διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

6 Επίσης προτείνει: “Πιστεύω πως τα καθημερινά οφθαλμόλουτρα, μπορούν να επαικτείνουν το προσδόκειμο ζωής κατά 5 τουλάχιστον.

7 Σαν νέος άνδρας θα πρέπει να παίρνεις την υγεία σου στα σοβαρά…..

8 Τι λες λοιπόν?… …are you ready to start therapy?

9

10

11

12

13

14 Βελτίωσε την υγεία σου και μοιράσου αυτή την ιατρική συνταγή και μοιράσου αυτή την ιατρική συνταγή με τα φιλαράκια σου!


Κατέβασμα ppt "Tα οφθαλμόλουτρα. Το να “καρφώνεται” ένας άνδρας στο στήθος μιας γυναίκας είναι καλό για την υγεία και ίσως είναι το νέο μυστικό της μακροζωίας. Αποκαλείπτει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google