Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. Κώστας Μισιαούλης Γιος του Ανδρέα Μισιαούλη και της Άννας Μισιαούλη. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο χωριό μας. Μετακόμισε στο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. Κώστας Μισιαούλης Γιος του Ανδρέα Μισιαούλη και της Άννας Μισιαούλη. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο χωριό μας. Μετακόμισε στο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

2 Κώστας Μισιαούλης Γιος του Ανδρέα Μισιαούλη και της Άννας Μισιαούλη. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο χωριό μας. Μετακόμισε στο Τσέρι, όπου παντρεύτηκε την κ. Χρυστάλλα Δάμαλου. Στις 17 Ιουλίου 1974 κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος τον πυροβόλησαν Ελληνοκύπριοι και 5 μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Το Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων της κοινότητας μας είναι αφιερωμένο στους τρεις ήρωες μας

3 Καταλάνου Κώστας του Χριστοφόρου

4 Ξενοφώντος Γεώργιος του Πογιατζή Γεννήθηκε το 1948 και διέμενε στο χωριό μας ΄Αγιος Επιφάνιος με την αρραβωνιαστικιά του η οποία ήταν έγκυος και γέννησε τον κ. Φάνο. Από πληροφορίες εξαφανίστηκε στις 14/8/1974 στον Παχύαμμο Κερύνειας. Τα οστά του βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο στα Κνώδαρα και αναγνωρίστηκαν με τη μέθοδο DNA. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 έγινε η κηδεία του με όλες τις δέουσες τιμές.

5

6 Απονομή πλακετών σε συγγενείς των Ηρώων 10 Απριλίου 2014


Κατέβασμα ppt "ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. Κώστας Μισιαούλης Γιος του Ανδρέα Μισιαούλη και της Άννας Μισιαούλη. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο χωριό μας. Μετακόμισε στο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google