Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ. Ο Δήμος Βύρωνα εδώ και πολλά χρόνια κάνοντας την διαφορά πρωτοστατεί στην διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων που αποτελούν πόλο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ. Ο Δήμος Βύρωνα εδώ και πολλά χρόνια κάνοντας την διαφορά πρωτοστατεί στην διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων που αποτελούν πόλο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

2 Ο Δήμος Βύρωνα εδώ και πολλά χρόνια κάνοντας την διαφορά πρωτοστατεί στην διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων που αποτελούν πόλο έλξης για όλους τους δημότες.

3 ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΒΡΑΧΩΝ  ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

4 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ Tό 1987 ξεκίνησε το Φεστιβάλ Βράχων του Δήμου Βύρωνα «Στη Σκιά των Βράχων», το οποίο καθιερώθηκε ως θεσμός το 1989. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Όμως αυτό που παραμένει το ίδιο είναι η αγάπη για τον πολιτισμό και το πάθος και το μεράκι όσων εργάζονται για το Φεστιβάλ, για ποιοτικές εκδηλώσεις. Τα Θέατρα Βράχων «Άννα Συνοδινού» και «Μελίνα Μερκούρη», σήμα κατατεθέν του Δήμου Βύρωνα, δίνουν χρώμα στις καλοκαιρινές νύχτες ολόκληρης της Αττικής. Το 21ο Φεστιβάλ Βύρωνα «Στη Σκιά των Βράχων 2008» αφιέρωσε το πρόγραμμα του στην οικολογία και το περιβάλλον. Μέσω του Φεστιβάλ, επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε, υπερασπιζόμαστε και προωθούμε τον πολιτισμό. «Στόχος μας», όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Γ. Χαρδαλιάς, «ήταν, είναι και παραμένει η αρμονική συνένωση της διασκέδασης, της έμπνευσης, της δημιουργίας και της προβολής των αξιών μας. Ο Βύρωνα είναι μία πόλη - σταυροδρόμι πολιτισμών κι αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ».

5 ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Για 25η χρονιά, η πολιτιστική καρδιά της καλοκαιρινής Αθήνας χτυπάει στο Δήμο Βύρωνα. Στα θέατρα «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού». Tο Φεστιβάλ Βύρωνα φιλοξενεί μοναδικές εκδηλώσεις που υπηρετούν και αναδεικνύουν την τέχνη. Από το θέατρο στο χορό και από τη μουσική country στο έντεχνο, και φέτος η ποικιλία του φεστιβάλ Βύρωνα είναι αξιοζήλευτη δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν στα μονοπάτια της υψηλής τέχνης και ψυχαγωγίας.

6 Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ Η φημισμένη γειτονιά του Βύρωνα ως μια από τις πηγές πολιτισμού, κάθε χρόνο διοργανώνει ποικίλες διαφορετικές εκπαιδευτικές, επιμορφωτικές αλλά και διασκεδαστικές εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους!!!


Κατέβασμα ppt "O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ. Ο Δήμος Βύρωνα εδώ και πολλά χρόνια κάνοντας την διαφορά πρωτοστατεί στην διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων που αποτελούν πόλο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google