Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργαλεία Συντήρησης Υπολογιστή Είναι: Εργαλεία με τα όποια κάνουμε γρηγορότερη και ασφαλέστερη την λειτουργία του Η/Υ μας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργαλεία Συντήρησης Υπολογιστή Είναι: Εργαλεία με τα όποια κάνουμε γρηγορότερη και ασφαλέστερη την λειτουργία του Η/Υ μας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Εργαλεία Συντήρησης Υπολογιστή Είναι: Εργαλεία με τα όποια κάνουμε γρηγορότερη και ασφαλέστερη την λειτουργία του Η/Υ μας

3 |1|Backup Backup είναι όταν αποθηκεύουμε χρήσιμα αρχεία σε άλλον δίσκο ώστε σε περίπτωση ζημιάς, βλάβης στον δίσκο να μπορούμε άμεσα να τα ξανά ανακτήσουμε !

4 Εργαλείο για Backup Από προσωπική χρήση προτείνω πάντα δωρεάν εργαλεία τα οποία κάνουν καλύτερη δουλεία και από πληρωμής ! Το Εργαλείο λοιπόν είναι το AOMEI Backupper το οποίο προσφέρει φανταστικό, όμορφο περιβάλλον με αρκετά εύκολη χρήση.

5 AOMEI Backupper

6 |2| Defraggler Defraggler είναι ένα Εργαλείο με το οποίο μπορούμε να ανεβάσουμε τις επιδόσεις του σκληρού μας δίσκου μετά από πολύ χρήση η μετά από πολλές απεγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αρχείων.

7 Εργαλείο για Defrag Από τους καλύτερους δωρεάν Defraggler είναι ο Piriform Defraggler από την γνώστη εταιρία Piriform. Ο Piriform Defraggler έχει εύκολη και γρήγορη χρήση χωρίς δυσκολία στην εκμάθηση προσφέροντας επίσης τα καλυτέρα αποτελέσματα για τον δίσκο σας.

8 Piriform

9 Piriform Defraggler

10 |3| Registry, Cookies και Temporary Files είναι το χαλασμένο μητρώο ενός Η/Υ αλλά και τα άχρηστα ή προσωρινά αρχεία που κρατάει ένας δίσκος η ένας Browser!

11 Εργαλεία Για Registry, Cookies και Temporary Files Είναι Οι Cleaners οι οποίοι τα καθαρίζουν η τα κατασκευάζουν Το καλύτερο δωρεάν Εργαλείο είναι επίσης ένα από την εταιρία Piriform το γνωστό CCleaner ! Το CCleaner προσφέρει το πιο φανταστικό και εύκολο στη χρήση μενού δίνοντας σας τα καλυτέρα αποτελέσματα!

12 CCleaner

13 |4| Anti-Malware Anti-Malware είναι Εργαλεία που έχουν δυνατότητα να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν περισσότερους ιούς από ένα Antivirus αφήνοντας σας ξέγνοιαστους και ασφαλής!

14 Anti-Malware Εργαλεία Ένα από τα καλυτέρα δωρεάν Εργαλεία είναι το γνωστό ως Malware bytes το οποίο εντοπίζει και αφαιρει αποτελεσματικά τους ιούς! Επίσης δίνει την δυνατότητα για γρήγορο scan κάθε οπότε το ορίσετε εσείς, π.χ. κάθε Κυριακή ώστε να μειωθούν δραματικά οι πιθανότητες εισβολής ιών !

15 Malware bytes

16 |5|Data Recovery Data recovery είναι όταν έχετε διαγράψει τα αρχεία και από τον κάδο ανακύκλωσης σας που κατά λάθος βάλατε και αφαιρέσατε ! Με το Data Recovery λοιπόν μπορείτε να ξανά βρείτε αυτά τα αρχεία και να τα επαναφέρετε !

17 Εργαλεία για Data Recovery Ένα από τα καλύτερα δωρεάν Εργαλεία είναι το Recuva από την Piriform το οποίο προσφέρει τον γρηγορότερο τρόπο να ανακτήσετε ξανά τα αρχεία σας !

18 Recuva

19 Ευχαριστώ Από Δημητριανό Ζούλια


Κατέβασμα ppt "Εργαλεία Συντήρησης Υπολογιστή Είναι: Εργαλεία με τα όποια κάνουμε γρηγορότερη και ασφαλέστερη την λειτουργία του Η/Υ μας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google