Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το God of War είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην Αρχαία Μυθολογία και σε όλους τους μύθους της. Περιέχει τους 12 θεούς του Ολύμπου και όλους.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το God of War είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην Αρχαία Μυθολογία και σε όλους τους μύθους της. Περιέχει τους 12 θεούς του Ολύμπου και όλους."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4

5

6 Το God of War είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην Αρχαία Μυθολογία και σε όλους τους μύθους της. Περιέχει τους 12 θεούς του Ολύμπου και όλους τους Αρχαίους ήρωες.

7  Το call of duty είναι ένα απ ’ τα καλύτερα παιχνίδια  που υπάρχουν. Βασίζεται στους 2 παγκόσμιους πολέμους και έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο πολεμικό παιχνίδι.

8 Το lineage είναι ένα παιχνίδι σχετικά δύσκολο. Το lineage είναι ένα παιχνίδι με level που όταν προχωράς σου ξεκλειδώνονται διάφορες πίστες.

9  Το 4story είναι ένα σχετικά και εξίσου καλό με το lineage αλλά δεν είναι ακριβώς ίδιο. Το 4story είναι ένα μαγικό παιχνίδι που βασίζεται σε χαρακτήρες όπως το metin 2.

10 Το magic είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που το παίζουν σε διάφορα μαγαζιά που τα λένε kaissa αλλά παίζεται και online στον υπολογιστή. Βασίζεται στα 4 στοιχεία του κόσμου.

11  Επιμέλεια : Νίκος Γεωργακόπουλος, Νίκος Μπουζινέκης, Δημήτρης Φάκης


Κατέβασμα ppt "Το God of War είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην Αρχαία Μυθολογία και σε όλους τους μύθους της. Περιέχει τους 12 θεούς του Ολύμπου και όλους."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google