Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια φορά κι έναν καιρό.... Μια φορά κι έναν καιρό, λοιπόν, ήταν ένας μικρός άγγελος, με κατάλευκα φτερά, που τον έλεγαν Ευκταίο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια φορά κι έναν καιρό.... Μια φορά κι έναν καιρό, λοιπόν, ήταν ένας μικρός άγγελος, με κατάλευκα φτερά, που τον έλεγαν Ευκταίο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μια φορά κι έναν καιρό...

2 Μια φορά κι έναν καιρό, λοιπόν, ήταν ένας μικρός άγγελος, με κατάλευκα φτερά, που τον έλεγαν Ευκταίο.

3 Ρωτούσε διαρκώς τους μεγαλύτερους τι σημαίνει η λέξη. Αυτοί όμως το μόνο που του έλεγαν ήταν ότι είναι μικρός ακόμα για να μάθει τέτοιου είδους λέξεις...... και τον έστελναν να παίζει με τα σύννεφα.

4 Ο Ευκταίος μπερδεύονταν όμως πιο πολύ γιατί δε μπορούσε να καταλάβει τη σημασία του «τέτοιου είδους λέξεις». Δεν το έβαζε κάτω, πάντως, και ξαναρωτούσε

5 Τελικά, ένας που είχε απηυδήσει μαζί του, του είπε ότι κακία είναι αυτό που έχουν μέσα τους οι καλλικάτζαροι και γι’ αυτό είναι κακοί. «Ποιοι είναι οι καλλικάτζαροι;» ρώτησε το αγγελούδι. «Δεν μπορώ να σου πω τώρα, έχω δουλειά. Βλέπεις σήμερα είναι Χριστούγεννα και βιάζομαι» του απάντησε και πέταξε προς τη γη.

6 Το αγγελουδάκι δεν είχε μάθει ακόμη να πετάει και πήγε να παίξει με τα σύννεφα κατσουφιασμένο γιατί ένιωθε ότι κανείς δεν του έδινε σημασία.

7 Έως εδώ, προς το παρόν... Εικονογράφηση... Κόλλας ΑντώνηςΜουσική… Danny Elfman


Κατέβασμα ppt "Μια φορά κι έναν καιρό.... Μια φορά κι έναν καιρό, λοιπόν, ήταν ένας μικρός άγγελος, με κατάλευκα φτερά, που τον έλεγαν Ευκταίο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google