Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

To Εκπαιδευτικό Glogster Παρουσιάσεις εργασιών μέσω διαδικτύου Βασίλης Χαβαντάς Υπεύθυνη καθηγήτρια: Δήμητρα Τομαρά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "To Εκπαιδευτικό Glogster Παρουσιάσεις εργασιών μέσω διαδικτύου Βασίλης Χαβαντάς Υπεύθυνη καθηγήτρια: Δήμητρα Τομαρά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 To Εκπαιδευτικό Glogster Παρουσιάσεις εργασιών μέσω διαδικτύου Βασίλης Χαβαντάς Υπεύθυνη καθηγήτρια: Δήμητρα Τομαρά

2 Τι είναι το Glogster Το Glogster aνήκει στις εφαρμογές Web 2.0 Glogster είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν δωρεάν διαδραστικές αφίσες, ή Glogs. Το “GLOG”, συντομογραφία των λέξεων "graphics blog", είναι μια διαδραστική εικόνα πολυμέσων.

3 Τι είναι το Glogster Μοιάζει με μια αφίσα, αλλά οι αναγνώστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο. Μέχρι σήμερα, αυτό το κοινωνικό δίκτυο έχει πάνω από ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες. Μέσω μίας αφίσας, το έργο σου αναπτύσσεται με γνώμονα την δημιουργικότητά σου.

4 Είναι μια πλατφόρμα εκπαίδευσης που αναπτύχθηκε από το Glogster Είναι μια εφαρμογή του web 2.0, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικονικές αφίσες. Προορίζεται κυρίως για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Glogster Edu

5 Χώρος που αναρτούνται εκπαιδευτικά Glogs –Για πληροφόρηση και έμπνευση Glogpedia

6 Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Glogster Με το Glogster μπορείς να μετατρέψεις την εργασία σου από αυτό  Σε αυτό 

7 Δημιουργία λογαριασμού Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία λογαριασμού στο Glogster είναι έν α e-mail. Για τη δημιουργία λογαριασμού στο Glogster Edu e-mail δίνει μόνο ο εκπαιδευτικός. Είναι Δωρεάν για τις βασικές λειτουργίες

8 Το περιβάλλον της εφαρμογής Περιέχει μενού (Τext) με δυνατότητα εισαγωγής κειμένου μέσα σε πλαίσια.

9 Άλλες δυνατότητες

10 Να εισάγεις Βίντεο από το διαδίκτυο (YouTube) Να χρησιμοποιήσεις υπερσυνδέσμους (hyperlinks). Ζωντανή καταγραφή Βίντεο, Μουσικής και Εικόνων (προϋποθέτει χρήση Κάμερας- Μικροφώνου)

11 Το Έργο σου Προβάλλεται διαδικτυακά ευνοώντας έτσι την διδασκαλία εξ αποστάσεως. Αποθηκεύεται σε Server του Glogster εξοικονομώντας έτσι χώρο στον υπολογιστή σου. Με την αποθήκευσή του εκεί απαλείφεται η πιθανότητα καταστροφής ή και διαγραφής του αρχείου σε περίπτωση βλάβης του υπολογιστή σου.

12 ΠΗΓΕΣ ohohttp://edu.glogster.com/ ohohttp://en.wikipedia.org/wiki/Glogster ohohttp://www.slideshare.net/jsantoro1 7/glogster-powerpoint ΕΕυχαριστίες στον Joe Santoro (a.k.a.: jsantoro17) για την βασική ιδέα ανάπτυξης αυτού του PowerPoint

13


Κατέβασμα ppt "To Εκπαιδευτικό Glogster Παρουσιάσεις εργασιών μέσω διαδικτύου Βασίλης Χαβαντάς Υπεύθυνη καθηγήτρια: Δήμητρα Τομαρά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google