Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πληρωμή πάγιου τέλους κτηματογράφησης στα ΕΛΤΑ μέσω Western Union

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πληρωμή πάγιου τέλους κτηματογράφησης στα ΕΛΤΑ μέσω Western Union"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πληρωμή πάγιου τέλους κτηματογράφησης στα ΕΛΤΑ μέσω Western Union

2 Τι πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος
Βήμα 1ο Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να προσέλθει σε ένα από τα σημεία εξυπηρέτησης της Western Union της περιοχής του, το οποίο και θα βρει τόσο τηλεφωνικά, στη Western Union Commercial Services Network Agent της χώρας του, όσο και αν επισκεφθεί το site .

3 Βήμα 2ο Ο πελάτης παραλαμβάνει από τον υπάλληλο της WU το μπλε έντυπο το οποίο έχει τη διακριτική ονομασία “Payment Services” ή “Quick Pay” και συμπληρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που του ζητούνται. Εκτός από το ποσό, που αντιπροσωπεύει το πάγιο τέλος κτηματογράφησης (συμπληρώνεται αριθμητικά και ολογράφως και πρέπει να είναι πολλαπλάσιο του 5), πρέπει να συμπληρωθούν και τα ακόλουθα στοιχεία:

4 Βήμα 2ο Pay To Company name: ELTA Country: Greece
(Το Company Code δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί από τον πελάτη αλλά από τον εκάστοτε πράκτορα)

5 Βήμα 2ο Sender Τα πεδία που αφορούν το Ονοματεπώνυμο, την πλήρη Διεύθυνση και το Τηλέφωνο είναι επίσης απαραίτητα να συμπληρωθούν. Account Number: Συμπληρώνεται υποχρεωτικά ο δεκατετραψήφιος κωδικός αριθμός που αποτελείται από το Ελληνικό ΑΦΜ 9 ψηφίων του κατόχου + τον 5-ψήφιο Kωδικό του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ανήκει το ακίνητο. Προσοχή: χωρίς την αναγραφή του Account Number η εντολή δεν εκτελείται.

6 Βήμα 3ο Αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ο αποστολέας λαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό συναλλαγής ο οποίος και ονομάζεται Money Transfer Control Number (MTCN). Αυτός ο αριθμός εξασφαλίζει στον αποστολέα ότι τα χρήματά του έχουν αποσταλεί. Το μπλε έντυπο είναι διπλότυπο έτσι ώστε ο πελάτης να παραλάβει, στο τέλος της διαδικασίας, την απόδειξη αποστολής των χρημάτων του, την οποία και θα επισυνάψει στην αίτηση κτηματογράφησης που θα στείλει στο Κτηματολόγιο.

7 Σημεία εξυπηρέτησης σε όλο τον κόσμο
Η υπηρεσία Western Union QuickPay είναι διαθέσιμη στις : ΗΠΑ Αυστραλία Καναδάς Γερμανία Βέλγιο και σε περισσότερες από 150 χώρες ακόμα σε όλο τον κόσμο

8 Κωδικοί ΟΤΑ Βρείτε τον κωδικό του ΟΤΑ που σας ενδιαφέρει στον διπλανό πίνακα

9 Κόστος υπηρεσίας Το κόστος αποστολής των χρημάτων μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που προσφέρεται από τον ΕΛΤΑ και τη Western Union, είναι € 13,25 ανά δήλωση.


Κατέβασμα ppt "Πληρωμή πάγιου τέλους κτηματογράφησης στα ΕΛΤΑ μέσω Western Union"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google