Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ  ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ  Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ  Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΛΥΔΙΑ ΓΚΙΝΗ ΒΙΛΛΥ ΑΛΤΙΔΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ  ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ  Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ  Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΛΥΔΙΑ ΓΚΙΝΗ ΒΙΛΛΥ ΑΛΤΙΔΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1  Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ  ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ  Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ  Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΛΥΔΙΑ ΓΚΙΝΗ ΒΙΛΛΥ ΑΛΤΙΔΟΥ

2 Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 3 ΛΟΓΟΥΣ : 1.Για την ατομική καθαριότητα του 2.Για την βιομηχανία 3.Για την γεωργία

3 Τι είναι η λειψυδρία ; Η λειψυδρία είναι ένα από τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη μας. Σε λίγα χρόνια θα είναι ένα από τα πλέον σοβαρότερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο κόσμος.

4 ΤA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ: Η λειψυδρία θα προκαλέσει τα επόμενα χρόνια τη μείωση της στάθμης της θάλασσας. Το πόσιμο νερό θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό και θα είναι η πρόσβαση σε αυτό για πολλούς ανθρώπους έως και αδύνατη. Εξαιτίας αυτού θα υπάρξουν εκατοντάδες προβλήματα υγείας και σωματικά νοσήματα.

5 Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Στις μέρες μας το πόσιμο νερό είναι πολύ εύκολο να μολυνθεί με άπειρους τρόπους. Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι είναι :  από ραδιενεργά απόβλητα  από απόβλητα εργοστασίων  από όξινη βροχή  από σκουπίδια που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα

6 Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Η αξία του νερού για τη ζωή στον πλανήτη µας είναι ανυπολόγιστη. Η ύπαρξη αρκετού και καλής ποιότητας νερού είναι προϋπόθεση για την επιβίωση του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής. Επιπρόσθετα, το νερό είναι κοινωνικό και οικονοµικό αγαθό, απαραίτητο για την υγεία, την οικονοµική ανάπτυξη, την κοινωνική ευημερία, την πολιτιστική και θρησκευτική ζωή κα ι όλα όσα σηµαίνουν ευημερία.

7 ΚΡ ΟΞΙΝΗ ΟΙΜ ΒΖ ΡΥΠΑΝΣΗ Κ Π ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΖ Ν ΟΙΠΤΡΑΗ ΑΒ Ζ ΑΓΥΘΙ Ο Ε ΑΠΟΒΛΗΤΑΜ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α ΝΗΙΜΚΤΧΣΩ Β ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ Υ Π Κ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:

8 ΑΤΗΤΟΙΡΑΘΑΚ ΛΤΕΡΤΗΚΟΠΙΡ ΒΡΟΜΙΑΑΕΡΔΑ ΗΑΧΜΨΦΗΟΠΙΟ ΖΥΓΕΙΑΗΒΝΠΜ ΤΗΑΣΕΚΩΛΥΥΘ ΡΔΙΦΞΙΗΠΘΟΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣΚΠ ΗΝΚΛΡΥΠΑΝΣΗ ΑΓΡΕΝΕΙΔΑΡΤ ΥΔΡΟΦΟΡΟΣΑΕ

9 http://www.youtube.com/watch?v=y3PFJ yC4RCo http://www.youtube.com/watch?v=y3PFJ yC4RCo http://www.youtube.com/watch?v=o6jvP alYL8U&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=o6jvP alYL8U&feature=related ΒΙΝΤΕΟ

10 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ :  Βιβλίο οικιακής οικονομίας  Google  U-tube  Προσωπικές απόψεις

11


Κατέβασμα ppt " Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ  ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ  Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ  Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΛΥΔΙΑ ΓΚΙΝΗ ΒΙΛΛΥ ΑΛΤΙΔΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google