Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επεξεργασία Ακτινογραφικής Εικόνας Από τους Καραχριστιανίδη Αθανάσιο & Χαζίρη Κρίτωνα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επεξεργασία Ακτινογραφικής Εικόνας Από τους Καραχριστιανίδη Αθανάσιο & Χαζίρη Κρίτωνα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Επεξεργασία Ακτινογραφικής Εικόνας Από τους Καραχριστιανίδη Αθανάσιο & Χαζίρη Κρίτωνα

2 Equalize Τονίζει την αντίθεση της εικόνας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει κάποιες φωτεινές ακτινογραφίες και για να παράγει ακόμα πιο σκοτεινές και ευδιάκριτες εικόνες. Για να εφαρμόσετε Equalize, κάντε κλικ στο κουμπί Equalize ή επιλέξτε Equalize από το μενού Enhance. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τις περιοχές, όπου τα πιο σκοτεινά pixels δεν είναι όλα μαύρα.

3

4 Highlight Χρωματίζει περιοχές στην εικόνα που μοιράζονται την ίδια αξία pixel. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τον προσδιορισμό του περιγράμματος των συγκεκριμένων περιοχών στην εικόνα και για την ανίχνευση πιθανών προβληματικών περιοχών. Επιλέξτε Highlight από το μενού Enhance. Η γραμμή κύλισης Highlight εμφανίζεται και ο δρομέας αλλάζει σε ένα κουβά μπογιάς. Κάντε κλικ σε ένα pixel στην περιοχή της εικόνας που θέλετε να επισημάνετε. Εμφανίζεται μια παλέτα από την οποία μπορεί να επιλεγεί ένα χρώμα. Μετά την επιλογή του χρώματος, Όλα τα pixel με αυτή την τιμή θα εμφανιστούν στην εικόνα με αυτό το χρώμα.

5


Κατέβασμα ppt "Επεξεργασία Ακτινογραφικής Εικόνας Από τους Καραχριστιανίδη Αθανάσιο & Χαζίρη Κρίτωνα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google