Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ή ΑΡΣΕΝΙΚΟ? Μέχρι τώρα δεν είμουν ικανός να ξεχωρίσω ανάμεσα σε δύο πουλιά ποιο είναι το αρσενικό.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ή ΑΡΣΕΝΙΚΟ? Μέχρι τώρα δεν είμουν ικανός να ξεχωρίσω ανάμεσα σε δύο πουλιά ποιο είναι το αρσενικό."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ή ΑΡΣΕΝΙΚΟ? Μέχρι τώρα δεν είμουν ικανός να ξεχωρίσω ανάμεσα σε δύο πουλιά ποιο είναι το αρσενικό και ποιό είναι το θηλυκό.

3 Μέχρι τώρα ήξερα ότι μόνο χειρουργικά γινόταν να διαπιστώσει κάποιος το φύλο ενός πουλιού. Απο την άλλη μεριά οι Ορνιθολόγοι ισχυρίζονται ότι μπορείς να καταλάβεις το φύλλο του πουλιού με καλή παρατήρηση του ράμφους,του μεγέθους,των φτερών και άλλων στοιχείων του πουλιού αλλά αυτό απαιτεί πολλές ώρες παρατήρησης στο φυσικό τους περιβάλλον. Όλα αυτά είναι παρελθόν πιά. Στην επόμενη εικόνα θα δείτε δύο θαλάσσιους γλάρους. Παρατηρήστε τους προσεκτικά και βρείτε ποιο από τα δύο είναι το θηλυκό. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα πλέον χωρίς να έχετε σπουδάσει Ορνιθολογία και άλλες τέτοιες ηλίθιες επιστήμες.

4

5 ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ Ε??


Κατέβασμα ppt "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ή ΑΡΣΕΝΙΚΟ? Μέχρι τώρα δεν είμουν ικανός να ξεχωρίσω ανάμεσα σε δύο πουλιά ποιο είναι το αρσενικό."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google