Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παιδικά ! Τα ωραιότερα παιδικά  Βρέχει κεφτέδες 2  Εγώ ο απαισιότατος  Μακουίν 1.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παιδικά ! Τα ωραιότερα παιδικά  Βρέχει κεφτέδες 2  Εγώ ο απαισιότατος  Μακουίν 1."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Παιδικά !

3 Τα ωραιότερα παιδικά  Βρέχει κεφτέδες 2  Εγώ ο απαισιότατος  Μακουίν 1

4 ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ 2 Ήταν ένας επιστήμονας που έφτιαξε μια μηχανή που έβγαζε φαγητό. Αλλά κάτι πήγε στραβά κι έβγαζε τεράστια φαγητά που κατάστρεφαν τη πόλη. Στο τέλος κατάφερε να την σταματήσει και τέλος.

5 Μακουιν 1  Ο Κεραυνός Μακουίν, ανερχόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο αποφασισμένο να πετύχει, θα ανακαλύψει τελικά ότι η ζωή είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

6 Η υπόθεση (συνέχεια…)  Καθώς διασχίζει τη χώρα για να πάει στον μεγάλο αυτοκινητιστικό αγώνα για το Κύπελλο Πίστον στην Καλιφόρνια, ο Μακουίν καταλήγει κατά λάθος στην ήσυχη, μικρή και ξεχασμένη πόλη "Τα Μπουζί της Ωραίας Ελένης" ή αλλιώς "Route 66". Εκεί θα γνωρίσει τους ασυνήθιστους χαρακτήρες της.

7 Εγώ ο απαισιότατος  Ο Γκρου είναι ένας υπέρ-κακός, που λειτουργεί έξω από το προαστιακό του σπίτι που χρησιμεύει ως μέτωπο σε μια υπόγεια φωλιά, όπου αυτός, και ο συνεργάτης του, Δρ. Νεφάριο (Ράσελ Μπραντ), και χιλιάδες μικροί κίτρινοι υπηρέτες σχεδιάζουν τις παράνομες πράξεις τους.

8 Η υπόθεση (συνέχεια…)  Ο Γκρου συναντά τρία ορφανά κορίτσια που τον βοηθούν να επανακτήσει επιτυχώς την ακτίνα συρρίκνωσης. Τα κορίτσια πάνε μια μέρα στο τοπικό πάρκο για να το γιορτάσουν, όπου ο Γκρου συμφωνεί, πιστεύοντας πως μπορεί να αφήσει τα κορίτσια εκεί.  Μετά από πολλές περιπέτειες, ο Γκρου υιοθετεί τα κορίτσια και τα παίρνει στο σπίτι του. Τέλος.

9

10 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΔΙΟΝΥΣΗΣ Πηγές:  El.wikipedia.org Ακούστηκε:  Μουσικό απόσπασμα από την ταινία «Βρέχει κεφτέδες 2»


Κατέβασμα ppt "Παιδικά ! Τα ωραιότερα παιδικά  Βρέχει κεφτέδες 2  Εγώ ο απαισιότατος  Μακουίν 1."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google