Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εκλογές ΣΔΑΔΕ Αποτελέσματα Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εκλογές ΣΔΑΔΕ Αποτελέσματα Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εκλογές ΣΔΑΔΕ Αποτελέσματα Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του
Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

2 ΔΣ ΣΔΑΔΕ Η κα Μάρθα Μυλωνά-Οικονομάκου είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου (Τμήμα Δημοσίας Διοίκησης) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο. Έχει σπουδάσει Γαλλικό Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, έχει πτυχίο Γραφολόγου από το Ιnstitute de Communication Humaines του Παρισιού και πτυχίο coach από το Ιnstitute of Human Development του Λονδίνου. Έχει πάνω από εικοσιπέντε χρόνια πείρα σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει διατελέσει ανώτατο-διευθυντικό στέλεχος στις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού των Eταιριών: Α.Ξ.Ε ΑΣΤΗΡ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ,στις Ασφαλιστικές Εταιρίες ΙΝΤΕRAMERICAN & INTERNATIONAL LIIFE ,στη βιομηχανία ROLCO-BIANIL και έχει εργαστεί ως Senior Consultant στην Eταιρία συμβούλων HRP (Human Resources Planning). Δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης θεμάτων σχετικών με τη διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι μέλος του ΣΔΑΔΕ από το 1987, μέλος του ΔΣ από το 2002 και Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΔΑΔΕ από τον Μάιο του 2008, μέλος της ΕΕΔΕ από το 1985 (ΕΙΜΑΔ – ΤΟΓΜΕ όπου έχει διατελέσει αντιπρόεδρος επί 6ετία) και της SOCIETE FRANCAISE DE GRAPHOLOGY. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω σε θέματα Ηγεσίας, Επικοινωνίας, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και έχει σημαντική αρθρογραφία στα θέματα αυτά. Σήμερα κατέχει τη θέση του HR DIRECTOR South Eastern Europe στον Όμιλο Επικοινωνίας DDB, είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και μέλος της Επιτροπής Γυναικών (WIB) του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

3 ΔΣ ΣΔΑΔΕ Ο κος Αντώνης Παπαχρίστου αναλαμβάνει από τις 25 Αυγούστου 2008 τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού  της Housemarket AE (IKEA Franchisee για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία) προερχόμενος από τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην UCB Pharma ΑΕ. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού σε σχετικές θέσεις στις εταιρείες Fiat Auto Hellas, Eurolease, Tefin, Unitbank, British Providence και Inchape Insurance του ομίλου Inchape Holdings Hellas SA ενώ στο παρελθόν διετέλεσε Operations Manager στον Όμιλο Πουλιάδης. Ο κος Παπαχρίστου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με ειδίκευση στη Διοίκηση Προσωπικού, από το Πανεπιστήμιο του Kent, ενώ είναι μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας από το 1999.

4 ΔΣ ΣΔΑΔΕ O κος Σωτήρης Σταματίου κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Εμπορίας του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων από τον περασμένο Αύγουστο. Έχει εργαστεί επίσης για την Procter & Gamble Hellas 9 χρόνια ως Recruiting & Employee Service Manager, για την Shell Hellas 8 χρόνια ως Διευθυντής Δικτύου Πρατηρίων της Shell για Ελλάδα, Ιταλία & Βουλγαρία και για την Interamerican 5,5 χρόνια ως Υποδιευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει επίσης εργασθεί στην Ολλανδία για 5 μήνες στην αρχή της καριέρας του και στην Shell στην Κωνσταντινούπολη για 3 μήνες Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών της ΑΣΟΕΕ, μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επικοινωνία και έχει ολοκληρώσει επαγγελματικά  προγράμματα στο ALBA, IMD, και Aschridge University. Είναι μέλος του σημερινού ΔΣ του ΣΔΑΔΕ από το 2011 καθώς και των ΔΣ των περιόδων και

5 ΔΣ ΣΔΑΔΕ Η κα Αγγελική Χριστοφίδου είναι Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της CITI στη Δυτική Ευρώπη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Rotterdam School of Management, Erasmus University, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Από το 1994 δραστηριοποιείται σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στο χώρο των Προσλήψεων, Τοποθετήσεων, Αμοιβών και Παροχών ξεκινώντας από την Τράπεζα Χίου (μετέπειτα Πειραιώς), όπου και διετέλεσε υπεύθυνη του τομέα Αμοιβών και Παροχών. Από το 1999 μέχρι σήμερα εργάζεται στην CITI. Η εμπειρία της καλύπτει όλο το εύρος της στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού: Εκπαίδευση και Ανάπτυξη ηγεσίας, ταλέντων και προσωπικού, Αξιολόγηση Απόδοσης, Διαχείριση Αλλαγών,  Συλλογικές Διαπραγματεύσεις και Εσωτερική Επικοινωνία. Έχει ηγηθεί της πλήρους αναδιοργάνωσης της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στη CΙΤΙ και έχει εφαρμόσει καινοτόμες στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού στο χώρο της ανάπτυξης και διαδοχής στελεχών, της διαφορετικότητας (Diversity) και της αυτοματοποίησης συστημάτων για βελτιστοποίηση των υπηρεσιών  προσωπικού.      Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε Συνέδρια και αρθρογραφεί σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

6 ΔΣ ΣΔΑΔΕ Ο κος Γρηγόρης Λεμονής εργάζεται στο τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού από το Μάρτιο του Πρόσφατα, Μάρτιος 2014 ανέλαβε ως  Regional HR Manager for South East Europe στην Αtlqs Copco AE. Πρότερη εμπειρία ως Διευθυντής Προσωπικού των  εργοστασίων Ασπροπύργου της Χαλυβουργίας Ελλάδος για 4 έτη, Προϊστάμενος Συστημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού για 3 έτη στην ELBISCO ΑΒΕΕ, καθώς και 3 έτη ως Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού στην Coca Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως στο Εργοστάσιο του Βόλου. Πέρα από το κομμάτι του τομέα της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού έχει και σχετική εμπειρία ως εξωτερικός συνεργάτης σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού,  αυτοαπασχολούμενος για 2 έτη. Ο κος Λεμονής είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc εργασιακής Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Strathclyde (Σκωτία) καθώς και προπτυχιακού διπλώματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Essex (Αγγλία).

7 ΔΣ ΣΔΑΔΕ Η κα Ιωάννα Σταύρου γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1981 και σπούδασε Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων παρακολουθώντας το πρόγραμμα σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου «Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία». Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, και έχοντας απασχοληθεί επί τετραετίας με τη «μαχόμενη» δικηγορία, κάνει στροφή στην επαγγελματική της πορεία εντασσόμενη πλέον στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού. Προσλήφθηκε το 2006 από την Grant Thornton Consulting (μετέπειτα Grand Solutions) συμμετέχοντας αρχικά στην ανάπτυξη του τμήματος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, τη διεύθυνση του οποίου ανέλαβε δύο χρόνια αργότερα. Σήμερα κατέχει τη θέση της HR Manager στην εταιρία ENERCON Service Hellas, μίας από τις ηγέτιδες εταιρίες στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στην οποία απασχολείται τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας εκτελέσει παράλληλα επί διετίας καθήκοντα Operations Manager. Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ.Α, Σ.Δ.Α.Δ.Ε., Ε.Ε.Δ.Ε., GILD, Linkage network και παρακολουθεί προγράμματα τεχνικής κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στα ενδιαφέροντά της εντάσσονται τα ταξίδια που τη φέρνουν σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και ασχολείται, μεταξύ άλλων, με την οινογνωσία.

8 ΔΣ ΣΔΑΔΕ Η κα Άντζελα Αλεσσάνδρη έχει εργασθεί για το ανθρώπινο δυναμικό για περισσότερο από 20 χρόνια σε διαφορετικούς τομείς όπως της παροχής υπηρεσιών, των αερομεταφορών, του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας. Ξεκίνησε την καριέρα της στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού των Αμερικανικών Βάσεων Ελλάδος το 1984, και παρέμεινε έως το 1991 σε θέσεις ευθύνης. Στη συνέχεια εργάσθηκε ως Human Resources Manager για το Group PROMODES CONTINENT / CARREFOUR όπου προσέφερε τις υπηρεσίες της για 9 χρόνια και συνέβαλε ουσιαστικά στην επέκταση του ομίλου σε όλη τη Ελλάδα. Από το 2001 εντάχθηκε στη διευθυντική ομάδα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών όπου παρέμεινε έως το Από τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού συνεισέφερε ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέσω της εκπαίδευσης και ανάπτυξης των ανθρώπων του. Το 2010 απέκτησε την εμπειρία της βιομηχανίας από τη θέση της ΗR Director σε βιομηχανίες παραγωγής Φ/Τ και ειδών οικιακού εξοπλισμού. Από το 2012 είναι τακτικός συνεργάτης της ΕΕΔΕ και παράλληλα το 2013 ανέλαβε την αξιολόγηση ομάδας διευθυντών για μεγάλο τραπεζικό όμιλο στην Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία όπου συμβάλλει με την εμπειρία της στη ολοκλήρωση των global projects της Δ.Α.Δ. Η κα Άντζελα Αλεσσάνδρη είναι πτυχιούχος Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών, και ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

9 ΔΣ ΣΔΑΔΕ Ο κος Νίκος Γεμενιτζόγλου εντάχθηκε στην Praktiker Hellas τον Σεπτέμβριο του 2008 ως Compensation & Benefits and Labour Relations Manager, ενώ από το 2011 έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Human Resources Manager της εταιρείας. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του HR που ξεκινάει το 1989 από το χώρο της ναυτιλίας και την Epirotiki Cruise Line (μετέπειτα Royal Olympic Cruises) και συνεχίσθηκε στη Singular Logic Business Services και στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Γεωλογίας και κάτοχος Professional Diploma in Human Resources Management από την Ε.Ε.Δ.Ε. Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

10 ΔΣ ΣΔΑΔΕ Η κα Κωνσταντίνα Θεοδώρου είναι επαγγελματίας του HR, με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 χρόνων. Κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών εργάσθηκε για εταιρίες υπηρεσιών όπως η INTERAMERICAN SA (Insurance), η Cosmote SA (Telecoms), η Mellon Group of Companies (Banking Solutions & Services). Από τον Οκτώβριο του 2008 εργάζεται ως HR Director στον όμιλο εταιριών της εταιρίας Χρυσή Ευκαιρία ΑΕ. Είναι πτυχιούχος Κοινωνικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο της Γαλλίας Paris V, έχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Κοινωνική Οικονομία από το Institute d’ Etudes Socials στο Παρίσι. Μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά.

11 Διοικούσα Επιτροπή ΣΔΑΔΕ Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος
Η κα Σοφία Ευαγγελίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο οποίο εισήχθη 1η και κάτοχος Master in Business Administration (MBA) του ίδιου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση International Human Resources Management. Διαθέτει διοικητική εμπειρία άνω των 16 ετών σε ηγέτιδες Πολυεθνικές και Ελληνικές Επιχειρήσεις (ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, VODAFONE, KPMG, COSMOTE, HYATT REGENCY, ΦΩΚΑΣ, ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, HELEXPO) των κλάδων Εκδόσεων, Τηλεπικοινωνιών, Συμβουλευτικής, Τουρισμού, Λιανεμπορίου, Υπηρεσιών και Βιομηχανίας του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Σήμερα κατέχει την θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού & Διαχείρισης Ποιότητας στην εταιρεία ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ Α.Ε. Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης επαγγελματικής της πορείας, έχει εισαγάγει, αναπτύξει και εφαρμόσει σύγχρονες στρατηγικές και πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Κεφαλαίου, Διοίκησης Έργων και Γεγονότων, Επιχειρησιακής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Λογαριασμών Μεγάλων Πελατών. Έχει αναλάβει επιτυχώς πολύπλοκα έργα αναδιοργάνωσης, έναρξης λειτουργίας νέων επιχειρηματικών μονάδων – τμημάτων, διαχείρισης αλλαγής και κρίσης, εισαγωγής νέων τεχνολογιών και διαχείρισης συστημάτων ποιότητας. Επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος Επιτροπής Διεθνών Διαγωνισμών της HELEXPO Α.Ε., είναι πιστοποιημένη σε εργαλεία ψυχομετρικής ανάλυσης και καθοδήγησης, καθώς επίσης δραστηριοποιείται στη δημοσίευση επιστημονικών άρθρων, στις παρουσιάσεις και ομιλίες σε ευρύ ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κοινό, στο career mentoring και στον εθελοντισμό. Η βιογραφία της έχει δημοσιευτεί σε εγκυκλοπαίδεια τoυ ελβετικού εκδοτικού οίκου «Who is Who».

12 Διοικούσα Επιτροπή ΣΔΑΔΕ Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος
Η κα Μαρία Δαλακούρα είναι κάτοχος ΒΑ Psychology (Roosevelt University, Σικάγο) και Msc Oργανωσιακής & Βιομηχανικής Ψυχολογίας (New Haven University, Connecticut). Διαθέτει 13 έτη προϋπηρεσίας στο χώρο του HR και έχει εργαστεί ως σύμβουλος HR σε συμβουλευτική εταιρεία και ως στέλεχος Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες (βιομηχανία, ταχυκίνητα καταναλωτικά αγαθά και παροχής υπηρεσιών). Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.

13 Διοικούσα Επιτροπή ΣΔΑΔΕ Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος
Ο κος Στέλιος Σωτηρίου είναι 34 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και MSc in Healthcare Management, Economics and Policy από το SDA Bocconi School of Management στο Μιλάνο. Η πρακτική του έγινε στο HOPE (European Hospital and Healthcare Federation) στις Βρυξέλλες όπου εργάστηκε πάνω σε 2 ερευνητικά projects σχετικά με την εφαρμογή των DRG's (Diagnosis Related Groups) στην Ευρώπη και τα ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα) στην Υγεία. Η πρώτη του εργασιακή εμπειρία ήταν στην Coca-cola Τρία Έψιλον όπου εργάστηκε για 2,5 χρόνια. Η θέση εργασίας ήταν Talent Management Employee και ασχολείτο με όλο τον κύκλο του Performance Management καθώς και με εσωτερικές (Engagement) κι εξωτερικές (Great Place to Work) έρευνες ικανοποίησης και δέσμευσης εργαζομένων. Στη συνέχεια εργάστηκε στο Athens Information Technology (Όμιλος Intracom) ως Training Advisor και ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας με τις εταιρείες για θέματα εκπαίδευσης. Παράλληλα συνεργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας στην εταιρεία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού CV Interactions ως HR Specialist. Από το Δεκέμβριο του 2013 έχει μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη κι εργάζεται στην εταιρεία Kleemann όπου κατέχει τη θέση του HR Specialist απασχολούμενος με θέματα Αξιολόγησης και Εκπαίδευσης εργαζομένων. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το διάβασμα και με τον αθλητισμό.

14 Εξελεγκτική Επιτροπή ΣΔΑΔΕ
Ο κος Σπύρος Αυγερινός εργάζεται κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρία ταχυμεταφορών Speedex AE. Έχει διατελέσει HR Projects Manager στη ΔΕΛΤΑ ΑΒΕΕΤ, Όμιλος VIVARTIA από το 2012 έως το 2013 ενώ από 2011 έως το 2012, Διοικητικός Διευθυντής των Βιομηχανικών Υποδομών των Ομίλων Goody’s-Everest. Στον Όμιλο Goody’s κατείχε τα καθήκοντα του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού παράλληλα με αυτά του Διοικητικού Διευθυντή από το 2002 έως το Κατά την περίοδο 2001 έως 2002 άσκησε τα καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού των super markets “Champion-Marinopoulos” του Ομίλου Carrefour. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1980 στην Club Mediterranee Ελλάς ΑΕ σε διάφορες θέσεις και την περίοδο 1990 έως 2001 ανέλαβε Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου μέσω του Athens School of Management σε συνεργασία με το Nottingham Trent University και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι έγγαμος με 2 παιδιά.

15 Εξελεγκτική Επιτροπή ΣΔΑΔΕ
Η Ελένη Νόνα-Ιωάννου με πολυετή πείρα στο χώρο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι «Human Resources Manager- Region Greece», στην Crown Hellas Can και οι αναπτυγμένες διαπραγματευτικές της ικανότητες την ανέδειξαν σε επίσημο εκπρόσωπο της εταιρίας για θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού προς τρίτους. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της κατείχε διευθυντικές και ηγετικές θέσεις σε εταιρίες όπως η Motorola, η Eureko, o ΝΗΡΕΑΣ και η Glaxowellcome, όπου έχει ασχοληθεί με όλους τους τομείς της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

16 ΣΔΑΔΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !


Κατέβασμα ppt "Εκλογές ΣΔΑΔΕ Αποτελέσματα Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google