Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η καριέρα του Michel Roth ξεκίνησε το 1975 στο Auberge de La Charrue d’Or στη δυτική Γαλλία, όπου κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Μαθητευόμενου Γάλλου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η καριέρα του Michel Roth ξεκίνησε το 1975 στο Auberge de La Charrue d’Or στη δυτική Γαλλία, όπου κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Μαθητευόμενου Γάλλου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η καριέρα του Michel Roth ξεκίνησε το 1975 στο Auberge de La Charrue d’Or στη δυτική Γαλλία, όπου κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Μαθητευόμενου Γάλλου Σεφ το 1977. Από τότε είχε μια ποικιλία από επαγγελματικές εμπειρίες ως commis chef πριν καταλήξει στο Paris Ritz. Παρέμεινε εκεί για 19 χρόνια, ανεβαίνοντας συνεχώς επίπεδo, κατακτώντας τη θέση του Chef στο L’ Espadon, εστιατόριο με 2 αστέρια Michelin. Συμμετείχε με επιτυχία στους μεγαλύτερους και διασημότερους διαγωνισμούς του επαγγέλματος, κατακτώντας την ύψιστη αναγνώριση με το βραβείο Bocuse d’ Or και τον τίτλο του Meilleur Ouvrier de France. Σήμερα, ο Michel Roth είναι ένα από τους πιο φημισμένους Γάλλους chefs, γνήσιος πρεσβευτής της Γαλλικής γαστρονομίας και τεχνογνωσίας.

2 Atelier creations sandwiches avec Michel Roth O Michel Roth παρουσίασε τη δημιουργία βήμα-βήμα δύο πρωτότυπων συνταγών sandwich που έχει αναπτύξει αποκλειστικά για την Délifrance: Ο chef χρησιμοποίησε για τις δημιουργίες του αποκλειστικά μεσογειακές πρώτες ύλες – το Crois’sandwich Terroir και το Messogaia, ένα sandwich έκπληξη με ελληνικό χαρακτήρα, που έχει σχεδιαστεί από τον ίδιο ειδικά για την Délifrance Hellas. Michel Roth présentera la création de deux recettes sandwich innovatrices, développées exclusivement pour Délifrance. Le chef utilisera pour ses créations des ingrédients exclusivement méditerranéens - Le Crois’sandwich Terroir et un sandwich surprise, conçu spécialement pour Délifrance Hellas.

3

4 Σάντουιτς Μεσογαία Σ υνταγή παρασκευασμένη με τη μπαγκετίνα Panecillo και αμιγώς ελληνικά υλικά, μια δημιουργία του Michel Roth ειδικά για την Delifrance Hellas Υλικά για 5 άτομα 5 λευκές μπαγκετίνες Panecillo 2 ντομάτες 1/2 αγγούρι 150 γρ. πουρές μελιτζάνας 100 γρ. ξερά σύκα 25 γρ. ρόκα 10 γρ κάπαρη 1 1/2 ξερό κρεμμύδι 25 γρ. ελιές Καλαμών 2,5 γρ σουσάμι 10 φέτες μπέικον 5 φέτες καπνιστή γαλοπούλα 100 γρ. φέτα Προετοιμασία & Εκτέλεση Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο για 30-45 λεπτά, μέχρι να μαυρίσουν εξωτερικά και να μαλακώσει η σάρκα τους. Ξεφλουδίζουμε και κρατάμε μόνο την ψίχα, την οποία ψιλοκόβουμε με ένα μαχαίρι. Προσθέτουμε τα ξερά σύκα κομμένα σε λεπτές φέτες, την κάπαρη, τις ελιές κομμένες σε φέτες, αλάτι και πιπέρι. Παράλληλα, ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ ανακατεύοντας το γιαούρτι με το λάδι, το χυμό λεμονιού και το μέλι. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο δυόσμο, βασιλικό και αλάτι. Κόβουμε τις ντομάτες, το αγγούρι και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Καβουρδίζουμε το σουσάμι σε ένα τηγάνι. Ψήνουμε το μπέικον στο φούρνο μέχρι να γίνει τραγανό. Κόβουμε η φέτα σε μικρά κυβάκια και την καπνιστή γαλοπούλα σε λωρίδες. Κόβουμε την μπαγκετίνα Panecillo στη μέση, αφαιρώντας το πάνω μέρος. Απλώνουμε το μίγμα της μελιτζάνας στο ψωμί και προσθέτουμε λίγη βινεγκρέτ. Τοποθετούμε τις φέτες γαλοπούλας και από πάνω εναλλάξ τις ντομάτες, το αγγούρι και ενδιάμεσα τις ροδέλες κρεμμυδιού. Προσθέτουμε τη φέτα, τη ρόκα και το σουσάμι. Vinaigrette 50 ml ελαιόλαδο Χυμός 1 λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας μέλι 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 1/2 μάτσο δυόσμος 1/2 μάτσο βασιλικός

5 Atelier creations sandwiches avec Michel Roth – Sandwich Messogaia


Κατέβασμα ppt "Η καριέρα του Michel Roth ξεκίνησε το 1975 στο Auberge de La Charrue d’Or στη δυτική Γαλλία, όπου κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Μαθητευόμενου Γάλλου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google