Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μία μέρα! Une journée ! της Γιάννας de Jeanne. Μια μέρα στο σπίτι Στο σπίτι τα περνούσα και τα περνάω καλά αλλά μερικές φορές με ενοχλεί η μικρή αδερφή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μία μέρα! Une journée ! της Γιάννας de Jeanne. Μια μέρα στο σπίτι Στο σπίτι τα περνούσα και τα περνάω καλά αλλά μερικές φορές με ενοχλεί η μικρή αδερφή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μία μέρα! Une journée ! της Γιάννας de Jeanne

2 Μια μέρα στο σπίτι Στο σπίτι τα περνούσα και τα περνάω καλά αλλά μερικές φορές με ενοχλεί η μικρή αδερφή μου κυρίως όταν πάω να διαβάσω μου πετάει όλα τα βιβλία κάτω. Θέλει συνέχεια να είμαι μαζί της αλλά η μαμά μου μού βάζει τις φωνές που δεν είμαι μαζί της, και θέλει ότι κάνω να τα κάνω όλα μαζί ταυτόχρονα όπως να παίζω με την αδερφή μου και να μην κάνω τίποτα άλλο μόνο να είμαι μαζί με την αδερφή μου.

3 ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ 1,2,3 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

4 ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ 1 Κάθε μέρα στις 7η ώρα σηκώνομαι από το κρεβάτι μου βουρτσίζω τα δόντια μου και ετοιμάζομαι για το σχολείο στη συνέχεια παίρνω το κολατσιό που μου έχει ετοιμάσει η μητέρα μου και διασχίζω το δρόμο για το σχολείο. Σε λίγο φτάνω στο σχολείο όπου συναντάω τους φίλους μου και συζητάμε τα περιστατικά της προηγούμενης ημέρας. Κάθε μέρα στις 7η ώρα σηκώνομαι από το κρεβάτι μου βουρτσίζω τα δόντια μου και ετοιμάζομαι για το σχολείο στη συνέχεια παίρνω το κολατσιό που μου έχει ετοιμάσει η μητέρα μου και διασχίζω το δρόμο για το σχολείο. Σε λίγο φτάνω στο σχολείο όπου συναντάω τους φίλους μου και συζητάμε τα περιστατικά της προηγούμενης ημέρας.

5 ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ 2 Οι φίλοι μου και εγώ ανυπομονούμε να χτυπήσει το κουδούνι για το πρώτο διάλειμμα. Αφού έχουμε τελειώσει τις 7 ώρες της ημέρας χτυπάει το κουδούνι για να πάμε επιτέλους στο σπίτι μας όπου ανυπομονούμε να φάμε το νοστιμότατο φαγητό που μας έχει ετοιμάσει η μητέρα μας. Στη συνέχεια κάθομαι στο δωμάτιο μου όπου περνάω τον περισσότερο χρόνο μου διαβάζοντας ή παίζοντας. Οι φίλοι μου και εγώ ανυπομονούμε να χτυπήσει το κουδούνι για το πρώτο διάλειμμα. Αφού έχουμε τελειώσει τις 7 ώρες της ημέρας χτυπάει το κουδούνι για να πάμε επιτέλους στο σπίτι μας όπου ανυπομονούμε να φάμε το νοστιμότατο φαγητό που μας έχει ετοιμάσει η μητέρα μας. Στη συνέχεια κάθομαι στο δωμάτιο μου όπου περνάω τον περισσότερο χρόνο μου διαβάζοντας ή παίζοντας.

6 ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ 3 Το απόγευμα πηγαίνω σε διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες όπως για παράδειγμα Αγγλικά, Γαλλικά και γυμναστική. Μετά από όλα αυτά πηγαίνω σπίτι και περνάω τις άλλες ώρες με τους γονείς μου και την αδερφή μου. Γενικά περνάω την μέρα μου διασκεδαστικά. Το απόγευμα πηγαίνω σε διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες όπως για παράδειγμα Αγγλικά, Γαλλικά και γυμναστική. Μετά από όλα αυτά πηγαίνω σπίτι και περνάω τις άλλες ώρες με τους γονείς μου και την αδερφή μου. Γενικά περνάω την μέρα μου διασκεδαστικά.

7 Une journée à la maison J’aime bien être chez moi. Il y a mon papa, ma maman, ma petite sœur et moi. Ma sœur s’appelle …. et elle a trois ans. Elle est gentille. Parfois, j’ai des problèmes avec ma petite sœur car je dois toujours être avec elle. Oui, je dois être avec elle souvent. C’est important ! Mais parfois, je ne peux pas car je dois faire mes devoirs. Et parfois, je ne peux pas être avec elle. À l’école je fais mes devoirs toute seule, parfois ma maman m’aide à faire mes devoirs. Mais j’essaie ! Je veux travailler seule. Je suis grande maintenant !

8 Mon papa est très gentil, mais il joue beaucoup à l’ordinateur. Il aime beaucoup jouer ! Moi, je veux parler avec mon papa. Mais il joue ! Moi, j’adore regarder la télé. Je ne parle pas avec ma famille, je regarde beaucoup la télé ! Ma maman parle et moi, je n’écoute pas. Je regarde des séries à la télé. J’adore ma famille !


Κατέβασμα ppt "Μία μέρα! Une journée ! της Γιάννας de Jeanne. Μια μέρα στο σπίτι Στο σπίτι τα περνούσα και τα περνάω καλά αλλά μερικές φορές με ενοχλεί η μικρή αδερφή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google