Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Teach yourself a foreign language Danish, Italian, Spanish, Turkish.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Teach yourself a foreign language Danish, Italian, Spanish, Turkish."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Teach yourself a foreign language Danish, Italian, Spanish, Turkish

3 FREE ONLINE LANGUAGE COURSES LIVEMOCHA OPEN CULTURE BBC TALK NOW DANISH

4 Talk Now Danish

5  http://eurotalk.com/en/stor e/learn/danish/talknow/cd

6 ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΑΝΕΖΙΚΑ Εάν είστε νέοι σε μια γλώσσα, υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία που θα πρέπει να μάθετε. Αν είστε οκτώ χρονών ή 80, για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό ή τουρίστας για τις διακοπές, η δανέζικη γλώσσα προσφέρει μια μέθοδο απλή στη χρήση για να ξεκινήσετε την εκμάθηση της γλώσσας. Συζητήστε τη δανέζικη γλώσσα όποτε θέλετε! Υπάρχουν εννέα θέματα για να διαλέξετε. Ο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουν τα μέρη του σώματος: με την οικοδόμηση ενός ανθρώπου! Ακούστε βασικές φράσεις και δείτε πώς θα είναι γραμμένα πριν παίξετε ένα παιχνίδι. Ακούστε τη λέξη και, στη συνέχεια ηχογραφήστε τη φωνή σας και συγκρίνετε τις δύο. Τι είπαν ; ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; Πολλοί άνθρωποι έχουν δυσκολία στην εκμάθηση γλωσσών. ΓΙΑΤΙ ; Οι περισσότεροι δεν έχουν χρόνο για να μάθουν, ή είναι πολύ τεμπέληδες.

7

8 1. Hej Hej med jer 2. Hvordan er du? God. Du? 3. Meget god! Hvor gammel er du? Jeg er sytten (17).Du? 4. Også mig. Fint. Hvad er klokken? 5. Det er ti (10:00). Tak. Jeg nødt til at gå 6. Ok. Se dig senere ! hej Γεια Γεια σου Πώς είσαι; Καλά. Εσύ; Πολύ καλά! πόσο χρονών είσαι; Είμαι δεκαεπτά (17).Εσύ; Κι εγώ το ίδιο. Ωραία. Τι ώρα είναι; Είναι δέκα (10:00). Σε ευχαριστώ. Πρέπει να φύγω Εντάξει. Τα λέμε αργότερα! Γεια χαρά Eva & Tom

9 project Δανέζικη γλώσσα Μέσα από το project μάθαμε πολλά πράγματα με διάφορους τρόπους. Στην αρχή μας φάνηκε κάπως δύσκολο, αλλά το διασκεδάσαμε, καθώς είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για τη Δανία και ιδιαίτερα για την Δανέζικη γλώσσα. ΔΑΝΙΑ Επιπλέον, υπάρχει ένα πρόγραμμα,το οποίο βοηθάει τους απόφοιτους Λυκείου να σπουδάσουν στην ΔΑΝΙΑ, με σκοπό να εξασφαλίσουν μια καλύτερη εκπαίδευση. project Δανέζικη γλώσσα Μέσα από το project μάθαμε πολλά πράγματα με διάφορους τρόπους. Στην αρχή μας φάνηκε κάπως δύσκολο, αλλά το διασκεδάσαμε, καθώς είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για τη Δανία και ιδιαίτερα για την Δανέζικη γλώσσα. ΔΑΝΙΑ Επιπλέον, υπάρχει ένα πρόγραμμα,το οποίο βοηθάει τους απόφοιτους Λυκείου να σπουδάσουν στην ΔΑΝΙΑ, με σκοπό να εξασφαλίσουν μια καλύτερη εκπαίδευση.

10

11

12 Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας Eύα Αφαλωνιάτου & Θέμης Σάββας

13 TRANSITIONAL PAGE ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ

14 Στα πλαίσια του σχολικού Project επιλέξαμε την ιταλική γλώσσα καθώς μας ενθουσίασε ο πολιτισμός και η ξεχωριστή κουλτούρα της Ιταλίας. Παρόλο που ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας δεν ήταν αρκετός, καταφέραμε να γνωρίσουμε τη χώρα και τη γλώσσα της. Και όλα αυτά χάρη στο πρόγραμμα του BBC. Στα πλαίσια του σχολικού Project επιλέξαμε την ιταλική γλώσσα καθώς μας ενθουσίασε ο πολιτισμός και η ξεχωριστή κουλτούρα της Ιταλίας. Παρόλο που ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας δεν ήταν αρκετός, καταφέραμε να γνωρίσουμε τη χώρα και τη γλώσσα της. Και όλα αυτά χάρη στο πρόγραμμα του BBC.

15 Template Provided By www.animationfactory.com 500,000 Downloadable PowerPoint Templates, Animated Clip Art, Backgrounds and Videos

16 Γιατί είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος εκμάθησης Ιταλικών. Είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο προσφέρεται δωρεάν και επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις Ιταλικά εξ αποστάσεως. Μπορείς να ξεκινήσεις είτε ως αρχάριος, είτε ως προχωρημένος.

17 Εκτός από τις ειδικές γνώσεις λεξιλογίου και γραμματικής παρέχει πληροφορίες για την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων της Ιταλίας. Τα διάφορα videos που περιλαμβάνει δίνουν τη δυνατότητα οπτικοακουστικής εκμάθησης της Ιταλικής γλώσσας, με απόλυτη ακρίβεια προφοράς λέξεων και φράσεων. Τέλος, μπορείς να βελτιώσεις τις γνώσεις μέσω των διάφορων επιπέδων που σε οδηγούν στην τελειότητα.

18 Για τους παραπάνω λόγους προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις των ξένων γλωσσών να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που προσφέρει το πρόγραμμα BBC.

19 TRANSITIONAL PAGE SPANISH BASICS I Free MOOC Certificate Course

20 Στο πλαίσιο του Project της τάξης μας, το οποίο έχει ως θέμα τη γλωσσομάθεια, εμείς επιλέξαμε την Ισπανική γλώσσα. Στο πλαίσιο του Project της τάξης μας, το οποίο έχει ως θέμα τη γλωσσομάθεια, εμείς επιλέξαμε την Ισπανική γλώσσα.

21 Οι λόγοι για τους οποίους επιλέξαμε αυτή την πλούσια και πολυμίλητη γλώσσα είναι: Γιατί μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο προφέρονται οι λέξεις Γιατί παρακολουθούμε πολλές ισπανικές ταινίες και σειρές, κάθε φορά που προβάλλονται Γιατί μας αρέσει πολύ η χώρα της Ισπανίας και οτιδήποτε έχει να κάνει με εκείνη.

22 Template Provided By www.animationfactory.com 500,000 Downloadable PowerPoint Templates, Animated Clip Art, Backgrounds and Videos

23 Template Provided By www.animationfactory.com 500,000 Downloadable PowerPoint Templates, Animated Clip Art, Backgrounds and Videos

24 Αρχικά, επισκεφτήκαμε την ιστοσελίδα Open Culture http://www.openculture.com/free_certificate_courses http://www.openculture.com/free_certificate_courses Αρχικά, επισκεφτήκαμε την ιστοσελίδα Open Culture http://www.openculture.com/free_certificate_courses http://www.openculture.com/free_certificate_courses

25 Στη συνέχεια, πήγαμε στο Free Courses, μετά στο 800MOOCS και τέλος, εγγραφήκαμε στο SpanishMooc από την Instreamia. Στη συνέχεια, πήγαμε στο Free Courses, μετά στο 800MOOCS και τέλος, εγγραφήκαμε στο SpanishMooc από την Instreamia.

26 Ξεκινήσαμε μαθήματα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων για το μήνα Ιανουάριο. Τα μαθήματα αυτά περιλαμβάνουν περίπου 800 ασκήσεις (βίντεο, γραπτές ασκήσεις, ασκήσεις συνδυασμού ηχογράφησης και γραπτού κειμένου).

27  Βίντεο

28  Ασκήσεις Επιλογής

29  Ασκήσεις συνδυασμού ηχογράφησης και γραπτού κειμένου

30 Οι ολοκληρωμένες εργασίες μας υποβάλλονταν σε καθηγητές της ισπανικής γλώσσας και βαθμολογούνταν ανάλογα με την επίδοσή μας. Eπίσης, προκειμένου να μάθουμε εκτός από το να γράφουμε, και να μιλάμε ισπανικά, ήταν υποχρεωτικό να συμμετέχουμε σε ζωντανές βιντεοκλήσεις (hangouts) με άλλους μαθητές από όλο τον κόσμο.

31 Ωστόσο, επιλέξαμε να μην συμμετέχουμε σε αυτό, πράγμα που στοίχισε μεγάλο μέρος της συνολικής βαθμολογίας μας. Μόλις τελείωσε η προθεσμία στις 16 Φεβρουαρίου, λάβαμε μήνυμα ότι θα μας σταλεί πιστοποιητικό.

32

33 Εφόσον μόνο η μία από εμάς είχε e-mail, με το οποίο συνδεόμασταν, στο πιστοποιητικό αναγράφεται μόνο το όνομα εκείνου που έχει e- mail. Εντούτοις η βαθμολογία του πιστοποιητικού δεν ήταν ικανοποιητική καθώς δεν είχαμε κάνει τα hangouts, τα οποία ήταν σημαντικά.

34 Αποφασίσαμε, λοιπόν, να εγγραφούμε στον ίδιο κύκλο μαθημάτων για το μήνα Μάρτιο, προκειμένου συμμετέχοντας αυτή τη φορά στις βιντεοκλήσεις να αυξήσουμε τη βαθμολογία μας στο δεύτερο πιστοποιητικό που θα μας σταλεί.

35 Όλη η διαδικασία εκμάθησης μιας νέας γλώσσας ήταν πολύ ευχάριστη.

36 Aprender nuevas lenguas es muy útil y divertido (Το να μαθαίνεις νέες γλώσσες είναι πολύ χρήσιμο και διασκεδαστικό.) Tambien abre tu mente (Επίσης διευρύνονται οι ορίζοντές σου.) ¡Que aprovechen la oportunidad! :

37 Turkish by Livemocha

38

39 Template Provided By www.animationfactory.com 500,000 Downloadable PowerPoint Templates, Animated Clip Art, Backgrounds and Videos

40

41

42

43 Teach yourself a foreign language http://teachyourselfaforeignlanguage.weebly.com


Κατέβασμα ppt "Teach yourself a foreign language Danish, Italian, Spanish, Turkish."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google