Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η μουσική υπάρχει από τότε που υπάρχει και ο Άνθρωπος στον Κόσμο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η μουσική υπάρχει από τότε που υπάρχει και ο Άνθρωπος στον Κόσμο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η μουσική υπάρχει από τότε που υπάρχει και ο Άνθρωπος στον Κόσμο.
Το Βασίλειο των Ζώων Η μουσική υπάρχει από τότε που υπάρχει και ο Άνθρωπος στον Κόσμο. αλλά τα Ζώα, τα Άτομα και τ’ Αστέρια δημιουργήθηκαν μαζί με τη μουσική. Karlheinz Stockhausen

2 Ο αληθινός Βασιλιάς των ζώων είναι ο Άνθρωπος επειδή η θηριωδία του ξεπερνάει αυτή όλων των άλλων ειδών. Leonardo Da Vinci

3 Για να φτειάξετε ένα δερμάτινο παλτό χρειάζονται 50 δέρματα ζώων
Για να φτειάξετε ένα δερμάτινο παλτό χρειάζονται 50 δέρματα ζώων Όμως, ένα μόνο ζώο είναι απόλυτα ικανοποιημένο με την δική του γούνα.

4 Η αγάπη για όλες αυτές τις ζωντανές δημιουργίες είναι η πιο ευγενική αρετή του Ανθρώπου.
Charles Darwin

5 Τα παιδιά και τα ζώα είναι αυτά που καταλαβαίνουν καλύτερα τη μουσική μου. . . Igor Strawinsky

6 Δεν γνώριζα ότι μπορούσε κανείς να αγαπήσει τόσο ένα ζώο, μέχρι που απέκτησα ένα.. Το πιο ωραίο από τα πράγματα που έμαθα είναι η άδολη και χωρίς όρους αγάπη τους..

7 Η Ευσπλαχνία, Έχει πάντοτε την ίδια βαρύτητα όταν δυσανασχετείτε για ένα Ζώο, είτε για έναν Άνθρωπο, είτε για ένα Δένδρο. Tolstoy.

8 Albert Schweitzer (Nobel Prize Winner 1952)
Εάν η Ευσπλαχνία σας δεν συμπεριλαμβάνει όλες τις ζωντανές υπάρξεις, τότε θα σας είναι αδύνατον να ανακαλύψετε την εσωτερική σας γαλήνη. . . Albert Schweitzer (Nobel Prize Winner 1952)

9 Όσο δεν έχετε ακόμα αγαπήσει ένα Ζώο, ένα μέρος της ψυχής σας θα είναι σε ύπνωση, χωρίς λάμψη. . .
Anatole France

10 Ο Άνθρωπος έχει μεταμορφώσει την Γη σε μια κόλαση για τα Ζώα. . .
Arthur Schopenhauer

11 Όταν ένας Άνθρωπος σκοτώσει μία τίγρη μιλάμε για ένα κυνήγι
Όταν ένας Άνθρωπος σκοτώσει μία τίγρη μιλάμε για ένα κυνήγι Όταν μία τίγρη σκοτώσει έναν Άνθρωπο μιλάμε για αγριότητα. .

12 Υπάρχουν δύο πράγματα που μου κάνουν πάντα εντύπωση : Η εξυπνάδα των Ζώων και θηριωδία των Ανθρώπων. . Flora Tristan

13 Τα Ζώα είναι πολύ καλοί Φίλοι: Δεν κάνουν ερωτήσεις και δεν ασκούν κριτική !!! George Elliot

14 Από όλα τα Ζώα της Δημιουργίας, ο Άνθρωπος είναι το μόνο που πίνει χωρίς να είναι διψασμένος, που τρώει χωρίς να έχει πεινάσει, και που μιλάει χωρίς να έχει κάτι να πει !!! John Steinbeck

15 Ο Άνθρωπος, εύθραυστος εκ φύσεως, προικίσθηκε με δύο ιδιότητες που τον έκαναν πιο δυνατό από τα Ζώα: Τη Λογική και την Κοινωνικότητα. Lucio Anneo Séneca

16 Το σκέλος «Πολιτισμός» μιάς Χώρας μπορεί να κριθεί από τον τρόπο με τον οποίο αυτή η Χώρα συμπεριφέρεται στα Ζώα της. Mahatma Gandhi

17

18 Θάρθει η μέρα όπου όλοι οι Άνθρωποι, όπως εγώ, θα θεωρούν την δολοφονία ενός Ζώου με τον ίδιο τρόπο που θεωρούμε σήμερα την δολοφονία ενός Ανθρώπου. Leonardo da Vinci.

19 Είναι απίστευτο και αδιάντροπο που, ούτε εκείνοι που μας κατηχούν πολιτικά ούτε εκείνου που ηθικολογούν υψώνουν τη φωνή τους ενάντια στην κακομεταχείριση προς τα Ζώα. Voltaire.

20 Δεν είναι ότι, όταν ο Άνθρωπος θα έχει την συμπάθεια όλων των άλλων ζωντανών υπάρξεων, ότι θα μπορεί να λέγεται και ευγενής. Bouddha.

21 Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ……. ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΣΘΟΥΜΕ !!!

22

23 Μερικές φορές με ρωτούν γιατί ξοδεύω τόσο χρόνο και χρήμα για να μιλάω με ευγένεια και καλοσύνη προς τα Ζώα, τη στιγμή που υπάρχει τόση βαρβαρότητα μεταξύ των ανθρώπων. Η απάντησή μου είναι: Για να ξεφύγουμε από τις ρίζες που έχουμε σφυρηλατηθεί !! George T. Angell 05/04/2017

24 Σας παρακαλώ. . Ευχαριστώ !
Μην ξεχάσετε να στείλετε αυτό το μήνυμα σε όλους τους Φίλους και Συνεργάτες σας. (μετάφραση από τα Γαλλικά από τον Γιώργο Θ. Κάργα, Μάιος 2014) Ευχαριστώ !


Κατέβασμα ppt "Η μουσική υπάρχει από τότε που υπάρχει και ο Άνθρωπος στον Κόσμο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google