Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΚΙΟ ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΚΙΟ ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΚΙΟ ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ
Παναγή Λάμπρος Παναγή Πέρσια Πίτσιλλος Σάββας Πογιατζής Χρίστος Σάββα Αντρέας Α’4

2 ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΟ
Περέ Μαλγκράς: Προωθητής-Ιδιοκτήτης της γκαλερί που είχε τα έργα του ο Αρμάντο. Βαν Γκογκ: Φίλος του Αρμάντο. Σπιτονοικοκυρά του Αρμάντο. Κριτική επιτροπή Σαλούν.

3 ΠΕΡΕ ΜΑΛΓΚΡΑΣ Βοήθησε στη δολοφονία του Αρμάντο. Είχε πολλούς λόγους για να το κάνει, αφού μεγάλο μέρος των κερδών θα πήγαινε σε εκείνον.

4 ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ Βοήθησε στη δολοφονία του Αρμάντο επειδή τον ζήλευε που ήταν πιο ταλαντούχος από εκείνον και οι πίνακες του πουλιούνταν, ενώ του Βαν Γκόγκ όχι.

5 ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Περέ Μαλγκράς: ο ίδιος και η γκαλερί του θα είχαν τεράστιο χρηματικό κέρδος με τον θάνατο του Αρμάντο, αφού όπως δήλωσε ο Βαν Γκογκ η τιμή ενός πίνακα αυξάνεται πολύ μετα τον θάνατο του ζωγράφου του. Βαν Γκογκ: ζήλευε τον Αρμάντο επειδή ήταν πιο ταλαντούχος από αυτόν και οι πίνακες του πουλιούνταν ενώ του Βαν Γκογκ όχι. Οι κριτές του Σαλούν και η σπιτονοικοκυρά του θα κέρδιζαν μέρος των χρημάτων από τις πωλήσεις των πινάκων.

6 Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ο Αρμάντο προσκαλεί τον φίλο του Βαν Γκογκ και τον συνεργάτη του Περέ Μαλγκρας για καφέ στο σπίτι του. Χωρίς ο Αρμάντο να το καταλάβει του ρίχνουν δηλητήριο στον καφέ του. Ο ίδιος τους λέει ότι ο καφές του είναι πιο πικρός αλλά αυτοί προσπαθούν να αλλάξουν το θέμα της συζήτησης. Όταν ο Αρμάντο πίνει τον καφέ του, και δρα το δηλητήριο πεθαίνει. Ακολούθως, ο Βαν Γκογκ με τον Περέ μεταφέρουν προσεκτικά το άψυχο σώμα του Αρμάντο, για να μην φανεί ότι το σώμα μεταφέρθηκε από κάπου αλλού, στο πάρκο Γκράντ Ζατ.

7 Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Επιλέγουν μια ώρα που το πάρκο δεν έχει πολύ κόσμο ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί. Ακολούθως, μεταφέρουν στο πάρκο ένα πίνακα και τα σύνεργά του Αρμάντο. Στο μεταξύ, ο Περέ με τον Βαν Γκογκ φρόντισαν ώστε αυτός ο πίνακας να απορριφθεί από το Σαλούν «λαδώνοντας» τους κριτές. Η σπιτονοικοκυρά του Αρμάντο κάνει άνω κάτω την σοφίτα στην οποία δούλευε ο Αρμάντο για να φανεί ότι αυτός το έκανε από τα νεύρα του. Τέλος, ο Βαν Γκογκ και ο Περέ στέλνουν ένα ανώνυμο σημείωμα στην αστυνομία, που γράφει ότι ο Αρμάντο βρίσκεται νεκρός στο πάρκο.


Κατέβασμα ppt "ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΚΙΟ ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google