Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σε όλους μας έχει συμβεί! Αφού βρούμε το φορτιστή, φορτίζουμε το κινητό μας στο πάτωμα, στην κουζίνα, στα πλακάκια, στο γραφείο… Πατάμε το καλώδιο, μπερδεύεται.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σε όλους μας έχει συμβεί! Αφού βρούμε το φορτιστή, φορτίζουμε το κινητό μας στο πάτωμα, στην κουζίνα, στα πλακάκια, στο γραφείο… Πατάμε το καλώδιο, μπερδεύεται."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σε όλους μας έχει συμβεί! Αφού βρούμε το φορτιστή, φορτίζουμε το κινητό μας στο πάτωμα, στην κουζίνα, στα πλακάκια, στο γραφείο… Πατάμε το καλώδιο, μπερδεύεται στα πόδια μας, το τρώει ο σκύλος! Όλα αυτά είναι πια παρελθόν με την πρωτότυπη βάση φόρτισης κινητών Driinn™!

2 Είναι απλό! Το Driinn™ τοποθετείται μεταξύ του φορτιστή και της πρίζας Το Driinn™ προσφέρει την ιδανική βάση τοποθέτησης της συσκευής και την τέλεια τακτοποίηση του καλωδίου του φορτιστή Η βάση φόρτισης Driinn™ σχεδιάστηκε για όλους τους τύπους κινητών τηλεφώνων, Mp3 player, iPod, PDA, CAMERAS Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και καουτσούκ υψηλής ποιότητας. Ανθεκτική και αντιολισθητική!

3 Ευχαριστούμε που παρκάρατε το κινητό σας με driinn ασφάλεια !


Κατέβασμα ppt "Σε όλους μας έχει συμβεί! Αφού βρούμε το φορτιστή, φορτίζουμε το κινητό μας στο πάτωμα, στην κουζίνα, στα πλακάκια, στο γραφείο… Πατάμε το καλώδιο, μπερδεύεται."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google