Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΙΣIΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2006-2007.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΙΣIΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2006-2007."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΙΣIΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

2 Προσφορά εισιτηρίων διαρκείας
Τα εισιτήρια διαρκείας προσφέρουν οικονομική ενίσχυση στην ομάδα ηθική στήριξη των προσπαθειών σε αγωνιστικό επίπεδο

3 τη φετινή μας τιμολογιακή πολιτική
Φιλοσοφία Η φιλοσοφία που διέπει τη φετινή μας τιμολογιακή πολιτική Βασίζεται: σε μια δικαιότερη αντιμετώπιση των φιλάθλων που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα στην προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων και διαφορετικών κατηγοριών του φίλαθλου κοινού στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση τους

4 Φιλοσοφία Χαρακτηρίζεται από: σημαντικές μειώσεις στις τιμές
πολλές καινοτομίες

5 Εισιτήρια Διαρκείας - καινοτομίες
Περίοδος 1 Ειδικές τιμές για τους εκτός Αττικής φιλάθλους μας, σε μια ειδική θύρα με καλή ορατότητα και με προσιτή τιμή για όλους. 2 Θέσπιση φοιτητικού εισιτηρίου διαρκείας 3 Δραστική μείωση στην τιμή των παιδικών εισιτηρίων 4 Διατήρηση οικογενειακών εισιτηρίων (δύο ενήλικες και το παιδί δωρεάν) 5 Καλύτερη εξυπηρέτηση (συνεργασία με tickets.com) 6 Θέσπιση εταιρικού εισιτηρίου διαρκείας

6 Καμπάνια

7 Υποστήριξη Το πρόγραμμα για τα εισιτήρια διαρκείας θα υποστηριχθεί με διάφορους τρόπους: για πρώτη φορά θα φτάσει στα χέρια φίλων της ομάδας ειδικό ενημερωτικό έντυπο που αναφέρεται αναλυτικά στις κατηγορίες εισιτηρίων, στα προνόμια, στα σημεία εξυπηρέτησης και στους τρόπους πληρωμής διαφημιστική καμπάνια (καταχωρήσεις, ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό spot)

8 Στόχος διαφημιστικής καμπάνιας
Στόχος είναι να κάνουμε όσους δεν αγοράζουν εισιτήριο διαρκείας να μπουν σε ένα πιο «ενεργητικό» πνεύμα, στο πνεύμα του φιλάθλου που πάει στο γήπεδο.

9 Διαφημιστική καμπάνια
Η διαφημιστική καμπάνια βασίζεται σε παράφραση ενός μηνύματος γνωστού σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο αλλά και σε όσους δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ: ΓΚΟΛ

10 Διαφημιστική καμπάνια
Το σύνθημα για την φετινή καμπάνια ξεκινάει από την απλή ενωτική «πρόσκληση» «Go All»! «Πάμε Όλοι»! Το «Πάμε Όλοι» καλύπτει την φιλοσοφία της ΑΕΚ, να είναι είμαστε όλοι την επόμενη χρονιά μια... «ομάδα»

11 Διαφημιστική καμπάνια
Αλλάζοντάς το ορθογραφικά, αλλάζει και νοηματικά, και γίνεται ένα ιδιαίτερα παρακινητικό μήνυμα που στοχεύει να πείσει κάθε φίλαθλο της ΑΕΚ να έρθει στο γήπεδο, μετατρέποντας το go all, σε goal, σε go aek

12 Και το σύνθημα είναι:

13

14 Καταχώρηση

15 DVD φιλμάκι

16 Εισιτήρια Διαρκείας

17 Πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας

18 Πλάνο γηπέδου

19 Τιμές εισιτηρίων διαρκείας
Περίοδος

20 Περίοδοι 22 Μαΐου - 24 Ιουνίου 25 Ιουνίου 26 Ιουνίου και μετά
Δικαίωμα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για ανανέωση των εισιτηρίων τους αποκλειστικά για τις ίδιες θέσεις που είχαν το Την ίδια περίοδο θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας σε όποιες θέσεις από τις θύρες που χρησιμοποιήθηκαν τη φετινή περίοδο παραμένουν ελεύθερες. 25 Ιουνίου Απελευθέρωση όλων των θέσεων των φετινών κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί. 26 Ιουνίου και μετά Κανονική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελευθέρων θέσεων.

21 Σημεία εξυπηρέτησης Red-com Ants, Γλυφάδα. Musicenter, Παλ. Φάληρο
Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας ΟΑΚΑ, AEK Shop I, Μαρούσι ΑEK Shop II, Νέα Φιλαδέλφεια ΑEK Shop IV, Αιγάλεω Red-com Ants, Γλυφάδα. Musicenter, Παλ. Φάληρο Music Works Records, Πετρούπολη Δημήτρης Βαξεβάνης, Κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης Τηλεφωνικό κέντρο της AEK - Diners στο νούμερο Μέσω internet στη διεύθυνση

22 Τρόποι πληρωμής Πιστωτική κάρτα AEK - Diners (μέχρι 12 άτοκες δόσεις).
Με μετρητά σε όλα τα σημεία εκτός από το internet. Πιστωτική κάρτα AEK - Diners (μέχρι 12 άτοκες δόσεις). Πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard μέσω όλων των σημείων εξυπηρέτησης. Επιταγές τραπέζης μέχρι την 31η Αυγούστου, μόνο μέσω των γραφείων της ΑΕΚ. Κατάθεση στους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ στις συνεργαζόμενες τράπεζες Εθνική, Eurobank & Aspis

23 Προνόμια για την περίοδο 2006-07
AEK Shops: Οι κάτοχοι διαρκείας απολαμβάνουν έκπτωση 15% στις αγορές που πραγματοποιούν στα καταστήματα aekshop, εταιρικά και franchised καθώς και στο e-shop.

24 Προνόμια για την περίοδο 2006-07
Adidas Hellas: Ο Χορηγός Αθλητικού Υλικού προσφέρει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του, στο σύνολο του δικτύου καταστημάτων του.

25 Προνόμια για την περίοδο 2006-07
SIXT: Οι κάτοχοι διαρκείας απολαμβάνουν ειδικές προνομιακές τιμές – το ποσοστό έκπτωσης έχει καθοριστεί σε 5% επί της τιμής ενοικίασης. Επιπλέον, οι κάτοχοι διαρκείας που μισθώνουν αυτοκίνητο κάθε μήνα θα συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο μία ενοικίαση αυτοκινήτου για ένα Σαββατοκύριακο.

26 Προνόμια για την περίοδο 2006-07
BEBEJOU: Προσφέρεται έκπτωση 15% στις αγορές που θα πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι διαρκείας στα τέσσερα καταστήματα που διατηρεί ο συνεργάτης μας στην Αττική.

27 Κατηγορίες εισιτηρίων
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Τα οικογενειακά εισιτήρια έχουν γίνει πια θεσμός στον κόσμο της ΑΕΚ. Έτσι και φέτος 2 ενήλικες με ένα, δύο ή τρία παιδιά θα μπορούν να εκμεταλλεύονται τις προνομιακές τιμές του οικογενειακού πακέτου.

28 Κατηγορίες εισιτηρίων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται για παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1991.

29 Κατηγορίες εισιτηρίων
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Τα εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται με την επίδειξη φοιτητικής και αστυνομικής ταυτότητας για άτομα που έχουν γεννηθεί μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 1982 και 31ης Δεκεμβρίου 1988. Η προμήθεια τους γίνεται μόνο με φυσική παρουσία στα σημεία εξυπηρέτησης της ΠΑΕ ΑΕΚ και στο δίκτυο μεταπωλητών.

30 Κατηγορίες εισιτηρίων
Α.Μ.Ε.Α. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες μπορούν και εφέτος να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους στην θύρα 13. Δικαιούνται δωρεάν θέσης στάθμευσης.

31 Κατηγορίες εισιτηρίων
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Εισιτήρια διαρκείας για τους ηλικιωμένους φιλάθλους μας γεννημένους μέχρι το 1941.

32 Κατηγορίες εισιτηρίων
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η ομάδα μας από την ερχόμενη περίοδο δίνει την δυνατότητα σε εταιρείες να αποκτήσουν εταιρικά εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 29.

33 Κατηγορίες εισιτηρίων
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Οι εταιρείες μπορούν αγοράσουν τουλάχιστον 4 εισιτήρια διαρκείας και θα μπορούν να επωφεληθούν από τα παρακάτω προνόμια: Μία θέση στάθμευσης ανά 2 εισιτήρια. Πρόσβαση στο bar του σταδίου. Ειδική έκπτωση στο Empire Cafe για εταιρικές εκδηλώσεις. Επίσκεψη σε μία προπόνηση της ομάδας και γνωριμία με τους παίκτες. Δωρεάν συμμετοχή στα Fun weekend (1 συμμετοχή / ανά εισιτήριο).

34 Κατηγορίες εισιτηρίων
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ (εκτός Νομού Αττικής) Εισιτήρια διαρκείας σε προνομιακή τιμή για κατοίκους επαρχίας.

35 Πάρκινγκ Η πρόσβαση στα πάρκινγκ θα γίνεται με ειδική κάρτα
που θα αντιστοιχεί σε «ενοικίαση» του χώρου Κάτοχοι εισιτηρίων στις θύρες Member, Ρ1 & Ρ2 Δικαιούνται δωρεάν θέση πάρκινγκ (εάν και εφόσον δηλώσουν ότι το επιθυμούν κατά την ανανέωση ή την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας τους). Κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις υπόλοιπες θύρες Κάρτα πάρκινγκ προς 70 € για τα αυτοκίνητα Κάρτα πάρκινγκ προς 20 € για τις μοτοσυκλέτες

36


Κατέβασμα ppt "ΕΙΣIΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2006-2007."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google