Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρόσκληση – Σκοπός & Στόχος Διοργάνωσης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρόσκληση – Σκοπός & Στόχος Διοργάνωσης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρόσκληση – Σκοπός & Στόχος Διοργάνωσης
Αγαπητοί φίλοι, Σε συνεργασία με το μεγαλύτερο και πληρέστερο Ιδιωτικό Αθλητικό Κέντρο στην Ελλάδα διοργανώνουμε τον ερχόμενο ΙΟΥΝΙΟ (20,21 & 22) ένα πραγματικό φεστιβάλ ποδοσφαίρου, υψηλών προδιαγραφών αλλά και πάρα πολλής διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα αστέρια του μέλλοντος. Σκοπός του τουρνουά είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα από διοργανώσεις αθλητικών δράσεων με την συμμετοχή μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση. Με στόχο την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθε». Την προώθηση της αξίας του αθλητισμού και την ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων.

2 Δικαίωμα Συμμετοχής – Ηλιακές Κατηγορίες - Τρόπος Διεξαγωγής
Τρόπος Διεξαγωγής : Για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη Διαγωνιζόμενοι Παίκτες : 9vs9 Διάρκεια Αγώνα : 30΄ λεπτά το ημίχρονο Με όλους τους κανονισμούς εκτός του offside Απεριόριστος Αριθμός Αλλαγών Μέγεθος Μπάλας Νο.4 Για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη Διαγωνιζόμενοι Παίκτες : 8vs8 Διάρκεια Αγώνα : 25΄ λεπτά το ημίχρονο Για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη Διαγωνιζόμενοι Παίκτες : 6vs6 Διάρκεια Αγώνα : 20΄ λεπτά το ημίχρονο Δικαίωμα συμμετοχής στο Τουρνουά έχουν : Οι αθλητικοί σύλλογοι (Επαγγελματικά & Ερασιτεχνικά Σωματεία) Ακαδημίες Ποδοσφαίρου (Ιδιωτικές & μη) Αθλητικά Κέντρα (Mini Football Clubs) που είναι αναγνωρισμένα και διατηρούν τμήματα υποδομής Σχολές Ποδοσφαίρου από όλη την χώρα και το εξωτερικό αρκεί να υποβάλλουν όπως προβλέπεται σχετική δημοσίευση. Ηλικιακές Κατηγορίες : Παμπαιδικό – Προπαιδικό : Τζούνιορ – Junior : 2003 – 2004 Προτζούνιορ – Projunior :

3 που είναι πέραν των δυνατοτήτων μας όπως οι καιρικές συνθήκες.
Διαδικασία Αγώνων Α΄ Φάση : Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους των τεσσάρων (4) ομάδων. Κάθε ομάδα θα παίξει 3 αγώνες στον όμιλο που ανήκει στις 20 και 21/6/2014. Για οποιαδήποτε αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής θα ενημερωθούν έγκαιρα οι υπεύθυνοι των ομάδων. Μετά το πέρας της πρώτης φάσης οι ομάδες θα προχωρήσουν στην Β΄ Φάση με γνώμονα την κατάταξη τους στον βαθμολογικά πίνακα. Β΄ Φάση : Την Κυριακή 22/6/2014 θα πραγματοποιηθεί η Β΄ Φάση, όπου οι πρώτες ομάδες των ομίλων θα αγωνισθούν για την 1η και 2η θέση, οι δεύτερες για την 3η και 4η θέση, ενώ θα υπάρξουν και αγώνες κατάταξης για τις υπόλοιπες ομάδες. Οι αγώνες στην φάση αυτή θα είναι του ενός ημιχρόνου εκτός του ΤΕΛΙΚΟΥ όπου θα είναι κανονικά δύο ημίχρονα. Συνολικά 4 αγώνες θα δώσει η κάθε ομάδα. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν εντός του Sport Camp. Περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων μετά το τέλος της Α΄ Φάσης ισχύουν τα μεταξύ τους παιχνίδια και σε νέα ισοβαθμία κατά σειρά ισχύει η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη άμυνα. Εάν πάλι υπάρχει ισοβαθμία ακολουθείται η διαδικασία της κλήρωσης. Διατηρούμε όμως το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος μετά από τυχόν προβλήματα που είναι πέραν των δυνατοτήτων μας όπως οι καιρικές συνθήκες.

4 Οργάνωση Επιλέγοντας το Sport Camp επιτυγχάνουμε:
Συγκέντρωση των ομάδων σε ιδανικές συνθήκες Ελαχιστοποίηση μετακινήσεων Προσωπική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό Άριστες Υποδομές & Άριστη Διατροφή Ευκαιρία ανάπτυξης ισχυρών δεσμών μεταξύ των αθλητών Ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργανωτικής και διοικητικής υποστήριξης (γραμματειακή υποστήριξη / ιατρική κάλυψη)

5 Κανονισμός Τουρνουά Κάθε ακαδημία / σωματείο για να οριστικοποιήσει την συμμετοχή της ομάδας θα πρέπει : 1) Συμπληρωμένη την δήλωση συμμετοχής ομάδας και να υπογράφει από τον Γενικό Αρχηγό της Αποστολής. 2) Να μοιραστεί σε όλους τους δηλωθέντες της αποστολής αθλητές την ατομική δήλωση αθλητή η οποία συμπληρώνεται και υπογράφεται από τον κηδεμόνα. 3) Οι αθλητές των ομάδων που θα συμμετέχουν στο τουρνουά πρέπει να έχουν Δελτίο της Ε.Π.Ο. (πρωτότυπο και όχι φωτοτυπία) ή Πιστοποιητικό Γέννησης με ταυτοπροσωπία – σφραγισμένη φωτογραφία ή αστυνομική ταυτότητα (φωτοτυπία επικυρωμένη) και για τους αλλοδαπούς απαραίτητα διαβατήριο. 4) Η συμμετοχή αθλητή σε αγώνα ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται σε θεωρημένη κατάσταση υγείας ή ατομική βεβαίωση ιατρού θεωρείται ως αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή και επισύρει τις προβλεπόμενες από τον Κ.Α.Π. ποινές. ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ : Σε κάθε αγώνα θα συντάσσεται φύλλο αγώνος στο οποίο θα αναγράφονται οι διαγωνιζόμενες ομάδες, η ημερομηνία, το αποτέλεσμα, το όνομα του διαιτητή, οι σκόρερ ανά ομάδα, κάρτες, ενστάσεις και άλλες διατυπωμένες παρατηρήσεις που έχουν λάβει χώρα κατά την διεξαγωγή του αγώνα όπως αντιαθλητικές ενέργειες από ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες ή ακόμα και γονείς / φιλάθλους των διαγωνιζομένων ομάδων. ΠΟΙΝΕΣ : Αποβολή μόνο για το συγκεκριμένο αγώνα.(περίπτωση δύο κίτρινων καρτών) – ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, Αποβολής για το επόμενο παιχνίδι (ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του διαιτητή, συμπαικτών, αντιπάλων, θεατών), Οριστική αποβολή από το τουρνουά (περίπτωση βιαιοπραγίας ή ανταπόδοσης κτυπήματος, εξύβριση τα θεία ή διακωμώδηση του αθλήματος).

6 Διοργανώτρια Αρχή Η διοργανώτρια είναι υπεύθυνη :
Στον εξονυχιστικό έλεγχο της τήρησης κάθε ηλικιακής κατηγορίας, Την εξασφάλιση όλων των προσυμφωνηθέντων παροχών στις εγκαταστάσεις, Την διάθεση λεωφορείων για την μεταφορά αθλητών και παραγόντων από τις έδρες των ομάδων προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις του SportCamp και επιστροφή μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, Σε κάθε γήπεδο ορίζεται υπεύθυνος γηπέδου – γραμματεία, Κεντρική Γραμματεία της διοργάνωσης για οποιαδήποτε πληροφορία σε θέματα διαμονής, μεταφοράς και ενημέρωσης αποτελεσμάτων, Την εξασφάλιση διαιτησίας Την παροχή ιατρικής κάλυψης κατά την διάρκεια των αγώνων και την παρουσία ασθενοφόρου για την επίλυση έκτακτων προβλημάτων, Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, διαφοροποιήσει ή κατάργηση όρους που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη εφόσον το κρίνει απαραίτητο στην υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους της διοργάνωσης. Επίσης η διοργανώτρια απαλλάσσεται της ευθύνης για οποιαδήποτε τραυματισμό αθλητή κατά την διάρκεια των αγώνων, την μεταφορά αθλητών από και προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις, κατά την διαμονή τους στο αθλητικό κέντρο πιθανές ζημιές που τυχόν προκαλέσουν οι διαμένοντες η ευθύνη βαρύνει τους ιδίους.

7 Πρόγραμμα Αγώνων (Ενδεικτικό)
Παρασκευή 20 Ιουνίου : 12:00 – 13:00 Άφιξη Ομάδων, Διαπίστευση 13:30 – 14:30 Δείπνο Ομάδων 14:30-16:30 Ξεκούραση 17:30-21:00 Διεξαγωγή 1ης Αγωνιστικής 21:00-22:00 Βραδινό 22:00 Συνάντηση Προπονητών, Βασικές Ανακοινώσεις Διεξαγωγής Τουρνουά Σάββατο 21 Ιουνίου : 08:00-09:00 Πρωινό 09:00-14:00 Διεξαγωγή 2ης Αγωνιστικής 14:00-15:00 Μεσημεριανό 15:00-17:00 Ξεκούραση 17:00-21:00 Διεξαγωγή 3ης Αγωνιστικής 21:00-22:00 Βραδινό Κυριακή 22 Ιουνίου : 08:00-09:00 Πρωινό 09:00-13:00 Διεξαγωγή Β΄ Φάσης Αγώνες Τελικής Φάσης και Κατάταξης 13:30-14:00 Αναχώρηση Αποστολών

8 Έξοδα Συμμετοχής - Έπαθλα
Το κόστος συμμετοχής ανά αθλητή είναι : 90€ (χωρίς μετακίνηση) 95€ (Με μονή μετακίνηση) 100€ (πλήρης πακέτο) Στην τιμή περιλαμβάνεται : Η συμμετοχή Η ασφάλεια όλων των παιδιών Το κόστος διαμονής - 2 Διανυκτερεύσεις (σε κοιτώνες) Σίτισης για κάθε συμμετέχοντα αθλητή (Διατροφή σε μπουφέ, 6 γεύματα στο εστιατόριο του Sport Camp με 1ο γεύμα το μεσημεριανό 20/6 και τελευταίο γεύμα πρωινό 22/6).Οι συνοδοί και οι προπονητές θα διαμένουν μαζί με τα παιδιά. Δωρεάν φιλοξενία των προπονητών των ομάδων σε αναλογία 1/12. Διαιτητές Αγώνων Γραμματεία Αγώνα και Τουρνουά Κύπελλο στις δύο πρώτες ομάδες όλων των κατηγοριών Τα διπλώματα και τα μετάλλια στους αθλητές των τριών πρώτων ομάδων Διάφορα Δώρα και σουβενίρ Παροχή νερού σε όλους τους αγώνες Επίβλεψη από γιατρό Χρήση όλων των εγκαταστάσεων του Sport Camp

9 άριστη φιλοξενία και αναψυχή.
Επικοινωνία Θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συμμετέχουν οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ σας στο Summer Soccer Festival. Θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία για τα παιδιά σας, αφού θα συνδυάσουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, άριστη φιλοξενία και αναψυχή. Υπεύθυνος Τουρνουά : Arsenal Soccer School’s Kifissias – ΚΛΑΡΟΥΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Τηλ/νο Επικοινωνίας : & Υπεύθυνος Αγωνιστικού Προγράμματος : Γιάννης Μαυρόπουλος (Τεχν. Δ/ντης Arsenal Soccer School’s) Υπεύθυνος Διαιτησίας & Ιατρών : Μιχάλης Γιαννουρής Τρόποι Πληρωμής : Για την κράτηση της συμμετοχής προκαταβάλετε το 30% του συνολικού ποσού μαζί με την δήλωση συμμετοχής και το υπόλοιπο εξοφλείται με την άφιξη της αποστολής (ομάδας) στις εγκαταστάσεις του Sport Camp.

10 Δήλωση Συμμετοχής Ομάδος
Όνομα Ακαδημίας :____________________________________________________________________________ Επικεφαλής / Αρχηγός Αποστολής :_______________________________________________________________ Τηλ/νο επικοινωνίας (Σταθερό-Κινητό) :____________________________________________________________ (Συνοδού) :_____________________________________________________________________________ Χρώματα Ομάδας :____________________________________________________________________________ Αρ. Παικτών :__________Αρ. Συνοδ. :________ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :________________________________ Στοιχεία Επικοινωνίας Ακαδημίας / Οδός-Αριθμ.-Ταχ.Κωδ. :___________________________________________ Δήμος :_________________Τηλ. Επικ.-Ακαδημίας : (Σταθερό-Κινητό)_________________________________________ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : (ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ με Χ) : :__________ :__________ :__________ Με το παρόν δηλώνουμε την συμμετοχή όλων των αναγραφόμενων αθλητών & συνοδών στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ‘’SUMMER SOCCER FESTIVAL ‘’ που θα διεξαχθεί στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του SportCamp όπως προβλέπεται από την προκήρυξη της διοργανώτριας αρχής. Αποδεχόμαστε τους όρους και τους κανονισμούς συμμετοχής στην διοργάνωση και απαλλάσσουμε την Διοργανώτρια Αρχή από οποιαδήποτε ευθύνη τραυματισμών που μπορεί να προκύψουν στους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές που θα δηλωθούν. Επίσης αναλαμβάνουμε την ευθύνη αποζημίωσης οποιαδήποτε ζημιάς ή φθοράς υλικού, που τυχόν προκληθούν από τους αθλητές της ομάδας μας ή τους συνοδούς, στις εγκαταστάσεις του SportCamp. Ημερομηνία,………/……/2014 Σφραγίδα Σωματείου /Ακαδημίας Υπογραφή Υπευθύνου ……………………………………………………………………… ………………………………………………………

11 Αίτηση Εγγραφής Αθλητών
Όνομα Ακαδημίας :____________________________________________________________________________ Επικεφαλής/Αρχηγός Αποστολής :_________________________________________________________________ Τηλ/νο Επικοινωνίας (Σταθερό/Κινητό) :____________________________________________________________ Ονομαστικός Κατάλογος Ποδοσφαιριστών & Παραγόντων Ηλικ. Κατηγ. :_____________________________________ Προπονητής :________________________________________________________________________________ ΟΝΟΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Κατέβασμα ppt "Πρόσκληση – Σκοπός & Στόχος Διοργάνωσης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google