Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μάθημα ζωγραφικής Τοπίο Ατμοσφαιρική Προοπτική Στο βάθος του ορίζοντα τα χρώματα ξεθωριάζουν. Γίνονται «ψυχρά». Είναι αδύνατα. Κλίνουν…προς το μπλε (γαλάζιο).

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μάθημα ζωγραφικής Τοπίο Ατμοσφαιρική Προοπτική Στο βάθος του ορίζοντα τα χρώματα ξεθωριάζουν. Γίνονται «ψυχρά». Είναι αδύνατα. Κλίνουν…προς το μπλε (γαλάζιο)."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Μάθημα ζωγραφικής Τοπίο

3 Ατμοσφαιρική Προοπτική Στο βάθος του ορίζοντα τα χρώματα ξεθωριάζουν. Γίνονται «ψυχρά». Είναι αδύνατα. Κλίνουν…προς το μπλε (γαλάζιο). Α!...έχουν και λίγο μωβ (ιώδες).

4 Όσο πάμε …πίσω, τα χρώματα σβήνουν…. Ξεκινώντας από τον ουρανό, …δίνουμε ένα ελαφρά γαλάζιο σκούρο στο επάνω μέρος,…και το ξανοίγουμε καθώς…κατεβαίνουμε. Προσέξτε τα βουνά. Στο βάθος, το χρώμα, είναι αμυδρό. Η επόμενη οροσειρά…(δηλαδή αυτή που είναι πιο κοντά σε μας) είναι πιο έντονη. Το ίδιο συμβαίνει και με την μεθεπόμενη.

5 Κοιτάξτε, τώρα, το …έδαφος. Η γραμμή ορίζοντα έχει σκούρο χρώμα. Το έδαφος έχει ανοιχτό χρώμα. Όσο ερχόμαστε προς το μέρος μας, το χρώμα σκουραίνει και γίνεται «θερμό».

6 Κείμενα και ηλεκτρονική επεξεργασία: Αντώνης Γιάγκος


Κατέβασμα ppt "Μάθημα ζωγραφικής Τοπίο Ατμοσφαιρική Προοπτική Στο βάθος του ορίζοντα τα χρώματα ξεθωριάζουν. Γίνονται «ψυχρά». Είναι αδύνατα. Κλίνουν…προς το μπλε (γαλάζιο)."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google