Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΙΑΤΡΟΦΗ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΙΑΤΡΟΦΗ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΙΑΤΡΟΦΗ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!

2 Οι πιό υγιείς και μακρόβιοι άνθρωποι στη γη
Vilacabambans του Ισημερινού Αμπχάζιοι της Ρωσίας και Hunzukuts στο Πακιστάν

3 Ποιό είναι το μυστικό τους;
Η διατροφή τους αποτελείται κατά τοις εκατό από υψηλές σε περιεχομένο νερού τροφές όπως τα ωμά φρούτα και λαχανικά. Τρώνε πολύ ελάχιστα ή κανένα ζωικό προϊόν. Ο τρόπος ζωής τους περιλαμβάνει πολλή άσκηση σε ένα χημικά-ελεύθερο, φυσικό περιβάλλον με καθαρό αέρα και φρέσκο, μη μολυσμένο νερό.

4 Ποιό είναι το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ αυτής της διατροφής;
Η διατροφή SAD αποτελείται πρώτιστα από ΝΕΚΡΑ τρόφιμα, δηλ. επεξεργασμένα, ραφιναρισμένα, μαγειρεμένα. Έχει μαγειρευτεί κυριολεκτικά μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ. Δεν έχει απομείνει καθόλου ΖΩΗ σ’αυτήν.

5 Στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ του ο μέσος Αμερικανός θα φάει τις ακόλουθες ποσότητες ΝΕΚΡΩΝ τροφίμων και τοξικών χημικών ουσιών: ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ ΚΙΛΑ ΑΣΠΡΗ ΡΑΦΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΛΥΚΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ(DOUGHNUTS) 12 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΨΑΡΙΑ ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ & ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΛΙΤΡΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (Dr. Richard Schulze, σειρά μαθημάτων:Σταυροφορία Φυσικής θεραπείας, 1997)

6 Ο μέσος Αμερικανός που τρώει κρέας βάζει 45 κιλά ΖΩΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ στις φλέβες και τις αρτηρίες τους ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ! κάνει πολύ λίγη άσκηση έχει 11 κιλά υπερβολικού βάρους έχει υψηλή χοληστερόλη (το μέσο επίπεδο είναι 200) και θα έχει υψηλή πίεση αίματος Συνεπώς, η κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ είναι οι καρδιακές παθήσεις το εγκεφαλικό και ο καρκίνος.

7 ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΕΞΙ ΟΡΟΙ: ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΡΟΦΗ ΟΞΥΓΟΝΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

8 ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΖΩΗ Ως "ζωντανή τροφή" ορίζεται οποιαδήποτε τροφή στην οποία η "δύναμη ζωής" ή τα ένζυμα δεν έχουν καταστραφεί (από τη θερμότητα, τις χημικές ουσίες, την ακτινοβολία, την αποσύνθεση, το πάγωμα, το ραφινάρισμα, κ.λπ.). Τα ένζυμα είναι η "δύναμη ζωής" στις " ζωντανές τροφές ". Δεδομένου ότι τα κύτταρα πεθαίνουν στους 42 βαθμούς, οτιδήποτε έχει βραστεί, έχει ψηθεί, έχει βράσει στον ατμό ή έχει τηγανιστεί είναι νεκρό. Εδώ περιλαμβάνονται και τα ψημένα προιόντα, τα παστεριωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα,και οτιδήποτε είναι σε κουτί ή μπουκάλι -- σχεδόν όλα τα προιόντα σ’ένα τυπικό σουπερμάρκετ! Κανένα ζώο στη φύση δεν καταναλώνει "νεκρά" τρόφιμα, δηλαδή τρόφιμα που έχουν μαγειρευτεί ή έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία. Όλα τα τρόφιμα τρώγονται με τα ένζυμα άθικτα. Ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των τροφίμων που καταναλώνονται από τον Δυτικό άνθρωπο ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΊ μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ! Σήμερα,λόγω της διατροφής τους, το 25% των νέων στην Αμερική είναι στείροι...

9 Το σώμα μας έχει μια σταθερή διαδικασία επανοικοδόμησης
ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Το σώμα μας έχει μια σταθερή διαδικασία επανοικοδόμησης κάθε κύτταρο στο σώμα σας αντικαθίσταται εντελώς κάθε 2 έτη το 98% σε λιγότερο από 1 έτος ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΤΟΣ ΑΙΜΑ ΜΗΝΕΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΜΗΝΕΣ DNA ΜΗΝΕΣ ΣΥΚΩΤΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΡΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΓΕΥΣΗΣ ΗΜΕΡΕΣ

10 Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελείται από τα διάφορα όργανα του σώματος που καθαρίζουν και απελευθερώνουν το σώμα από τις τοξικές ή επιβλαβείς ουσίες. Το αίμα περιέχει ένα μικρό σώμα μαχητών των τοξινών αποκαλούμενων " λεμφοκύτταρα" ή λευκά κύτταρα αίματος. Αυτά αποτελούν μόνο το ένα τοις εκατό περίπου της συνολικής μάζας του σώματος. Αυτά τα μικρά λεμφοκύτταρα "τρώνε" οτιδήποτε το σώμα θεωρεί ότι είναι τοξικό, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του καρκίνου.

11 Έχει τζίρο $100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ετησίως στις ΗΠΑ μόνο.
Η "βιομηχανία του καρκίνου" Έχει τζίρο $100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ετησίως στις ΗΠΑ μόνο. Τα γιγαντιαία, μονοπωλιακά κατοχυρωμένα συμφέροντα της "βιομηχανίας καρκίνου" περιλαμβάνουν επίσης τις φαρμακοβιομηχανίες που κατασκευάζουν τα φάρμακα χημειοθεραπείας (επιχείρηση $50 δισεκατομμυρίων ετησίως!) την εταιρεία καρκίνου (που συλλέγουν $400 εκατομμύρια ετησίως) το εθνικό ίδρυμα καρκίνου τον Αμερικανικό ιατρικό σύλλογο(AMA) την Διεύθυνση Τροφίμων και φαρμάκων(FDA) και τις "ασφαλιστικές εταιρείες υγείας" που προωθούν ψευδώς τη "πάλη" κατά του καρκίνου (Charlotte Gerson, "η θεραπεία Gerson – θεραπεύοντας την " ανίατη "ασθένεια")

12 Οι εναλλακτικοί επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ τον ΚΑΡΚΙΝΟ
Αλλά συλλαμβάνονται, διώκονται ποινικά, ρίχνονται στη φυλακή, τιμωρούνται με πρόστιμα και χάνουν την άδειά τους να εξασκούν την ιατρική. Μέχρι σήμερα τα κατεστημένα συμφέροντα δεν έχουν παράγει ακόμα μια εφαρμόσιμη λύση για τον καρκίνο. Στην πραγματικότητα, έχει αποδειχθεί τώρα στατιστικά ότι τα θύματα του καρκίνου που δεν λαμβάνουν ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ έχουν μια πιό μακροχρόνια διάρκεια ζωής και ένα υψηλότερο ποσοστό επιβίωσης από εκείνους που υποβλήθηκαν σε χημειοθεραπεία, ακτινοβολία και χειρουργική επέμβαση! Εντούτοις, μπορείτε να αποτρέψετε και να απελευθερωθείτε από τον καρκίνο απλά με την κατανάλωση μιας διατροφής που αποτελείται αποκλειστικά από οργανικά καλλιεργημένα ωμά φρούτα και λαχανικά και χυμούς.

13 Το ανθρώπινο σώμα είναι μια ζωντανή μηχανή άνθρακα/οξυγόνου που λειτουργεί με καύση σε χαμηλή θερμοκρασία καυσίμου από ΑΝΘΡΑΚΑ Ένα σώμα παίρνει καύσιμα, τα καίει και αποβάλλει το άκαυτο μέρος των καυσίμων ως απόβλητα. Τα κύρια όργανα του "συστήματος εξάτμισης" του σώματος περιλαμβάνουν τους πνεύμονες, το δέρμα, το αίμα, το συκώτι, την χοληδόχο κύστη, τα νεφρά, τα έντερα, το παχύ έντερο, τους λεμφαδένες και την ουροδόχο κύστη. Εάν το σώμα επιβαρύνεται αφόρητα από τα χαμηλής ποιότητας καύσιμα ή "τα μη αποβαλλόμενα από την εξάτμιση" λόγω λανθασμένου είδους καυσίμων, η μηχανή του σώματος πεθαίνει επίσης.

14 Ποιά είναι τα σωστά "καύσιμα" για το ανθρώπινο σώμα;
     Δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένας ζωντανός οργανισμός πρέπει να χρησιμοποιεί ζωντανά τρόφιμα ως καύσιμα. Τα ζωντανά, οργανικά καύσιμα στα οποία τα ζωντανά ένζυμα δεν έχουν αφαιρεθεί με την επεξεργασία ή δεν έχουν σκοτωθεί με τη θερμότητα, την ακτινοβολία ή τις τοξικές χημικές ουσίες είναι το προτιμόμενο οικοδομικό υλικό όλων των μορφών ζωής στη γη.

15 Δοκιμάστε αυτό το πείραμα:
Πώς ξέρετε ότι τα ζωντανά τρόφιμα είναι καλύτερα καύσιμα για το σώμα από τα νεκρά τρόφιμα; Δοκιμάστε αυτό το πείραμα: Τοποθετήστε ένα μικρό κομμάτι μαγειρεμένου κρέατος σε ένα ρηχό πιάτο με νερό. Επίσης τοποθετήστε μια φρέσκια, οργανική κορυφή καρότου σε ένα ρηχό πιάτο με νερό. Αφήστε τα σε ένα δωμάτιο με θερμοκρασία 37 βαθμών Κελσίου για αρκετές ημέρες. Θα παρατηρήσετε ότι το κρέας θα σαπίσει, θα αποσυντεθεί και θα μυρίσει πολύ άσχημα. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει στο κρέας μέσα στα έντερά σας! Αντίθετα, η κορυφή του καρότου, που είναι ένας ζωντανός οργανισμός, θα βλαστήσει και θα αρχίσει να μεγαλώνει.

16 ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;
     Ο Louis Pasteur, ο διαπρεπής γάλλος φαρμακοποιός που εφηύρε "την παστερίωση", την διαδικασία που θερμαίνεται το γάλα και τα τρόφιμα προκειμένου να σκοτωθούν τα βακτηρίδια, πίστευε ότι "τα μικρόβια προκαλούν την ασθένεια". Προσπάθησε να καλλιεργήσει βακτήρια σε φρέσκα φρούτα χωρίς επιτυχία. Εντούτοις, πέτυχε να κάνει τα βακτηρίδια να μεγαλώσουν σε σούπα που σάπιζε. Ένας σύγχρονος του Pasteur ήταν ο Antoine Beauchamps. Ο Antoine παρατηρησε ότι οι μύγες δεν προκαλούν τα σκουπίδια. Μάλλον, τα σκουπίδια προσελκύουν τις μύγες. Επιπλέον, εάν σκοτώσετε τις μύγες, οι μύγες θα επιστρέψουν εφ' όσον παραμένουν τα σκουπίδια.

17 Δύο όροι πρέπει να ισχύουν για να πραγματοποιηθεί μια μόλυνση στο σώμα
Το ίδιο συμβαίνει με το ανθρώπινο σώμα. Δύο όροι πρέπει να ισχύουν για να πραγματοποιηθεί μια μόλυνση στο σώμα      1) Το σώμα πρέπει να αποδυναμωθεί από κάτι άλλο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ τα βακτηρίδια.              Αυτό είναι προφανές δεδομένου ότι τα βακτηρίδια όπως ο στρεπτόκοκκος, η φυματίωση, η πνευμονία, κ.λπ., είναι παρόντα όλα γύρω μας και μέσα κι’έξω από το σώμα μας, και όμως δεν είμαστε πάντα άρρωστοι.

18   2) Πρέπει να υπάρξουν "τρόφιμα" για να τραφούν τα βακτηρίδια επάνω στο σώμα.
Ο υγιής ιστός κυττάρων, όπως στους νωπούς καρπούς στο πείραμα του Louis Pasteur, δεν προσφέρει τίποτα στα βακτηρίδια να τραφούν. Όλα τα βακτηρίδια είναι καθαριστές. Όπως οι μύγες, τα βακτηρίδια τρώνε ΜΟΝΟ το νεκρό, τοξικό, σαπίζοντα ή αποσυντεθειμένο ιστό. Οι ιοί, τα βακτηρίδια, οι μύκητες, κ.λπ., επιτίθενται στο σώμα μόνο αφού το σώμα έχει γίνει αποδυναμωμένο από τα συσσωρευμένα "απορρίματα".  Coloured scanning, electron micrograph (SEM) of anthrax bacteria (Bacillus anthracis), the cause of the disease anthrax in humans and livestock.

19 το κρύωμα και οι πυρετοί δεν προκαλούνται από τα μικρόβια.
Παραδείγματος χάριν το κρύωμα και οι πυρετοί δεν προκαλούνται από τα μικρόβια. Αυτά είναι συμπτώματα της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ του ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ τις ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ το ΣΩΜΑ. ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ Η ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

20 Η πρόληψη και η θεραπεία "της ασθένειας" δεν είναι μόνο "να σκοτώσουμε τις μύγες"
Πρέπει να καθαρίσουμε και να ξεφορτωθούμε τα απορρίματα από τους οργανισμούς μας με τα οποία τρέφονται τα βακτηρίδια! Όταν το σώμα έιναι καθαρό, η φυσική υπεράσπισή μας ενάντια στην ασθένεια και τα βακτηρίδια (το ανοσοποιητικό σύστημα) θα είναι αρκετά ισχυρή να υπερασπίσει το σώμα μας από την ασθένεια.      (Όταν πέθαινε ο Louis Pasteur αναγνώρισε ότι είχε κάνει λάθος στην "θεωρία περί μικροβίων" ως αιτία πρόκλησης ασθένειας.)

21 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
Λόγω της συνεχούς προσπάθειας ανανέωσης των κυττάρων του σώματος, μπορούμε να ανακτήσουμε από την ασθένεια και να βελτιώσουμε την ποιότητα του σώματος - υπό τον όρο ότι χρησιμοποιούμε τα σωστά καύσιμα και δεν προσθέτουμε πάρα πολλές τοξικές ουσίες στο περιβάλλον των ζωντανών κυττάρων. Μπορείτε να αποτρέψετε την ασθένεια από τα βακτηρίδια και τις εκφυλιστικές ασθένειες και να απελευθερωθείτε από την ασθένεια απλά με την αλλαγή του είδους καυσίμων που καταναλώνετε.

22 Η επανοικοδόμηση των υγιών κυττάρων απαιτεί τους ακόλουθους ΕΞΙ όρους:
1. ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ = ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ      Τα κύτταρα πρέπει να τραφούν με ζωντανά τρόφιμα που περιέχουν μη θερμασμένα ή επεξεργασμένα ένζυμα. Τα τρόφιμα πρέπει να είναι χωρίς τοξικές ουσίες όπως είναι τα φυτοφάρμακα, τα συντηρητικά και η ακτινοβολία. Για να δημιουργήσουν τα κύτταρα την πρωτεϊ'νη και να χτίσουν το σώμα σας χρειάζονται και τα 22 αμινοξέα. Χρειάζονται όλες τις διαθέσιμες βιταμίνες και όλα τα ανόργανα άλατα (ιχνοστοιχεία) στα ωμά φρούτα και λαχανικά,. Χρειάζονται επίσης τα ουσιαστικά λίπη που βρίσκονται στα λίπη των ζωντανών τροφών (ξηροί καρποί, ελιές, σπόροι, κ.λπ.).

23 2. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΞΙΝΗ ΝΕΡΟ
Το σώμα είναι νερό περισσότερο από 70%.Συμπτωματικά, τα ωμά φρούτα και λαχανικά αποτελούνται επίσης από 70% νερό. Όλα τα κύτταρα του σώματος χρειάζονται καθαρό νερό. Το νερό πρέπει να είναι απαλλαγμένο από χλώριο που προκαλεί καρκίνο. 3. ΟΞΥΓΟΝΟ  Η μίξη της θερμότητας με το οξυγόνο και τα καύσιμα προκαλεί την καύση, η οποία παράγει την ενέργεια. Χρησιμοποιούμε την άσκηση για να πάρουμε οξυγόνο στο σώμα και να κάνουμε το οξυγόνο να κυκλοφορήσει μέσω του αίματος έτσι ώστε να μπορέσει να μεταφέρει τη τροφή στα κύτταρα. Αυτό απαιτεί τρεις τύπους ασκήσεων: αεροβική (που οξυγονώνει) άσκηση, ασκήσεις δύναμης και λεμφατική υποκίνηση. Κάθε ενεργή άσκηση φέρνει περισσότερο οξυγόνο στο σώμα.

24 4. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Τα ζωντανά καύσιμα και το οξυγόνο παρέχουν την ενέργεια για τα κύτταρα. Αυτή η ενέργεια χρησιμοποιείται για το χτίσιμο των νέων κυττάρων και την καθαριότητα του σώματος από τις τοξίνες όπως τα νεκρά καύσιμα, τα απόβλητα, οι τοξικές χημικές ουσίες, οι ιοί και η ακτινοβολία. Για να φτάσουν τα καύσιμα και το οξυγόνο στα κύτταρα, πρέπει να μεταφερθούν σε όλο το σώμα από το αίμα. Η σωματική δραστηριότητα κάνει το αίμα να κινηθεί σε όλο το σώμα.

25 6. ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
5. ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Η κατανάλωση νεκρών τροφών αναγκάζει το σώμα σας να δουλεψει σκληρά για να ωθήσει τα απόβλητα έξω. Αυτή η διαδικασία σας αφαιρεί ένα τεράστιο ποσό ενέργειας, και σας αφήνει νωθρό.      Οι ανθρώπινοι οργανισμοί επεξεργάζονται τα νεκρά, τοξικά καύσιμα, όπως είναι το μαγειρεμένο κρέας, ως απόβλητα.       6. ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

26 ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
Η δίαιτα με ζωντανές τροφές δεν είναι μια "δίαιτα" υπό την παραδοσιακή έννοια. Είναι πραγματικά μια αλλαγή του τρόπου ζωής που είναι ένα πρόγραμμα διατροφής, άσκησης και αποτοξίνωσης. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αρχίσει να ακολουθούν τη δίαιτα με ζωντανές τροφές. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ανακουφιστεί σχεδόν από οποιαδήποτε ανεπιθύμητη κατάσταση στο σωμά τους, όπως καρκίνο, καρδιακές παθήσεις, υψηλή πίεση αίματος, διαβήτη, παχυσαρκία, και αρθρίτιδα.      

27 Δοκιμάστε το για 21 ημέρες και δείτε και μόνοι σας τη διαφορά που τα ζωντανά καύσιμα κάνουν στη μηχανή σας!       Καταναλώστε μόνο τα ωμά, οργανικά, άψητα φρούτα και τα λαχανικά ΚΑΙ τους πρόσφατα στιμένους φρουτοχυμούς και φυτικούς χυμούς, ειδικά χυμό καρότων. Κάντε καθημερινή άσκηση, απολαύστε φρέσκο αέρα και ηλιοφάνεια, και πίνετε αρκετο νερό (χωρίς χλώριο).

28 ΑΛΛΑ, ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ...
     Υπάρχουν μερικοί από μας που μπορεί να έχουν κάποια δυσκολία να σταματήσουν τις παλαιές συνήθειες κατανάλωσης νεκρών "σκουπιδοτροφών". Αυτές οι παλαιές συνήθειες είναι βασισμένες στη συμπεριφορά που μας έμαθαν και σε αυτά που έχουμε διδαχθεί από τότε που είμασταν μικρά παιδάκια. Παραδείγματος χάριν, διδαχθήκαμε από τους γονείς και τους δασκάλους μας "να τρώμε το κρέας μας και να πίνουμε το γάλα μας και έτσι θα μεγαλώσουμε και θα γίνουμε μεγάλοι και γεροί".      

29 Το μεγαλύτερο μέρος της "διατροφικής " εκπαίδευσής μας έχει προέλθει από τις πολύ ακριβές διαφημίσεις       που σας διδάσκουν να θέλετε να φάτε την απανθρακωμένη σάρκα μιας νεκρής αγελάδας που σιγοκαίει σε ένα άσπρο ψωμάκι αλευριού που έχει κάθε κόκκο ζωής και θρεπτικής αξίας αλεσμένο και λευκασμένο εκτός του και το όποιο θα αναγκάσει τα κύτταρά σας να μεταλλαχθούν σε καρκινώδεις όγκους που θα φάνε το σώμα σας ζωντανό έως ότου πεθάνετε από βασανιστικό πόνο!

30 (John Robbins, " Διατροφή για μια νέα Αμερική " Video)
Τώρα υποτίθεται ότι πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό με πατάτες που τις έχουν παγώσει μέχρι θανάτου και έπειτα βράσει ζωντανές σε ζεματιστό, ταγγισμένο λίπος που θα κάνει τις φλέβες σας να φράξουν με λάσπη και να σας κάνουν να πεθάνετε με μια αγωνιωδώς επίπονη καρδιακή προσβολή! Το τελικό συμπλήρωμα είναι ένα ποτήρι ανθρακούχου νερού βρύσης που γεμίσανε με τοξικό αέριο χλωρίου και φθορίου που έχει αναμιχθεί με 11 ή περισσότερα κουταλάκια του γλυκού νεκρής, χωρίς διατροφική αξία, ραφιναρισμένης άσπρης ζάχαρης και τεχνητής αρωματικής ουσίας. Και μετά, μας λένε με ένα χαρούμενο, χαμογελαστό πρόσωπο κλόουν ότι εμείς υποτίθεται ότι πρέπει να θεωρήσουμε ότι αυτό είναι μια "ισορροπημένη διατροφή" και ότι ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ!! (John Robbins, " Διατροφή για μια νέα Αμερική " Video)      

31 Είναι καιρός να αρχίσουμε να παίρνουμε τον έλεγχο των επιλογών διατροφής μας, των οργανισμών μας και των ζωών μας!       Όσο υγιέστερο γίνεται το σώμα σας, τόσο περισσότερο θα βρίσκετε τη χαρά στην ευχάριστη γεύση και το άρωμα των "ζωντανών τροφών ".


Κατέβασμα ppt "ΔΙΑΤΡΟΦΗ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google