Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

<<Χρειάζεται να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο σαν μια οικογένεια, σαν μια ενιαία και αλληλοεξαρτώμενη κοινωνία, ως Κύτταρα ενός ενιαίου οργανισμού και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "<<Χρειάζεται να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο σαν μια οικογένεια, σαν μια ενιαία και αλληλοεξαρτώμενη κοινωνία, ως Κύτταρα ενός ενιαίου οργανισμού και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 <<Χρειάζεται να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο σαν μια οικογένεια, σαν μια ενιαία και αλληλοεξαρτώμενη κοινωνία, ως Κύτταρα ενός ενιαίου οργανισμού και να συνεργαστούμε για να διαχειριστούμε εμείς την ζωή μας>>

2 Το Κύτταρο Νέας Γης είναι μια ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση) που έχει ως στόχους: Την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, την δημιουργία υλικής και πνευματικής υγείας και αφθονίας Την ενίσχυση μέσω της συνένωσης όλων των δράσεων και ενεργειών που προάγουν την οικολογική και συλλογική συνείδηση Την δημιουργία πρόσφορου εδάφους για την ελεύθερη έκφραση των δημιουργικών δυνάμεων κάθε ανθρώπου Γενικότερα την διαμόρφωση μιας καλύτερη ζωή για όλους. Οι στόχοι μας περιλαμβάνουν τέσσερις βασικές ενότητες: 1. Ελεύθερο Πανεπιστήμιο 2.Γιορτές Ελεύθερης Γης 3.Οίκο-Δίκτυο 4.Οικολογικό χωριό

3 Η συντονιστική αποτελείτε από τα μόνιμα απασχολούμενα και ενεργητικά μέλη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Η γενική συνέλευση απαρτίζετε από εκλεγμένους αντιπροσώπους από κάθε: *ομάδα του δικτύου *ομάδα κάθε περιοχής *συλλογικότητα Μέλη – υποστηρικτές μπορούν να γίνουν όλοι οι άνθρωποι που συμφωνούν με τις αρχές και δράσεις μας ΚΥΤΤΑΡΟ ΝΕΑΣ ΓΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Σχεδιάγραμμα οργανωτικής δομής

4 Η συντονιστική (τα μόνιμα απασχολούμενα μέλη), είναι αυτά τα οποία τρέχουν το πρόνζεκτ, διαχειρίζονται θέματα με μεγάλη απαίτηση σε εργασία, υπευθυνότητα και ευρηματικότητα. Απασχολούνται μόνιμα και με πλήρη ωράριο εργασίας και αμείβονται για τις εργασίες τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προσφέρουν όταν απαιτείται αφιλοκερδώς. Βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την γενική συνέλευση. Την ένταξη νέου μέλους σε αυτή την ομάδα διαχείρισης (συντονιστική), αποφασίζουν τα πρωταρχικά μέλη της ίδιας ομάδας έπειτα από αίτηση του ενδιαφερόμενου. Υπολογίζουμε αυθαίρετα την συντονιστική σε 14 με 22 μέλη. Η Γενική συνέλευση αποτελείται από ένα αντιπρόσωπο από: Κάθε συλλογικότητα από όλη την Ελλάδα Κάθε τοπική ομάδα δράσης (Ελεύθερο Πανεπιστήμιο) Κάθε δίκτυο ( 8 δίκτυα : θεραπευτές-καλλιτέχνες-διατροφολόγοι-παραγωγοί- χειροτέχνες κ.τ.λ. Η Γενική συνέλευση προδιαγράφει σε μέγιστο βαθμό την πορεία και τον τρόπο δράσης της όλης ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. προτείνει μέλη για συμμετοχή στην συντονιστική, αποφασίζει τις δράσεις. Έχει δικαίωμα ελέγχου στα οικονομικά στοιχεία και στην πρόοδο των εργασιών. Υπολογίζουμε αυθαίρετα την Γενική συνέλευση σε 80 με 140 μέλη. Τα μέλη- υποστηρικτές αποτελούνται από όλους τους ανθρώπους ανά τον κόσμο που συμφωνούν με τις αρχές και τις δράσεις της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και επιθυμούν να λαμβάνουν ενημέρωση, να συμμετέχουν στις εργασίες σε εθελοντική ή ανταλλακτική βάση, να απολαμβάνουν υπηρεσίες και προιόντα του δικτύου στα πλαίσια της αχρήματης κοινωνικής οικονομίας, άσχετα εάν θα συμμετέχουν ενεργά ή όχι. Απαραίτητη προυπόθεση είναι η εγγραφή στα μητρώα της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και η καταβολή του συμβολικού ποσού των 5 ε. Υπολογίζουμε τα μέλη υποστηρικτές στις 10.οοο τον πρώτο χρόνο λειτουργίας.

5 Κύριες ενότητες: ΟΙΚΟΔΙΚΤΥΟ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

6 συντονισμός στο βέλτιστο ενώνοντας τον κόσμο

7 ΟΙΚΟ δίκτυο Το Οίκο-Δίκτυο είναι η σύνδεση πολλών δικτύων σε μια κοινή πλατφόρμα δράσης, σε πανελλαδικό επίπεδο, με στόχο την άμεση επικοινωνία, συνεργασία και ενδυνάμωση όσων συμμετέχουν. Μια ιντερνετική πλατφόρμα διασύνδεσης και ενημέρωσης καθώς και άμεση έμπρακτη συνεργασία μέσο των δράσεων των γιορτών ελεύθερης γης αλλά και του ελεύθερου πανεπιστημίου ανά περιοχή καταστούν το Οίκο-Δίκτυο απαραίτητο εργαλείο μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής.

8 Ομάδες / Δίκτυα Συλλογικότητες / δίκτυα / κινηματικές δράσεις Η σύνδεση όλων των συλλογικών δράσεων και παράλληλων δικτύων που τώρα αναπτύσσονται τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό είναι μια μεγάλη ιδέα, που σε όποιο βαθμό μπορέσει να πραγματωθεί, θα προσφέρει μεγάλα οφέλη σε όλους. Η ανταλλαγή γνώσεων, ο συντονισμός και η συνεργασία, η πληροφόρηση, η δυνατότητα δημιουργίας νέων δομών κ.τ.λ. που προσφέρονται μέσα από την ένωση πολλών ανθρώπων με κοινό όραμα είναι ανυπολόγιστη. Καλλιτέχνες Το δίκτυο των καλλιτεχνών αποτελείτε από 4 άλλα δίκτυα: Μουσικών, χορευτών/ακροβατών, ηθοποιών, media art. Σκοπός αυτού του μεγάλου δικτύου είναι να ενισχύσει τους αξιόλογους καλλιτέχνες τόσο στην παραγωγή όσο και στην προώθηση των έργων τους. Ανοιχτά studio, κάλυψη βίντεο, οργάνωση εκδηλώσεων και άλλες δράσεις στηρίζουν το καλλιτεχνικό δίκτυο στο μέγιστο. Παράλληλα οι καλλιτέχνες έχουν την ικανότητα να επικοινωνήσουν άμεσα και σε βαθύ επίπεδο με μεγάλο αριθμό ανθρώπων, εμπνέοντας και ενώνοντας όλους στην νέα γη.

9 Οίκο-χειροτέχνες : Άνθρωποι που με υπομονή, έμπνευση και μεράκι κατασκευάζουν με τα χέρια τους χειροποίητα χρηστικά αντικείμενα ή έργα τέχνης με φυσικά υλικά και τα διαθέτουν από χέρι σε χέρι στους συνανθρώπους τους. Μέσο του δικτύου προτείνονται συνεργασίες στο κατασκευαστικό τομέα και στον τομέα της προώθησης, καθώς και αμοιβαία ανταλλαγή γνώσης. Οίκο-παραγωγοί : Άνθρωποι που με αγάπη για την φυσικότητα επέστρεψαν στις ομορφιές της γης, παράγουν με σεβασμό και οικολογικές μεθόδους αγνά αγαθά, τα μεταποιούν και τα διαθέτουν από χέρι σε χέρι στους συνανθρώπους τους, μοιράζονται απλόχερα τις γνώσεις και τους σπόρους τους. Μέσο του δικτύου προτείνονται συνεργασίες, τόσο στις πρακτικές εργασίες καλλιέργειας, όσο και στην οργάνωση διάθεσης (κοινωνική γεωργία).

10 Ανθρώπινη επικοινωνία Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι ένα μεγάλο θέμα στην σύνχρονη βαβυλωνιακή εποχή. Ο τρόπος δομής και λειτουργίας όλων των δικτύων που σχηματίζουμε, τα Ελεύθερα Πανεπιστήμια, οι Γιορτές Ελεύθερης Γης και η πρόταση μας για τον κόσμο γενικότερα, προάγουν και έχουν ως κύριο βασικό χαρακτηριστικό τους, την αληθινή και αρμονικά δημιουργική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Σε αυτό το δίκτυο συμμετέχουν άνθρωποι που είναι αφιερωμένη επάνω στην έρευνα της ανθρώπινης επικοινωνίας, μαθαίνοντας τους ανθρώπους μέσο πρωτοπόρων τεχνικών και βιωματικών συλλογικών εργασιών να εκφράζουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια τις πραγματικές τους ανάγκες και να λύνουν τις μπλοκαρισμένες και εγωιστικές συναισθηματικές καταστάσεις.

11 Ελευθεριακή ολιστική μάθηση Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών στην σύγχρονη εποχή προβληματίζει όλους τους νοήμων συνειδητούς γονείς και η έλλειψη προοπτικής στον τομέα της εργασίας και του βιοπορισμού, σε μια εποχή απόλυτης εξειδίκευσης σε κάθε τομέα προβληματίζει άπαντες. Στο εξωτερικό υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια αυτό-διαχειριζόμενα εκπαιδευτικά κέντρα που σέβονται τις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή, όπου τα παιδιά διαχειρίζονται πλήρως την λειτουργία του σχολείου τους, έρχονται άμεσα σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον, με την καλλιέργεια της γης, με τις τέχνες, με την οργάνωση κ.τ.λ., με τρόπο τέτοιο ώστε η εκπαίδευση να προάγει αληθινούς και ελεύθερους ανθρώπους με μεγάλη συν-αισθητήρια αντίληψη και πρακτική ουσιαστική γνώση. Είδη στην χώρα μας αναπτύσσονται ομάδες σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα, που δημιουργούν τα πρώτα ελευθεριακά νηπιαγωγεία δημιουργικής απασχόλησης, ενώ παράλληλα άλλες συλλογικότητες ή και άτομα αφοσιώνονται σε αυτό τον τομέα. Βασικός στόχος του δικτύου είναι η συνένωση όλων αυτών για την επίτευξη πάρουσίασης πλήρης πρότασης λειτουργίας ελευθεριακών ολιστικών σχολείων εντός του Ελεύθερου Πανεπιστημίου κάθε περιοχής καθώς και στις Γιορτές Ελεύθερης Γης.

12 Θεραπεία Θεραπευτές φυσικής και προληπτικής ιατρικής, ομοιοπαθητικής, βότανο-θεραπείας, βελονισμού, μεθόδων αυτό-ίασις, φυσιοθεραπείας, γιόγκα, τάι-τσί κ.τ.λ. ενώνονται σε αυτό το δίκτυο για να δημιουργήσουν ένα > σύστημα κοινωνικού ιατρείου, αποκλειστικά με φυσικά μέσα και παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες μεθόδους. Διατροφή Η τροφή είναι το φάρμακό σου και είναι η ώρα να πάρουμε λίγο πιο στα σοβαρά το θέμα. Με αυτό το δίκτυο θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλήρης πρόταση υγιεινής διατροφής, να διαδώσουμε δυναμικά τις γνώσεις για τις ιδιότητες των τροφών και των συνδυασμών τους που προάγουν την υγεία, δεμένα όλα αυτά με νόστιμες συνταγές! Το κάθε Ελεύθερο Πανεπιστήμιο και το κυλικείο της Γιορτής Ελεύθερης Γης οργανώνετε και λειτουργεί βάση των προτάσεων αυτού του δικτύου.

13 Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Το ελεύθερο πανεπιστήμιο είναι μόνιμοι στεγασμένοι πολύ-χώροι ανά περιοχή που λειτουργούν καθημερινά ως : •ελεύθερα εκπαιδευτικά κέντρα βιωματικής και ελευθεριακής μάθησης, •ως σημεία λειτουργίας της ανταλλακτικής αχρήματης οικονομίας του δικτύου, •ως χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων, •ως σημείο ενημέρωσης και πληροφόρησης για τις δράσεις του Οίκο-Δικτύου. Ο τρόπος λειτουργίας και οργάνωσης είναι πανομοιότυπος με την δομή λειτουργίας όλης της ΚΟΙ.Σ.ΕΠ. (συντονιστική - γενική συνέλευση - μέλη υποστηρικτές).

14 Οι γιορτές ελεύθερης γης ταξιδεύουν την Ελλάδα οργανώνοντας συναντήσεις ανθρώπων με κοινό όραμα για ένα καλύτερο κόσμο σε μεγάλα οικολογικά φεστιβάλ που διαρκούν 3 ημέρες και αποτελούν ένα πραγματικό ζυμωτήριο ιδεών και πρακτικών εφαρμογών που μας οδηγούν ένα βήμα κοντύτερα στην συλλογική συνείδηση, στην οικολογία, στην αλληλεγγύη, στην ελευθερία.

15 •Το μαγικό λεωφορείο ταξιδεύει ανά την Ελλάδα διοργανώνοντας μαζί με την τοπική ομάδα του ελεύθερου πανεπιστημίου, τις γιορτές ελεύθερης γης. Το λεωφορείο διαθέτει ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει τοπικά από όπου περνάει και σε απευθείας σύνδεση με άλλους σταθμούς καθώς και στις σελίδες του ίντερνέτ των γιορτών Μια ομάδα τεχνικών καταγράφουν κάθε γεγονός, είδηση ή ανάγκη που παρουσιάζετε που επικοινωνείτε άμεσα με τον κόσμο. Το λεωφορείο δεν είναι μόνο του! Ένα φορτηγό μεταφέρει τον βαρύ εξοπλισμό των εγκαταστάσεων του Φεστιβάλ, και συνήθως ακολουθείτε από μικρά βάν από ομάδες ζογκλέρ και θέατρο δρόμου, μουσικούς ή παραγωγούς που συνοδεύουν για κάποιο καιρό την γιορτή. Οίκο-παραγωγοί και οίκο χειροτέχνες μικρής δυναμικής εκθέτουν τα μοναδικά και πολύτιμα οικολογικά τους αγαθά, ενώ παράλληλα μιλάνε για τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους είτε προσωπικά στο εκθετήριο τους είτε μέσο εργαστηρίων και σεμιναρίων που πραγματικά συμβαίνουν σχεδόν διαρκώς και παράλληλα όλο το τριήμερο.

16 •Κάθε άνθρωπος που συμμετέχει αλλά και κάθε επισκέπτης γίνετε μέλος της μεγαλύτερης, ελεύθερης και αυτό-διαχειριζόμενης ομάδας, δημιουργώντας ένα τεράστιο δίκτυο αλληλεγγύης. •Οι Γιορτές Ελεύθερης Γης προάγουν την ενεργή συμμετοχή υπεύθυνων και συνειδητών ανθρώπων όσο αφορά την διαμόρφωση της ζωής και την διαχείρηση του φυσικού μας περιβάλλοντος. Για αυτό προβάλουν συνεχώς την αυτό διαχείριση, την προσφορά, την συλλογική συνείδηση •Σε κάθε γιορτή γίνετε ανοιχτό κάλεσμα γενικής συνέλευσης προς όλους τους πολίτες, ενισχύοντας και προβάλλοντας έμπρακτα το κίνημα της άμεσης συμμετοχικής δημοκρατίας. •Πάνω από 50 εργαστήρια λειτουργούν από τους παραγωγούς και τους χειροτέχνες. •Συλλογικότητες από όλη την Ελλάδα, κινηματικές δράσεις, ομάδες, δίκτυα, έχουν θέση σε αυτή την γιορτή, για συσπείρωση των δράσεων τους και άμεση επαφή με τους πολίτες, με ανοιχτές συνελεύσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις. Οι Γιορτές Ελεύθερης Γης είναι γεμάτες πολιτισμό! Μουσικά συγκροτήματα από όλο τον κόσμο που παίζουν την δικιά τους μουσική, θεατρικές ομάδες δρόμου, ακροβάτες, ζογκλέρ και κλόουν, κουκλοθέατρα, διαδραστικά παιχνίδια και κυνήγι θησαυρού, τραμπολίνα, προβολές ντοκιμαντέρ και πρωτοπόρων ταινιών και άλλα, χαρίζουν χαρά γνώση και διασκέδαση απλόχερα και δωρεάν σε όλους! Στο Φεστιβάλ υπάρχει πραγματικά πολύ καλή ενέργεια, όλοι αισθάνονται ότι η νέα γη είναι είδη εδώ, και ότι όλοι είμαστε μέλη μιας μεγάλης ΟΙΚΟγένειας.

17 •200 συμμετέχοντες – εκθέτες •30 συλλογικότητες – κινηματικές δράσεις •100 εργαστήρια •4 προβολές ταινιών - ντοκυμαντέρ •12 μουσικά σχήματα •3 θεατρικές παραστάσεις •Ολοήμερη δημιουργική απασχόληση παιδιών •Ανοικτή συνέλευση Χωριό παραγωγώνΠαιδικό χωριό Χωριό χειροτεχνών Χωριό υγείας & ομορφιάς Χωριό συλλογικοτήτων Χωριό θεραπείας & επικοινωνίας ΥΠΟΔΟΧΗΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑΚΑΜΑΡΙΝΙΑ κυλικείο WC Ιατρείο STAGE Κάθε ημέρα αφιερωμένη σε μια θεματική ενότητα: • 1ή μέρα στην προστασία του περιβάλλοντος και στην βιοποικιλότητα •2ή μέρα σε κάποιο ευαίσθητο κοινωνικό ή οικολογικό τοπικό θέμα •3ή μέρα στην ανθρώπινη επικοινωνία και στην ελευθεριακή μάθηση. Την 3ή μέρα καλούμε όλους τους πολίτες σε γενική συνέλευση.

18 Χρηματοδότηση Τρόποι χρηματοδότησης της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. : 1.Συμβολικό ποσό εγγραφής μελών υποστηρικτών 5 ε 2.Δωρεές από πολυάριθμες ιστοσελίδες, μία για κάθε δίκτυο, αλλά και μια κεντρική για το όλο project 3.Κυλικείο στις γιορτές ελεύθερης γης και τοπικά σε κάθε ελεύθερο πανεπιστήμιο. 4. Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών που παράγονται αποκλειστικά για την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και την χρηματοδότηση της. 5. Συμβολικό ποσό συμμετοχής των μελών στα δρώμενα 6.Οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων (συναυλίες, party, εργαστήρια) 7.Συμβολικό ποσό από manager - προώθηση μελών του δικτύου

19 Αχρήματη κοινωνική & ανταλλακτική οικονομία • «Πρόκειται για μια οικονομία των αναγκών, σχεδιασμένη και εφαρμοσμένη στη βάση της κοινωνίας και σε τοπικό και σε περιφερειακό επίπεδο. Η συνύπαρξη της εκτεταμένης κάλυψης των αναγκών, της προσέγγισης της οικονομικής δραστηριότητας από τη σκοπιά της αλληλεγγύης και της υλοποίησης δημοκρατικών μορφών οργάνωσης και λήψης αποφάσεων αποτελεί ουσιαστική εμπειρία, η οποία μπορεί να μεταφερθεί και να βελτιωθεί, αλλά και να αποτελέσει τη βάση ενός νέου παραγωγικού, κοινωνικού και δημοκρατικού παραδείγματος»

20 Τρόπος συμμετοχής Όλες οι ανταλλαγές υποχρεωτικά μπορούν να συμβούν μόνο μεταξύ μελών, γίνονται μέλη πολλοί άνθρωποι και σε κάθε περιοχή. Κάθε ανταλλαγή συμβαίνει σε φυσικό χώρο, στο κατά τόπους Ελεύθερο Πανεπιστήμιο και σε κάθε οικολογικό φεστιβάλ (εξαίρεση το νούμερο 6 παρακάτω). Οι ανταλλαγές καταγράφονται ηλεκτρονικά σε ιστοσελίδα με βάση δεδομένων κάθε λογαριασμού μέλους. Υπάρχει μια ανταλλακτική μονάδα σε εγγραφή μορφή που από την μια πλευρά δηλώνει την αξία της ανταλλαγής και από την άλλη γράφει την πορεία των συναλλαγών του συγκεκριμένου εγγράφου (δυνατότητα επαλήθευσης και ιχνηλασιμότητας ανταλλαγών ) •1.Δημιουργούμε μια μονάδα ως ανταλλακτικό μέσο μεταξύ των μελών •2.Η αξία της μονάδας σε σχέση με το ε δυναμώνει όσο μεγαλώνει το δίκτυο και η αξία του •3.Βάζουμε πλαφόν το ποσό των 3000 ε σε κάθε λογαριασμό •4.Ανταμείβουμε με μπόνους όσους καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού τους, βάζουμε πέναλτι σε όσους δεν τον κινούν •5.Ενισχύουμε τους λογαριασμούς μελών που προσφέρουν είδη και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης •6.Ενημερώνουμε και εντάσσουμε στο δίκτυο προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν βασικές μας ανάγκες (αποθήκη χαρτικών, βενζινάδικα, ιδιωτικά ιατρεία κ.τ.λ.), ώστε το ανταλλακτικό δίκτυο να μπορέσει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών και να μην υπάρχει ανάγκη για ευρώ. •7.Μέσω των γιορτών και των ελεύθερων πανεπιστημίων ανά περιοχή, ενώνουμε τα τοπικά ανταλλακτικά δίκτυα που υπάρχουν σε μια πανελλαδική εναλλακτική κοινωνική οικονομία.

21 Τρόπος συμμετοχής Υπάρχουν 4 βασικοί τρόποι συμμετοχής : 1.Ως βασικό συντονιστικό μέλος με πλήρης απασχόληση και συμμετοχή. (συντονιστές πανελλαδικού δικτύου ανά δίκτυο, ταμίας, εκπρόσωπος, γραμματεία, προώθηση – marketing, σχεδιασμός κ.τ.λ.). 2.Ως μέλος της γενικής συνέλευσης (εκπρόσωπος τοπικής ομάδας ελεύθερου πανεπιστημίου, εκπρόσωποι συλλογικοτήτων, ανάληψη εποχιακών εργασιών κ.τ.λ. ) 3. Ως μέλος υποστηρικτής (εγγραφή, δωρεά, εθελοντική συμμετοχή, ενημέρωση κ.τ.λ. )

22 Ενημέρωση / επικοινωνία Σελίδες : •http://kyttaroecovillage.wordpress.comhttp://kyttaroecovillage.wordpress.com •http://ecofestival.weebly.comhttp://ecofestival.weebly.com •http://ecofestival.wordpress.comhttp://ecofestival.wordpress.com •http://freegreek.wordpress.comhttp://freegreek.wordpress.com Fb: Oικοκοινότητα Κύτταρο Κύτταρο Νέας Γης ΟΙΚΟ δίκτυο Γιορτές Ελεύθερης Γης Επικοινωνία kyttaroneasgis@yahoo.com 6983669784 Σουρής Παναγιώτης – συντονιστής


Κατέβασμα ppt "<<Χρειάζεται να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο σαν μια οικογένεια, σαν μια ενιαία και αλληλοεξαρτώμενη κοινωνία, ως Κύτταρα ενός ενιαίου οργανισμού και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google