Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γράψε στους κύκλους τι συμβαίνει το φθινόπωρο ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γράψε στους κύκλους τι συμβαίνει το φθινόπωρο ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γράψε στους κύκλους τι συμβαίνει το φθινόπωρο ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

2 Γράψε στους κύκλους τι συμβαίνει το φθινόπωρο ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ Ανοίγουν τα σχολεία Οργώνουν τα χωράφια Κάνουν κρασί Κάνουν μουσταλευριά Πέφτει η θερμοκρασία Έχουμε τα πρωτοβρόχια Φεύγουν τα αποδημητικά πουλιά Πέφτουν τα φύλλα

3 Βρες από το Clip Art εικόνες που να σχετίζονται με τους στίχους του ποιήματος που διαβάσαμε σήμερα στην τάξη. Έρχομαι μαζί με τα κιτρινισμένα φύλλα. Έλα, έλα κοριτσάκι, μυρίζω νοτισμένο χώμα και γομολάστιχα. Έλα, έλα αγοράκι, κάτσε σ’ ένα ιπτάμενο φύλλο να φύγουμε μαζί, Φτιάξε χάρτινες βαρκούλες να τις πάρει η βροχή. Σ’ αρέσει η καινούρια σου η τσάντα; Για κοίτα πόσο ψήλωσε η Βάνα!

4 Βρες από το Clip Art εικόνες που να σχετίζονται με τους στίχους του ποιήματος που διαβάσαμε σήμερα στην τάξη. Έρχομαι μαζί με τα πρωτοβρόχια. Τρέξε, τρέξε να ψήσουμε κάστανα. Γέμισαν πάλι τ’ ανθοπωλεία πολύχρωμα χρυσάνθεμα. Πώς οργώνουν τα χωράφια τα τρακτέρ! Πάτα, πάτα το μούστο καλά, βάλε και μπόλικο σουσάμι στη μουσταλευριά. Έρχομαι μαζί με τη βαριά μυρουδιά των σταφυλιών του τρύγου. Έλα, έλα αγοράκι, έλα, έλα κοριτσάκι. Δε μ’ ακούς; Είμαι το φθινόπωρο.


Κατέβασμα ppt "Γράψε στους κύκλους τι συμβαίνει το φθινόπωρο ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google