Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

COMENIUS PROJECT  2-9 Απρίλιος 2011  Ελλάδα, Ελευσίνα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "COMENIUS PROJECT  2-9 Απρίλιος 2011  Ελλάδα, Ελευσίνα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 COMENIUS PROJECT  2-9 Απρίλιος 2011  Ελλάδα, Ελευσίνα.

2 ΣΟΥΝΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο4/04/2011  Δευτέρα…μετά και την άφιξη των Σουηδών είμαστε έτοιμοι για αυτή την πανέμορφη εκδρομή στο Σούνιο, στον Ναό του Θεού των θαλασσών, του Ποσειδώνα.

3 Η πρωινή ετοιμασία.  Η μέρα ξεκινάει με ένα χαρούμενο πρωινό ξύπνημα, ένα πλούσιο πρωινό και με ένα υπέροχο χαμόγελο στα χείλη κατευθυνόμαστε προς το σχολείο για την αποχώρηση για τον Ναό.

4 Η διαδρομή για το Σούνιο.  Μετά την άφιξη όλων των μαθητών και από τα τρία σχολεία είμαστε έτοιμοι να επιβιβαστούμε στο λεωφορείο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής επικρατούσε χορός, μουσική, χαμόγελα και ενημερώσεις για την σημερινή ημέρα. Μετά από περίπου 2 ώρες φτάσαμε στο Σούνιο.

5 Ο Ναός.  Αφού ανεβήκαμε στον Ναό οι μαθητές από τα τρία σχολεία έτρεξαν για να βγάλουν φωτογραφίες ποζάροντας με φόντο τον Ναό. Αργότερα η εξερεύνηση του τόπου ξεχώριζε καθώς ομάδες μαθητών έτρεχαν από εδώ και από εκεί για να εξερευνήσουν μέχρι και το μικρότερο πετραδάκι. Ακολούθησε το κολατσιό και η επιβίβαση στο λεωφορείο.

6 Επόμενη στάση Ευγενίδιο Ίδρυμα. Πλανητάριο.  Κάτι ξεχωριστό για τους περισσότερους μαθητές που με την είσοδο μας στην αίθουσα κοίταζαν γύρω για να απολαύσουν αυτό το πρωτόγνωρο θέαμα. Μια όμορφη αλλά λίγο βαρετή παράσταση ήρθε για να τερματίσει αυτήν την κουραστική αλλά προπάντων υπέροχη ημέρα.

7 Το τέλος.  Αφού φτάσαμε στην Ελευσίνα χωριστήκαμε ο καθένας με το ζευγάρι του φιληθήκαμε, και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα.

8  Για αυτή την εκδρομή εργάστηκαν οι μαθητές Γιώργος Χυτήρης, Χρήστος Καμπόλης και Κοσμάς Ορτυκίδης. Επίσης δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την πολύτιμη βοήθεια της Κυρίας Γολικίδου.  04/04/2011


Κατέβασμα ppt "COMENIUS PROJECT  2-9 Απρίλιος 2011  Ελλάδα, Ελευσίνα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google