Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1. Η καλυτερη φωτογραφια για το 2006 απο τον αμερικανο Spencer Platt: Νεαροι Λιβανεζοι επισκεπτονται τις βομβαρδισμενες γειτονιες της Βηρυττου μεσα σε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1. Η καλυτερη φωτογραφια για το 2006 απο τον αμερικανο Spencer Platt: Νεαροι Λιβανεζοι επισκεπτονται τις βομβαρδισμενες γειτονιες της Βηρυττου μεσα σε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1. Η καλυτερη φωτογραφια για το 2006 απο τον αμερικανο Spencer Platt: Νεαροι Λιβανεζοι επισκεπτονται τις βομβαρδισμενες γειτονιες της Βηρυττου μεσα σε ενα κατακοκκινο Mini Cabrio. Η φωτογραφια ειναι απο την ημερα της ανακωχης. Αργοτερα εγινε γνωστο οτι δεν επροκειτο για σαϊτ σηινγκ πλουσιων αλλα για ενοικους της περιοχης που ειχαν καταφυγει σε ασφαλεστερες γειτονιες και εβλεπαν τα κατεστραμμενα σπιτια τους για πρωτη φορα. Το αυτοκινητο ηταν δανεικο.

2 2. Το πρωτο βραβειο στη κατηγορια «Ειδησεις» κερδισε ο Oded Balilt
2. Το πρωτο βραβειο στη κατηγορια «Ειδησεις» κερδισε ο Oded Balilt. Μια ισραηλινη εποικος στην Aμονα της Δυτικης Οχθης αντιστεκεται στις ισραηλινες δυναμεις ασφαλειας που θελουν να επιβαλουν την εκκενωση της περιοχης απο τους εποικους.

3 3. Ο αμερικανος Peter van Agtmael κερδισε το δευτερο βραβειο στην κατηγορια «Γενικες Ειδησεις».

4 4. Το πρωτο βραβειο στην κατηγορια "Spot News Single" πηγε στον Akintunde Akinleye. Η ληψη δειχνει εναν ανδρα στα ερειπια του σπιτιου του μετα την εκρηξη ενος αγωγου αεριου στο Lagos της Νιγηριας.

5 5. Πρωτη θεση στις "Spot News Stories" για τον Davide Monteleone
στο Λιβανο.

6 6. Στην κατηγορια «Μεμονωμενες φωτογραφιες απο την επικαιροτητα» νικησε ο αργεντινος Walter Astrad. Στην εικονα αλλο ενα θυμα στη σειρα φονων γυναικων στη Γουατεμαλα.

7 7. Το δευτερο βραβειο στις «Μεμονωμενες φωτογραφιες απο την επικαιροτητα» απονεμηθηκε στο δανο Jan Grarup για τη φωτογραφια του με προσφυγες στο σουδανικο Νταρφουρ.

8 8. Δευτερη θεση στην κατηγορια «Ανθρωποι στις ειδησεις» για τον Arturo Rodriguez. Παρακολουθησε τουριστες στην Τενεριφη να περιθαλπτουν παρανομους αφρικανους μεταναστες.

9 9. Δευτερη θεση στις «Αθλητικες φωτογραφιες» για τον ιταλο Lorenzo Ciccone Massi, που φωτογραφησε φοιτητες σε γυμναστικη ακαδημια του Πεκινου.

10 10. Η καλυτερη φωτογραφια στις «Αθλητικες φωτογραφιες» τραβηχτηκε απο το βραζιλιανο João Kehl σε ενα προπονητηριο μποξ του Σαο Παολο.

11 11. Πρωτο βραβειο στην «Επικαιροτητα» για τον José Cendón

12 12. Πρωτο βραβειο στην κατηγορια «Καθημερινοτητα»: Ο David Guttenfelder φωτογραφησε τον "Lonely Man" στο Τοκυο.

13 13. Το δευτερο βραβειο στην «Καθημερινοτητα» πηγε στον David Butow για τη φωτογραφια του απο ενα δρομο της Νεας Υορκης.

14 14. Στις «Γενικες ειδησεις» τριτη θεση για τον Daniel Aguilar
συμμετοχη του σε λεηλασιες κατα τη διαρκεια της εξεγερσης στη μεξικανικη πολη Οαξακα.

15 15. Ο Nicolas Righetti πηρε την πρωτη θεση στα «Πορτραιτα»
ο προεδρος Σεπαρμουραντ Νυαζοφ.

16 16. Η απεικονιση αυτη του Clint Eastwood απο τον Damon Winter κερδισε την τριτη θεση στα «Πορτραιτα».

17 17. Δευτερη θεση στην «Τεχνη και διασκεδαση» για την Carolyn Cole
17. Δευτερη θεση στην «Τεχνη και διασκεδαση» για την Carolyn Cole. Στην εικονα η Debbie Davis ετοιμαζεται πριν απο ενα σοου της στη Νεα Ορλεανη.

18 18. Αυτο το αφρικανικο αιλουροειδες εδωσε στο φωτογραφο Michael Nichols την πρωτη θεση στην κατηγορια «Μεμονωμενες φωτογραφιες Φυσης». Η φωτογραφια εχει τραβηχτει στο εθνικο παρκο Ζακουμα στο Τσαντ.

19 19. Πρωτη θεση στην κατηγορια «Φυση»: Ενα θαλασσιο λιονταρι κυνηγαει εναν πιγκουινο στην Ανταρκτικη. Του Paul Nicklen.

20 20. Ο Denis Darzacq φωτογραφησε ενα ακροβατη του δρομου στο Παρισι και κερδισε την πρωτη θεση στην κατηγορια «Τεχνη και διασκεδαση».


Κατέβασμα ppt "1. Η καλυτερη φωτογραφια για το 2006 απο τον αμερικανο Spencer Platt: Νεαροι Λιβανεζοι επισκεπτονται τις βομβαρδισμενες γειτονιες της Βηρυττου μεσα σε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google