Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ. ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ. ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

2 ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ

3 ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ

4 ΠΑΤΡΟΝ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΟΝ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

5

6 ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΛΕΚΤΑ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ; ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ…. ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΛΕΚΤΑ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ; ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ….

7 Πούλα κι εσύ….. Τώρα μπορείς και εσύ να πουλήσεις είδη ένδυσης που για κάποιο λόγο μένουν αχρησιμοποίητα σε κάποιο ντουλάπι ή τις χειροτεχνίες σου. Αυτά μπορεί να είναι ρούχα, πλεκτά, τσάντες, ζώνες, φουλάρια, καπέλα. Πως; Βάλε την τιμή που επιθυμείς και πρόσθεσε 20% προμήθεια. Πχ. Εάν θέλεις να πουλήσεις ένα φουλάρι 5 ευρώ, θα υπολογίσεις 5 * 20% =6 και στο καρτελάκι θα γράψεις 6 ευρώ. Η ενοικίαση του χώρου για ένα μήνα κοστίζει μόνο 2 ευρώ και μπορείς να έρχεσαι να ελέγχεις και να τακτοποιείς τα είδη σου όσο συχνά θέλεις. Εάν θέλεις να προβληθούν στην βιτρίνα, αυτό κοστίζει 5 ευρώ η εβδομάδα και για εκείνο το μήνα δεν χρεώνεσαι τα 2 ευρώ. Μπορείς να πάρεις τα πράγματα σου πίσω όποτε επιθυμείς.


Κατέβασμα ppt "ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ. ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google